• Blog

7 x een huisje huren met eigen sauna

Geplaatst op 13 december 2023

Geniet van de luxe en ontspanning van een privé sauna! Wij lichten een aantal parken voor je uit waar je kunt verblijven in een prachtige vakantiewoning die is voorzien van een eigen sauna. Dat is heerlijk ontspannen tijdens een momentje voor jezelf!

1

De Weelderik

In het coulissenlandschap van de Achterhoek vind je het luxe vakantiepark De Weelderik. Hier verblijf je in een premium vakantiewoning die niet alleen beschikt over een privé sauna, maar ook over een eigen verwarmd zwembad. Hier kun je super-de-luxe genieten en ultiem tot rust komen in de natuur.

Bekijken
2

Hofparken

Hofparken biedt twee prachtige vakantieparken in Twente en de Achterhoek. Hier verblijf je in een duurzaam en luxe vakantiehuis geschikt voor maximaal 20 personen in de natuur. Deze is te boeken met een privé sauna en/of hottub voor ultieme ontspanning.

Bekijken
3

Mölke

Bij Mölke ervaar je het echte slow living; leven op een langzaam tempo, niets moet en alles mag. Hierbij hoort natuurlijk een extra luxe vakantiehuis met een privé sauna. Dat betekent heerlijk je spieren ontspannen en ontstressen in de Twentse natuur.

Bekijken
4

Waterrijk Oesterdam

Ervaar een luxe vakantiebeleving bij Waterrijk Oesterdam! Overnacht in een ruime villa, tiny house of hotelsuite aan het water. Een aantal villa’s beschikken over een privé sauna en een bruisbad. Geniet van jouw eigen wellness momentje in een schitterende omgeving.

Bekijken
5

Makkum Beach

Dit luxe resort ligt direct aan het IJsselmeer in het Friese Makkum. Hier huur je een luxe vakantiehuis of appartement met optie voor een eigen infrarood- of Finse sauna. Verbeter je spieren en huidkwaliteit en verminder je stress! Na je moment in de sauna zul je heerlijk slapen op de zachte bedden in jouw huisje aan het water.

Bekijken
6

De Norgerberg

De Norgerberg is een rustige camping in de natuur van Drenthe. Hier kun je overnachten in een comfortabele bungalow die is voorzien van een eigen traditionele opgietsauna. Dit is niet alleen goed voor je bloedsomloop en je huid, maar ook voor je welzijn en je nachtrust. Vanuit je privé sauna heb je een prachtig uitzicht op de Drentse bossen.

Bekijken
7

De Boshoek

De Boshoek is een natuurrijk park op de Veluwe. Hier vind je diverse soorten accommodaties waaronder bungalows met een eigen houtgestookte sauna. Deze privé sauna bevindt zich in de tuin van je bungalow. Hier kun je je dus even helemaal afzonderen voor je eigen wellness moment! Behoefte aan nog meer luxe? Een aantal huisjes beschikken naast een privé sauna ook over een eigen jacuzzi!

Bekijken

Ultiem genieten van ontspanning met privé wellness

Een verblijf in een vakantiehuis met luxe sauna is niet alleen goed tegen stress; ook je spieren, bloedsomloop, huidverzorging en nachtrust gaan erop vooruit. Hoe fijn is het dan om een sauna helemaal voor jezelf te hebben?! Boek jouw huisje met een privé sauna en/of jacuzzi en trakteer jezelf op een vakantie vol rust, luxe en ontspanning