• Blog

Lang weekend weg met Hemelvaart

Geplaatst op 2 maart 2021

Een lang weekendje weg met Hemelvaart is een goede manier om even heerlijk samen te ontspannen en tot rust te komen. Speciaal voor jou hebben wij een lijst met campings en vakantieparken in Nederland samengesteld. Lees de blog en doe inspiratie op voor jouw welverdiende vakantie met Hemelvaart!

1

Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is gelegen in Drenthe, in de buurt van Assen. Dit vakantiepark ligt in een veelzijdig natuurgebied waar diverse fiets- en wandelroutes aanwezig zijn. Ontdek naast dit mooie stukje natuur ook de gezellige steden Assen en Emmen die dicht bij het vakantiepark in de buurt liggen. Voor een combinatie tussen een rustige en ontspannen vakantie, maar ook een avontuurlijke en actieve vakantie moet je zeker bij Vakantiepark Witterzomer zijn!

Boek voor je vakantie met Hemelvaart een kampeerplaats die het beste bij je past. Kampeerplaatsen met privé sanitair zijn ook op het park aanwezig. Vakantiepark Witterzomer beschikt over een ruim aanbod aan accommodaties. Wil je graag een lang weekend weg met Hemelvaart met wat meer luxe? Boek dan een glampingaccommodatie of een hotelkamer. Bij dit vakantiepark is er voor ieder wat wils!

✔Bosrijke omgeving   ✔Ruime kampeerplaatsen   ✔Recreatieprogramma  ✔Recreatievijver   ✔Groepsaccommodaties

Bekijken
2

Vakantiepark Sallandshoeve

Neem voor je vakantie met Hemelvaart eens een kijkje bij Vakantiepark Sallandshoeve. Dit kindvriendelijke vakantiepark is gelegen nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Niet alleen de omgeving, maar ook de vele faciliteiten op het park zelf zorgen voor een onvergetelijk verblijf! Een eindeloos aanbod aan sport- en spelfaciliteiten, een speelvijver en een bowlingbaan maakt jullie lange weekend weg met Hemelvaart helemaal compleet. 

Voor een heerlijke kampeervakantie biedt Vakantiepark Sallandshoeve ruime kampeerplaatsen aan die midden in de natuur zijn gelegen. Zo heb je de keuze uit een comfort kampeerplaats, kampeerplaats met privé sanitair, kampeerplaats aan het water en een comfort kampeerplaats met parkeerplaats. Verblijf je toch liever in een vakantiehuis of een safaritent? Geen probleem, hiervoor kun je bij Vakantiepark Sallandshoeve ook terecht! Ervaar zelf tijdens je vakantie met Hemelvaart deze prachtige omgeving nabij de Sallandse Heuvelrug!

 ✔Kampeerplaatsen & accommodaties   ✔Animatieteam   ✔Speelvijver  ✔Nabij de Sallandse Heuvelrug   ✔Bowlingbaan

Bekijken
3

Camping de Berenkuil

Op en top genieten tijdens je vakantie met Hemelvaart doe je samen met je gezin of familie bij Kindercamping de Berenkuil in Drenthe. Deze camping is een echt speelparadijs met faciliteiten en activiteiten voor zowel jong als oud. Urenlang waterpret is hier gegarandeerd, de camping is namelijk voorzien van een openluchtzwembad, een speelvijver en een waterspeeltuin. De kids kunnen zich heerlijk uitleven in meer dan 25 grote en kleine speeltuinen verspreid over het terrein en met de vele georganiseerde activiteiten die in het openluchttheater plaatsvinden. 

Kies jouw kampeerplaats met Hemelvaart uit midden in de Drentse natuur, waar een kampeerplaats met privé sanitair ook mogelijk is. Ga voor een zonnige of schaduwrijke kampeerplaats, een volledig autovrije kampeerplaats of een speels ingerichte kampeerplaats met uitzicht op een speeltuintje. Een verblijf in een luxe glampingaccommodatie, knusse blokhut of gezellige lodge is voor je hemelvaartvakantie met ook mogelijk!

 ✔Vlak bij Assen en Groningen ✔Speelvijver met speelstrand  ✔Meer dan 25 speeltuinen  ✔Zwembad met waterspeeltuin

Bekijken
4

Camping de Noetselerberg

Voor een gezellig lang weekendje weg met Hemelvaart moet je zeker bij Camping de Noetselerberg zijn! Vanaf de camping loop je zo Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in. Verken deze schitterende omgeving met diverse wandel- en fietsroutes. Op deze 5-sterren familiecamping vervelen jullie je geen moment door de vele aangeboden faciliteiten en activiteiten. Een subtropisch zwemparadijs, een indoor speeltuin, een enthousiast animatieteam en leuke theatershows maken jouw vakantie met Hemelvaart helemaal compleet! 

Kamperen tijdens Hemelvaart? Ga dan voor een comfortplaats, trekkersplaats of camperplaats op een huisdiervrij kampeerveld of juist een huisdiervriendelijk kampeerveld. Voor een verblijf in een accommodatie ben je bij Camping de Noetselerberg ook aan het juiste adres!

✔Ruime kampeerplaatsen  ✔Ideaal voor het hele gezin  ✔Binnen- en buitenzwembad  ✔Sport- en speelfaciliteiten

Bekijken
5

Kampeerdorp de Zandstuve

Bij Kampeerdorp de Zandstuve valt er tijdens je vakantie met Hemelvaart van alles te beleven. Deze kindvriendelijke camping is gelegen in de landelijke omgeving van Hardenberg. Plezier staat hier voorop, de kids beleven de tijd van hun leven en willen tijdens hun verblijf nooit meer naar huis! Zo beschikt Kampeerdorp de Zandstuve over een indoor speelparadijs, over meer dan 30 speeltuinen, een zwemparadijs met geweldige glijbanen en een uitgebreid animatieprogramma.

Kampeerdorp de Zandstuve biedt ruime kampeerplaatsen aan waaronder ook kampeerplaatsen met privé sanitair. Het boeken van een accommodatie is hier ook geen punt. Door een gevarieerd aanbod aan accommodaties zit er altijd wel een verblijf tussen die aan al jouw wensen voldoet tijdens jouw hemelvaartweekend!

✔Diverse horecagelegenheden   ✔Musical & theater  ✔Fietsen en wandelen  ✔Kampeerplaatsen & accommodaties

 

Bekijken
6

Vakantiepark Ackersate

Spreekt een 5-sterren camping op de Veluwe je wel aan? Bekijk dan eens het gezellige Vakantiepark Ackersate! Dit mooie vakantiepark bevat alle ingrediënten om jouw gezellige en ontspannen weekend weg met Hemelvaart helemaal compleet te maken. Geniet van de vele fiets- en wandelroutes door de prachtige omgeving van de Veluwe. Op het park zelf is ook genoeg te ondernemen, bezoek samen eens de dierenweide, neem een frisse duik in een van de diverse zwembaden en laat de kinderen heerlijk hun gang gaan in het trampolinepark en in de watervallei. 

Kamperen tijdens Hemelvaart? Ga dan voor een ruime kampeerplaats met eventueel privé sanitair of huur je liever een accommodatie? Ontdek zelf bij Vakantiepark Ackersate welk verblijf het beste bij je past! 

✔Luxe kamperen met privé sanitair   ✔Animatie & theater  ✔Diverse zwembaden   ✔Kampeerplaatsen & accommodaties

Bekijken
7

Vakantiepark Beerze Bulten

Vakantiepark Beerze Bulten is een kindvriendelijk vakantiepark gelegen in de natuur van het Vechtdal. Met een divers aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties vind je voor jouw hemelvaartweekend zeker een verblijf die bij je past. Met de uitgebreide en gevarieerde voorzieningen voor families en gezinnen vermaken jullie je prima bij Vakantiepark Beerze Bulten!

Kom gezellig samen bowlen bij de glow in the dark bowlingbaan, huur een kano of een fiets en ontdek samen de mooie natuur van het Vechtdal of bezoek een van de vele theatershows en musicals. Een moment voor jezelf nemen is natuurlijk ook erg belangrijk. Maak gebruik van de ontspannende wellnessfaciliteiten, boek een heerlijke massage in de beautysalon of neem deel aan een yoga groepsles! Ontspannen en genieten staan tijdens jouw lange weekend weg met Hemelvaart bij Vakantie Beerze Bulten centraal!

✔Wellnesscentrum & beautysalon  ✔Animatie & Theater  ✔Zwemparadijs  ✔Kanoverhuur   ✔Luxe sanitairgebouwen

Bekijken
8

Vakantiepark Mölke

Bij Vakantiepark Mölke staan rust en ontspanning centraal tijdens jouw weekend weg met Hemelvaart. Deze ANWB topcamping is gelegen in Zuna, waar je tijdens je verblijf volop van de Twentse gastvrijheid geniet. Op dit vakantiepark is er altijd wat om te ondernemen tijdens jouw vakantie met Hemelvaart! Samen met je gezin of familie beleven jullie hier urenlang waterpret in het overdekte binnenzwembad. Activiteiten als bowlen, suppen, varen en kanoën maken jouw vakantie tijdens Hemelvaart helemaal af!

Boek een kindvriendelijke kampeerplaats met eventueel privé sanitair die beide over veel voorzieningen beschikken. Een ruim aanbod aan huiselijke accommodaties zijn daarnaast ook mogelijk om te boeken. Verblijf in een wellness vakantiehuisje, kinderbungalow of in een boomhut!

✔Nabij de Sallandse Heuvelrug  ✔Green Buggy verhuur  ✔Kampeerplaatsen & accommodaties   ✔Showbowlen ✔Sauna

Bekijken
9

Camping Zonneweelde

Er even tussenuit tijdens Hemelvaart? Tijdens jouw lange weekend weg bij Camping Zonneweelde kom je weer helemaal tot rust. Het park ligt vlak bij zee en heeft accommodaties voor maximaal 4 tot 6 personen. Ook kun je kamperen tijdens je Hemelvaart weekend weg in Zeeland. Sommige staanplaatsen zijn huisdiervriendelijk en hebben privé sanitair. Met de vele faciliteiten op de camping zal je je ook niet snel vervelen. Zo is er een restaurant, binnenspeeltuin en een supermarkt waar je ovenverse broodjes kunt halen voor het ontbijt. Wanneer je de omgeving wil ontdekken tijdens jouw weekend weg kun je op het park ook fietsen huren.

 

✔Binnenspeeltuin met bioscoop  ✔Fietsverhuur   ✔Zwembad  ✔Restaurant  ✔Winkeltje op het park  ✔Nabij het strand

Bekijken
10

Camping Vreehorst

Vier jouw lange weekend weg tijdens Hemelvaart in de Achterhoek! Bij Camping Vreehorst kan je heerlijk een weekend genieten van de vele faciliteiten zoals de zwembaden en de sauna. Ga je liever fietsen en de omgeving verkennen? Ook dat is mogelijk! Huur een fiets en stippel je route uit bij het inspiratiepunt op de camping. Op Camping Vreehorst kan je kiezen voor verschillende bijzondere accommodaties zoals een Skycabin, Key West Studio of een luxe ingerichte Safaritent. Ook kun je ervoor kiezen een eigen caravan of tent mee te nemen en heerlijk een weekendje te kamperen. Voor ieder wat wils op Camping Vreehorst!

 

✔Visvijver  ✔Binnen- en buitenzwembad   ✔Restaurant op het park   ✔Gratis WiFi  ✔Fietsverhuur

Bekijken
11

Camping de Norgerberg

Even ontsnappen uit de dagelijkse sleur tijdens jouw weekend met Hemelvaart? Geniet van een lang weekend in Drenthe op Camping de Norgerberg! Je kunt er kamperen of een bijzondere accommodatie huren, variërend van een hooikiep tot een bungalow of boswachtershut. Als je van plan bent te kamperen zijn er ook verschillende plekken met privé sanitair! Tijdens jouw verblijf kan je genieten van de vele faciliteiten van het park zoals het restaurant, de winkel, het buitenzwembad en de speeltuin! Alles is aanwezig voor jouw gezellige weekend weg op Camping de Norgerberg met Hemelvaart!

 

✔Gratis  WiFi   ✔Restaurant op het park  ✔Buitenzwembad  ✔Fietsverhuur  ✔Broodjesservice  ✔Oplaadpunt elektrische auto

Bekijken