Campings met privé sanitair

Op zoek naar een camping met privé sanitair? Bekijk ons rijke aanbod aan grote en kleine campings met eigen sanitair! Privé sanitair kan over de grens in landen zoals Italië en Frankrijk of natuurlijk campings met privé sanitair in Nederland. Op een camping met eigen sanitair verzeker je dat je nooit lang in de rij hoeft te staan als jij je wilt klaarmaken voor het avondje uit. Of als je je gewoon even lekker wilt afspoelen nadat jij uit de zee komt (of het buiten- of binnenzwembad)!

Campings met privé sanitair

Het grootste voordeel van een kampeerplaats op een camping met privé sanitair is natuurlijk dat je geen last hebt van een wachttijd. Waar je normaal in de ochtend- en avondspits in de rij staat en halve uren kunt wachten, heb je daar natuurlijk geen last van als je je eigen sanitaire voorzieningen gewoon bij jouw op de kampeerplaats hebt. Zo hoef je dan ook geen rekening meer te houden met mensen die het níet waarderen wanneer jij de douche een ruime tijd bezet houdt. En natuurlijk niet te vergeten: het is zeer hygiënisch! Want alleen de mensen die jij toelaat, maken er gebruik van!

Kleine campings met privé sanitair

Kleine campings met privé sanitair zijn natuurlijk ideaal! Vaak zijn de kleinere campings namelijk wat ruimer ingedeeld en liggen ze op plekken dichtbij bijzondere steden. Hoewel je er wat sneller bij moet zijn qua boeken (minder ruimte), komen ze vaak wat rustiger over en zijn van wat meer luxe voorzien. Zo kunnen kleine campings ook vaak een buiten- of binnenzwembad hebben, een lekker restaurantje en een campingsupermarkt.  Je vindt deze campings met eigen sanitair door heel Nederland (en verder in Europa)!

Campings in Nederland met privé sanitair

Door heel Nederland vind je campings met privé sanitair. Of jij nu een leuke camping zoekt in Zeeland, Limburg, Drenthe, Overijssel of lekker op de Veluwe, campings met eigen sanitair zijn verstopt door heel Nederland! Lekker bij de kust aan zee of in de natuur tussen de bomen! Veel van deze campings zijn ook voorzien van andere leuke faciliteiten zoals; binnenzwembaden, buitenzwembaden, restaurants etc.  Ook voor kinderen is er vaak genoeg te doen. Met het filter zoek jij de ultieme camping met privé sanitair in Nederland voor jouw!

Kamperen bij de boer met privé sanitair

Kamperen bij de boer met privé sanitair is natuurlijk ook een super idee! Niet alleen zit jij tussen het mooie groene gras, te genieten van het geluid van de natuur, je hoeft je ook niet druk te maken om hygiëne! Geen wachttijd, top hygiëne en lekker in het weiland! Vaak ben je op korte afstand van een dorp of stad en zijn er geweldige wandel- en fietsroutes in de buurt! En heb je zin in andere leuke activiteiten? Kun je altijd de boer een handje helpen met z’n werk!

 

Lees meer over onze top 10 campings met privé sanitair!

Zijn er kleine campings met privé sanitair?

Zeker! Door de heel Europa vind je leuke kleine camping met privé sanitair! Zoek hiervoor naar de wat luxere campings, vaak gelegen bij bijzondere steden!

Mag je op campings met privé sanitair ook je hond mee?

Op de meeste campings mag je tegenwoordig (aangelijnd) je favoriete maatje mee. Dit geld tevens ook voor campings met privé sanitair. Het is natuurlijk niet de bedoeling om je eigen sanitair ook voor je hond te gebruiken.

Waar zijn campings met privé sanitair?

Campings met privé sanitair vind je tegenwoordig door heel Europa en ook zeker in Nederland! Zo kun je kamperen bij de boer met privé sanitair, in Limburg, op de Veluwe, Drenthe etc. Maak gebruik van het filter beschikbaar op onze site en vind zo jouw ideale vakantieverblijf!

Wat is het voordeel van campings in Nederland met eigen sanitair?

De twee grootste voordelen van je eigen sanitair op je kampeerplaats is natuurlijk hygiëne en geen wachttijd. Daarnaast hoef je ook geen lange afstanden meer af te leggen, mocht je net op het verkeerde plekje staan.

Wat is het nadeel van campings in Nederland met eigen sanitair?

Het kan mogelijk zijn dat je zelf verantwoordelijk bent voor het reinigen van je eigen sanitair op je camping. Daarnaast kan het ook zijn dat de kosten van je kampeerplaats wat hoger liggen.