Kompas Camping Westende

Kompas Camping Westende

Westende, (België)

Vakantie aan de Belgische kust

Kompas Camping Westende aan de Belgische kust

Kompas camping Westende is een camping aan de Belgische kust en ligt op wandelafstand van het strand, de duinen en de zee. Op deze 3,5-sterren camping kun je comfortabele vakantiehuizen huren evenals kamperen met een eigen kampeermiddel. De camping biedt vermaak voor jong en oud dankzij de verschillende parkfaciliteiten en mooie omgeving.

 

Kamperen op Kompas Camping Westende

Bij Kompas Camping Westende boek je als kampeerder een ruime kampeerplek nabij de Belgische kust. Of je nu met een tent, caravan of camper komt, er zal ongetwijfeld een geschikte plek voor jou aanwezig zijn. De standaard ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 110 m² en de XL-comfortplaatsen hebben een oppervlakte van 150 m². Meer dan genoeg ruimte voor je kampeermiddelen dus. Liever wat avontuurlijker kamperen? Huur dan een van onze kampeerhutten óf een plek op onze kampeerweide.

 

Huren bij Kompas Camping Westende

Uiteraard kun je bij Kompas Camping Westende ook een comfortabel vakantiehuis huren voor maximaal 6 personen. De vakantiehuizen beschikken over een overdekt terras waardoor u tijdens de mooie zomerdagen heerlijk buiten kunt zitten. Daarnaast is ook jouw hond welkom in een aantal van de vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasser en wifi verbinding. Kompas Camping Westende is een leuke camping voor een vakantie met kinderen én zonder kinderen.

 

Faciliteiten:

Bij Kompas Camping Westende vind je vele verschillende parkfaciliteiten. Zo beleven je kinderen urenlang speelplezier in de speeltuin of op een van de sportterreinen. Met warm weer biedt de waterspeeltuin volop spetterplezier. De waterspeeltuin heeft een oppervlakte van 120m² en staat vol fonteinen, grondspuiters en waterspuitende ringen. Superleuk voor een middag vol verkoeling en plezier. Naast deze speelfaciliteiten staat ook het animatieteam voor je kinderen klaar met de leukste spellen en activiteiten voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud. Uiteraard kun je op de camping ook terecht voor een lekker hapje of drankje bij de taverne of kun je voor een broodje terecht bij de bakkerij.

  • Waterspeeltuin
  • Dicht bij het strand
  • Animatieteam
  • Sport-en speelvelden

 

 

Lees meer
  • Aan de Belgische kust
  • Waterspeeltuin
  • Met animatieteam

Kompas Camping Westende

Bassevillestraat 141
8424 Westende
(België)