Baalse Hei

Turnhout, Kempen (België)

Kampeervakantie in de Antwerpse Kempen bij Baalse Hei

Baalse Hei is een camping in Turnhout, België en grenst aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied. Je kunt hier kamperen op ruime kampeerplaatsen of voor extra luxe een accommodatie huren in de natuurrijke omgeving van Kempen. De drie grote vijvers op de camping zorgen voor optimaal vermaak en ontspanning waar vissen, roeien en zwemmen allemaal tot de mogelijkheden behoren. Vervelen is geen optie wanneer je verblijft op Baalse Hei!

Kamperen bij Baalse Hei

Baalse Hei beschikt over ruime en rustige kampeerplaatsen van circa 100m² waar je kunt kamperen met je eigen tent, vouwwagen, kampeerauto, camper of caravan. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor 2 personen en zijn voorzien van water, elektra, afvoer, kabeltelevisie en gratis WiFi. Zo hoeven jouw familie en vrienden niets te missen van jouw vakantie en kun je de leukste vakantiefoto’s sturen.

Verhuuraccommodaties bij Baalse Hei

Op Baalse Hei zijn verschillende accommodaties te huur geschikt voor maximaal 8 personen. Maak een keuze uit de trekkershutten, stacaravan, chalets of glampingaccommodaties. Alle accommodaties zijn voorzien van diverse gemakken die je van thuis bent gewend, zoals een woonkamer met tv, (compleet ingerichte) keuken met o.a. koelkast, magnetron en koffiezetapparaat, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met een douche en apart toilet en een terras met tuinset. Dat is pas genieten! Gratis WiFi is wederom aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

De camping faciliteiten dragen bij aan je optimale vakantiebeleving. Uniek zijn de drie grote recreatievijvers die voor urenlang waterplezier zorgen. Er is een visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand aanwezig. Terwijl de kinderen spetteren in het water geniet je op het strand van het zonnetje. Voor een snack of een verkoelend drankje ben je welkom in de Taverne, waar je bourgondisch kunt genieten en de streekbieren van Trappist of Corsendonk kunt proeven. Kinderen vermaken zich eindeloos in de speeltuin met schommels, glijbanen, loopbruggen, schuilhutten en strandspellen. Ook leven zij zich uit met het animatieteam of op de vele sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal, tennis en tafeltennis).

  • Animatieteam (in de schoolvakanties)
  • Zwem-, vis- en roeivijver
  • Sport en spel
  • Speeltuin
  • Horeca

Te doen in de omgeving

Buiten de camping is er ook genoeg te beleven. Ga op ontdekking in de ongerepte bossen of ga een dagje uit in Turnhout, Antwerpen, Gent of Brugge. Turnhout en de Antwerpse Kempen biedt eindeloos fietsplezier. Er is voldoende cultuur, musea en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn te ontdekken.

Lees meer
  • Vis-, roei- en zwemvijver
  • Gelegen aan een uitgestrekt natuurgebied
  • Kamperen, glamping & accommodaties
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • ANWB en ACSI camping

Baalse Hei

Roodhuisstraat 10
2300 Turnhout
Kempen (België)