6x camping met boomhut

Wie heeft er als kind niet van gedroomd: slapen in een boomhut. Verblijf op grote hoogte, ervaar een oase van rust, geniet van de natuur en ontwaak door het gefluit van de vogeltjes. Een boomhut overnachting is voor kinderen een spectaculaire ervaring. Ga met het hele gezin avontuurlijk kamperen in een boomhut in Nederland. Op deze campings met boomhut staat je een bijzondere belevenis te wachten!

norgerberg-boomhut

Camping de Norgerberg

Op 5-sterren camping de Norgerberg ga je een ontspannen en onbezorgde vakantie tegemoet. Er zijn veel sport- en spelfaciliteiten, recreatie activiteiten en een verwarmd zwembad met schuifdak. Ook beschikt het park over wellnessfaciliteiten, zodat je een momentje voor jezelf kunt nemen. Wat wil je nog meer tijdens een unieke overnachting in een boomhut?!

Bekijken 1
camping-de-vossenburcht
camping-de-vossenburcht

Camping de Vossenburcht

Gezelligheid en ontspanning gaan perfect samen op camping de Vossenburcht. Het park beschikt over een ruim aanbod faciliteiten, maar je kunt ook de rust opzoeken in de bosrijke omgeving. Op deze familiecamping staat een vijfpersoons boomhut met prachtig uitzicht over de natuur.

Bekijken 2
europarcs-resort-de-wije-werelt
europarcs-resort-de-wije-werelt
europarcs-resort-de-wije-werelt

Europarcs resort De Wije Werelt

Beleef een luxe vakantie bij Europarcs resort De Wije Werelt. Je kunt hier kamperen in een boomhut, direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Beleef urenlang speelplezier in de speeltuin, neem een duik in het zwembad en volg een van de wandel- en fietsroutes die de omgeving rijk is.

Bekijken 3
safari-resort-beekse-bergen-noord-brabant-2
safari-resort-beekse-bergen-noord-brabant-1
safari-resort-beekse-bergen-noord-brabant-4

Safari Resort Beekse Bergen

Hoewel een boomhut overnachting al een bijzondere ervaring is, wordt dit nog spectaculairder bij Safari Resort Beekse Bergen. Vanuit de sfeervolle boomhut heb je uitzicht over de savanne en het water. Er zouden zomaar eens giraffes en zebra’s voorbij kunnen lopen! Extra leuk: tijdens je verblijf heb je toegang tot het Safaripark.

Bekijken 4
vakantiepark-molke-in-overijssel-2
vakantiepark-molke-in-overijssel-8
camping aan het water

Vakantiepark Mölke

Het vakantiepark waar de tijd even stil lijkt te staan en alles een tandje langzamer gaat: vakantiepark Mölke. Het slow living concept is perfect om dagelijkse hectiek achter je te laten en volop te genieten van een welverdiende vakantie. De stoere boomhut waarin je verblijft is geschikt voor maximaal vijf personen. Laat deze gezinsvakantie maar beginnen!

Bekijken 5

Camping Torentjeshoek

Voor een avontuurlijke familievakantie in Drenthe moet je bij camping Torentjeshoek zijn. De boomhut XXL beschikt over allerlei luxe voorzieningen en geeft je prachtig uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot het Zwem- en beleefpark Dwingeloo. Dit wordt een bijzondere kampeervakantie!

Bekijken 6