vakantiepark-molke-in-overijssel-6
  • Blog
  • Toplijstjes

Top 22 campings & vakantieparken met Hemelvaart of Pinksteren

Geplaatst op 15 maart 2022

De top 22 Campings & vakantieparken met Hemelvaart of Pinksteren?

Op zoek naar een leuke camping of vakantiepark met Hemelvaart of Pinksteren? Bekijk hieronder onze tips waar nog beschikbaarheid is.

1

Kampeerdorp De Zandstuve – Overijssel

Wil je er ook even tussen uit met de kinderen, of alleen met je partner? Kampeerdorp De Zandstuve in het mooie Rheeze, biedt hiervoor de ideale mogelijkheid. De kinderen lekker hun gang laten gaan tijdens de verschillende georganiseerde activiteiten of lekker laten spelen in het zwembad, terwijl je lekker kan genieten van de mooie bosrijke omgeving waar het kampeerdorp ligt. Deze 5 sterren camping in Overijssel met binnenzwembad en een fantastische animatie is een echte aanrader voor de een lang weekend weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren.

Bekijken
2

Vakantiepark Mölke – Overijssel

Wil je tijdens Hemelvaart of Pinksteren genieten op een vakantiepark op de grens van Salland en Twente, dan ben je bij het Mölke aan het juiste adres. Deze ANWB topcamping ligt in Zuna, Overijssel. De vele overnachtingsmogelijkheden bieden voor iedereen een geschikt onderkomen. Lekker genieten op het strandje of gezellig een avondje bowlen? Op het Mölke is altijd wat te doen, ervaar het slow living gevoel!

Bekijken
3

't Rheezerwold – Overijssel

Nabij het stadje Hardenberg ligt ANWB 5 sterren top camping ’t Rheezerwold. Hardenberg ligt aan de Vecht in Overijssel. ’t Rheezerwold is een kleinschalige kindercamping en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een compleet onbezorgd weekend met Hemelvaart of Pinksteren met het gezin. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en het zwembad biedt waterpret met goed én slecht weer. Daarnaast kunt u ook genieten van de horecafaciliteiten.

Bekijken
4

Buitenplaats Holten – Overijssel

Buitenplaats Holten is de perfecte locatie voor een actieve vakantie in Nederland of juist een vakantie in de natuur. Vanaf Buitenplaats Holten fiets je zo de Holterberg op en kun je een mooie fiets- of wandeltocht maken door de Twentse natuur. Daarnaast heeft Buitenplaats Holten prachtige luxe vakantiewoningen. Ideaal voor een weekendje weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren

Bekijken
5

Hof van Salland – Overijssel

Het Hof van Salland ligt in het unieke vakantiegebied Salland aan de rivier de IJssel. Je kunt hier kamperen op ruime kampeerplekken maar ook een bijzondere overnachting beleven in een glamping accommodatie. Het vakantiepark is geschikt voor zowel jong als oud. De kids hoeven zich niet te vervelen. Mee doen met activiteiten van het animatieteam of lekker afkoelen in het zwembad. Op deze 5 sterren camping in Nederland beleef je gegarandeerd een leuke tijd tijdens jouw weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren!

Bekijken
6

De Berenkuil – Drenthe

Deze ANWB topcamping is erg leuk voor een vakantie met kinderen. Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft een binnenspeeltuin, openluchtzwembad en is autovrij. Je kunt kamperen of een accommodatie huren. Het perfecte vakantiepark voor een weekendje weg met Hemelvaart of Pinksteren in Nederland.

Bekijken
7

De Noetselerberg – Overijssel

De Noetselerberg is een 5 sterren camping in Overijssel. Het is een gezellige familiecamping waar voor zowel jong als oud genoeg te beleven is. De kids kunnen zich vermaken in het overdekte zwembad met glijbaan of in het buitenzwembad. Alles voor een heerlijk hemelvaart- of pinksterweekend weg!

Bekijken
8

Waterrijk Oesterdam – Zeeland

Bij Waterrijk Oesterdam vind je luxe vakantievilla’s. Deze vakantiewoningen aan het water in Zeeland zijn perfect voor een ontspannen weekend weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren. Dankzij de unieke ligging aan de Oosterschelde zijn er veel mogelijkheden voor watersporters.

Bekijken
9

Vakantiepark Witterzomer – Drenthe

Deze 4,5 sterren camping in Drenthe is perfect voor een hemelvaart- of pinksterweekend weg met kinderen. De kindvriendelijke camping heeft alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een zwembad en zwemvijver, daarnaast is er een groot aanbod faciliteiten voor kinderen.

Bekijken
10

Bungalowpark Zuiderzee – Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee heeft prachtige vrijstaande 6-persoons vakantiewoningen in Noord-Holland. De vakantiewoningen zijn gelegen aan het water. Zo kun je vanuit je woning vissen! Dit bungalowpark is de perfecte plek voor een rustig weekend tijden Hemelvaart of Pinksteren nabij het IJsselmeer.

Bekijken
11

De IJsvogel – Veluwe

De IJsvogel is een mooi 5 sterren vakantiepark op de Veluwe. Het park ligt middenin de natuur en is erg geschikt voor een vakantie met kinderen. Het heeft een binnen- en buitenzwembad. Daarnaast kun je slapen in een chalet, lodge, vakantiehuis, villa en safaritenten. Wil je met een grotere groep komen? Bekijk dan eens een van de groepsaccommodaties. Alles voor een perfect weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren!

Bekijken
12

Park Berkenrhode – Veluwe

Luxe en comfortabele vakantiewoningen voor jouw hemelvaart- of pinksterweekend vind je bij Park Berkenrhode. Het 5 sterren vakantiepark ligt in de bossen van de Hoge Veluwe. Het park is een mooie uitvalbasis voor een wandeling of fietstocht door de natuur. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen: er is in de vakantieperiode’s animatie voor hen beschikbaar.

Bekijken
13

De Boshoek – Veluwe

Op Recreatiepark De Boshoek is het perfecte vakantiepark voor een actief weekendje weg of uitrust vakantie in Nederland. Op deze 5 sterren camping in Nederland kun je kamperen maar ook verschillende accommodaties huren.

Bekijken
14

Résidence Koningshof – Noord-Holland

Een prachtig gelegen vakantiepark aan de kust van Noord-Holland. Résidence Koningshof is een luxe vakantiepark aan zee in Schoorl. Het park heeft een unieke ligging waardoor je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Gegarandeerd een ontspannen overnachting tijdens Hemelvaart of Pinksteren!

Bekijken
15

De Leistert – Limburg

Camping De Leistert is een ANWB Topcamping in Nederland. Het vakantiepark is een echte gezinscamping met ruime staanplaatsen en vele veldjes met speeltuinen. Voor de kinderen is er veel te beleven. Een duik nemen in het buitengolfslagbad of lekker spelen op het Adventure Sportveld. Op camping De Leistert kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Ook voor grote groepen is dit mogelijk.

Bekijken
16

Ackersate – De Veluwe

Ackersate is een 5 sterren camping op de Veluwe. Bij de Ackersate kun je zowel kamperen als het huren van een accommodatie. Op het vakantiepark is veel te doen voor jong en oud. De senioren kunnen een seniorenreis boeken, maar ook voor een jong gezin zijn er diverse faciliteiten voor de perfecte vakantie in Nederland. De omgeving van de Ackersate is perfect voor een wandeling of fietstocht. Alles voor een heerlijk weekend tijdens Hemelvaart of Pinksteren.

Bekijken
17

Landal de Sluftervallei – Texel

Landal de Sluftervallei ligt op een mooi plekje in Texel. Op dit familiepark kun je je goed vermaken met de kids. Stap op de fiets naar het strand of duik samen het zwembad in. Naast dat het park een goede ligging heeft, is er op het Landal park ook veel te beleven. Denk aan een overdekt zwembad met peuterbad, diverse speeltuintjes en animatie. Het Landalpark heeft 316 bungalows, 16 stacaravans en 4 safaritent. Genoeg keuze dus!

Bekijken
18

Ardoer Campings

Ardoer heeft 32 campings in Nederland. Voor een echte kampeervakantie tijdens Hemelvaart of Pinksteren kun je het beste terecht bij een camping van Ardoer! Je vindt er campings aan de kust, campings met zwembad maar ook de meest kindvriendelijke campings van Nederland. Op deze campings kun je voornamelijk kamperen maar sommige campings bieden ook verhuur accommodaties aan.

Bekijken
19

De Witte Berg – Overijssel

Vlakbij de grens met Duitsland beleef je een fijne vakantie bij Vakantiepark De Witte Berg. De Witte Berg is een 4,5 sterren camping in Nederland. Voor zowel jong als oud is er veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, de natuurlijke zwemvijver en de indoor speeltuin. Alles voor een heerlijk weekendje weg tijden Hemelvaart of Pinksteren!

Bekijken
20

Camping Zonneweelde

Een weekendje Zeeland met Hemelvaart of Pinksteren? Dan zit je bij camping Zonneweelde helemaal goed. Deze camping ligt dicht bij zee, ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht. Op de camping bevindt zich een restaurant, binnenspeeltuin en een supermarkt waar je ’s ochtends ovenverse broodjes kunt halen voor het ontbijt bij de tent of het huisje. Alles voor een heerlijk weekendje weg.

Bekijken
21

Camping Vreehorst

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren een weekend weg? Kom helemaal tot rust bij Camping Vreehorst! Al fietsend de  Achterhoek ontdekken of blijf je toch liever op de camping en geniet je van ons zwembad en de sauna? Voor ieder wat wils tijdens een weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren!

Bekijken
22

Camping de Norgerberg

Een heerlijk weekend weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren naar Drenthe kan perfect bij Camping Norgerberg! Tijdens jouw verblijf kun je genieten van de vele faciliteiten van de camping zoals ons restaurant, het buitenzwembad en de speeltuin! Een leuke camping voor jong én oud!

Bekijken