Kompas Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort, (België)

Camping aan de Belgische kust

Kompas Camping Nieuwpoort

Kompas Camping Nieuwpoort is een 4,5-sterren camping aan de Belgische kust. De camping ligt langs de oevers van de IJzer en ligt op steenworp afstand van het strand en Nieuwpoort stad. Op de camping kun je zowel een vakantiehuis huren als een kampeerplek boeken. Door de veelzijdige faciliteiten op het park biedt Kompas Camping Nieuwpoort vermaak voor zowel jong als oud.

 

Kamperen op Kompas Camping Nieuwpoort

Bij Kompas Camping Nieuwpoort heb je de keuze uit ruime kampeerplaatsen met veel groen, ruimte en privacy. Op de kampeerplekken is ruimte voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen. Hierbij heb je de keuze uit een standaard kampeerplaats van 110 m² of een XL Comfortplaats met 150 m². Hier heb je net wat meer ruimte voor bijvoorbeeld een buitenkeuken of grote tuinset. Voor een vakantie met de hond ben je bij Kompas Camping Nieuwpoort ook aan het juiste adres. Op de kampeervelden is jouw trouwe viervoeter namelijk van harte welkom.

 

Huren bij Kompas Camping Nieuwpoort

Wanneer je niet beschikt over een eigen kampeermiddel of juist behoefte hebt aan wat meer luxe en comfort kun je ook een comfortabel vakantiehuisje huren. Bij Kompas Camping Nieuwpoort kun je een vakantiehuis huren voor maximaal 6 personen, ideaal voor een gezinsvakantie. De comfortlodges variëren van 2-persoons studio’s tot huisjes met 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast beschikt elke comfortlodge over een overdekt terras met tuinmeubels en een fietsenberging. Je vakantie wordt natuurlijk extra leuk wanneer ook jouw trouwe viervoeter van de partij is. Daarom is er ook een 6-persoons comfortlodge waar ook jouw hond van harte welkom.

 

Faciliteiten

Kompas Camping Nieuwpoort biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten voor jong en oud. Je hoeft je dan ook geen moment te vervelen met faciliteiten als het buitenzwembad en verschillende sportvelden. Sla bijvoorbeeld een balletje op het volleybalveld, ga kanoën langs de oevers van de IJzer of voetballen op het multifunctionele sportveld. Het zwembad bestaat uit twee verwarmde openlucht bassins met een glijbaan, gegarandeerd spetterplezier dus. Daarnaast is er voor de kinderen een leuke speeltuin en een veelzijdig animatieprogramma voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud.

 

  • Nabij het strand
  • Animatieteam
  • Openluchtzwembad met glijbaan
  • Fietsverhuur
  • Sport- en speelvelden
Lees meer
  • Aan de Belgische kust
  • Camping met buitenzwembad
  • Animatieteam

Kompas Camping Nieuwpoort

Brugsesteenweg 49B
8620 Nieuwpoort
(België)