5 sterren campings Kroatië

Topcampings Kroatie

Kroatië timmert hard aan de weg om een populair toeristenland te worden. Sinds de onafhankelijkheid in de jaren 90 van de vorige eeuw is er veel veranderd in dit land dat tot die tijd deel uitmaakte van Joegoslavië. Inmiddels weten steeds meer mensen Kroatië te vinden voor hun vakantie. Op een topcamping in Kroatië kun je heerlijk vakantie vieren. En kies je voor een 5 Sterren top camping dan heb je ook nog eens de beschikking over goede faciliteiten. Je hebt een ruime plaats voor je caravan of tent of je huurt op één van de ANWB Top Campings in Kroatië een leuk onderkomen. Je kunt een stacaravan huren of een hippe safaritent. Ook hebben veel campings huisjes te huur als je wat meer comfort wilt.

De beste campings van Kroatië

Ben je op zoek naar de beste campings van Kroatië dan vind je die zeker op Topcampings.nl. Het zijn stuk voor stuk campings waar je kunt rekenen op goede service en goede extra faciliteiten. Zo is er vaak een zwembad en zijn er volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Een top camping in Kroatië is dan ook een heel goed idee als je met de kinderen op vakantie gaat. Ze zullen zich zeker prima vermaken. Op deze campings verblijven vaak gezinnen met kinderen, dus het zal ook zeker niet ontbreken aan speelkameraadjes. Tijdens je verblijf in Kroatië kun je de omgeving verkennen, mooie natuur en gezellige steden waar je kunt winkelen of een museum bezoeken. Je kunt er dus zeker een leuke en afwisselende vakantie van maken.

Bekende streken in Kroatië

Je vindt een camping in Kroatië in bekende streken zoals Istrië en Dalmatië. Dalmatië is een smalle kuststrook met een mooi berglandschap en meerdere nationale parken. Hier kun je kennismaken met de flora en fauna van Kroatië. Zowel Dalmatië als Istrië hebben een rijke geschiedenis waarvan je in de steden nog steeds de getuigen kunt terugvinden.

Ga je binnenkort vliegen naar Kroatië? Bekijk dan snel onze tip voor vliegen naar Kroatië