• Toplijstjes

Beste aanbieders zomervakantie 2024

Geplaatst op 23 oktober 2023

Ben je op zoek naar een zomervakantie in Nederland of verder Europa in? Wij hebben de beste aanbieders voor je verzameld in één handig overzicht!

Psst: bij veel aanbieders profiteer je nu van vroegboekkorting. Wees er dus snel bij!

1

Landal GreenParks

Kamperen op de Veluwe, op de Waddeneilanden of in de Belgische Ardennen… Landal biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijke zomervakantie. Je kunt er een comfortabel huisje huren of ervaar het kampeergevoel in een luxe glamping tent.  Er is voor ieder wat wils bij Landal GreenParks!

Onze favorieten:

Landal Gooise Heide

Landal Neufchâteau

Bekijken
2

Topparken

Topparken vind je door heel Nederland op prachtige locaties. De parken beschikken over een ruim aanbod faciliteiten en je verblijft in luxe accommodaties. Wanneer je ruim voor vertrek je vakantie boekt, profiteer je van 10% vroegboekkorting!

Onze favoriet:

Recreatiepark ’t Gelloo

Bekijken
3

Europarcs

Bij Europarcs kun je overnachten in een comfortabel vakantiehuis. Kies bijvoorbeeld een knusse Tiny House of geniet in een luxe chalet met wellness. Of je nu op zoek bent naar een zomervakantie met het hele gezin of samen met je geliefde, Europarcs heeft voor iedereen een heerlijke vakantie.

Onze favorieten:

Europarcs Maasduinen

Europarcs Resort De Wije Werelt

Boek je je verblijf langer dan 90 dagen voordat je aankomt? Dan ontvang je 15% vroegboekkorting!

Bekijken
4

Vacanceselect

Vacanceselect is de specialist in campingvakanties in heel Europa. Zo vind je diverse 5-sterren campings aan het Gardameer, familiecampings aan de Costa Brava en luxe kampeervakanties in Zuid-Frankrijk. Wil je deze zomervakantie zongarantie? Kies dan voor Vacanceselect!

Onze favorieten:

Glamping Resort Weekend

Camping Castell Montgri

Boek je voor 31 december 2023 je vakantie, dan kan de vroegboekkorting oplopen tot wel 50%!

Bekijken
5

Beerze Bulten

Beerze Bulten is winnaar ANWB camping van het jaar 2023. Deze aanbieder mag dan ook niet ontbreken in dit rijtje! Er valt van alles te beleven, van avontuur tot ontspanning. Je kunt een kampeerplaatsboeken of overnachten  in luxe huisjes. 5-sterren vakantiepark Beerze Bulten is voor jong & oud een succes!

Bekijken
6

Mölke

Vakantiepark Mölke is dé plek voor echte levensgenieters. Met het Slow Living concept voelt elke dag als weekend! Het park beschikt over een ruim aanbod accommodaties en veelzijdige faciliteiten. Je komt hier niets tekort!

Boek je voor 31 januari jouw zomervakantie? Dan krijg je 10% vroegboekkorting!

Bekijken
7

Zandstuve

5-sterren kindercamping de Zandstuve heeft ruime kampeerplekken, luxe accommodaties en stoere glamping tenten. Met een ruim aanbod faciliteiten hoeft jong & oud zich geen moment te vervelen!

Bekijken
8

De Leistert

Een indoor speeljungle, een subtropisch zwemparadijs, een uitgebreid animatieprogramma… Voor een zomervakantie met het hele gezin is recreatiepark de Leistert perfect. Je kunt er zowel kamperen als een huisje huren.

Boek je vóór 1 januari 2024? Dan ontvang je 10% korting op de huursom. Je ontvangt 5% korting als je boekt tussen 1 januari 2024 en vóór 9 februari 2024.

Bekijken
9

De Norgerberg

De Norgerberg ligt midden in de natuur in Drenthe. Het 5-sterren vakantiepark biedt zowel kampeerplaatsen als luxe bungalows. Er zijn volop sport- en spelmogelijkheden en voor totale ontspanning kun je in de sauna stappen. Deze zomervakantie in eigen land kan niet lang genoeg duren!

Bekijken
10

TerSpegelt

Wil je met het hele gezin kamperen aan het water? Op 5-sterren recreatiepark TerSpegelt is altijd wat te doen! Er zijn maar liefst 3 recreatieplassen, er is een overdekt SterrenStrand, een sportplein en nog véél meer… Neem je eigen kampeerspullen mee of huur een prachtige accommodatie.

Bekijken