• Blog

Strandvakantie: 4 mooie parken

Geplaatst op 1 december 2023

Of je nu komt uitwaaien in de winter of bijkleuren in de zomer; het strand is het hele jaar door een fantastische vakantiebestemming! Voor een strandvakantie hoef je helemaal niet ver weg; de Nederlandse kust biedt alles voor een onvergetelijk verblijf. Hieronder lichten wij een aantal prachtige vakantieparken uit met een schitterende ligging vlak bij het strand.

1

Bungalowpark Campanula

In het kleine badplaatsje Sint Maartenszee vind je het kleinschalige bungalowpark Campanula. Dit park heeft een gezellige sfeer, faciliteiten voor jong en oud en ligt op fietsafstand van het Noord-Hollandse strand. Heerlijk voor een dagje strand, een wandeltocht door de duinen of een rustgevende fietstocht.

Bekijken
2

De Klepperstee

In Ouddorp aan Zee ligt het prachtige en duurzame Vakantiepark De Klepperstee. Hier overnacht je in een unieke vakantiewoning vlak bij het strand en de duinen. Niet alleen de Noordzee, maar ook de Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen op 5 minuten rijafstand. Ideaal wanneer je houdt van vissen, kitesurfen, waterskiën of zeilen! Verder beschikt het park over een uitdagende speeltuin, een natuurlijke zwemvijver en een gezellige bistro.

Bekijken
3

Ridderstee Ouddorp Duin

Naast De Klepperstee vind je Ridderstee Ouddorp Duin. Bezoekers kunnen hier gratis gebruikmaken van de faciliteiten van De Klepperstee. Ridderstee ligt eveneens aan de Noordzeekust. Op loopafstand vind je het gezellige Strandplein Ouddorp Duin met winkels en restaurants waar je de heerlijke lokale cuisine kunt proeven. Ontdek de beroemde stranden van Ouddorp of beoefen een uitdagende watersport.

Bekijken
4

Waterrijk Oesterdam

In het prachtige Zeeland ligt het luxe vakantiepark Waterrijk Oesterdam. Hier verblijf je in een mooie watervilla, een sfeervolle tiny house of in een comfortabele hotel suite. Je kunt heerlijk genieten bij de trendy Marina Beachclub met een directe ligging aan het cabanastrand. Ontspan in weelderige luxe op een unieke locatie aan de kust!

Bekijken
5

Welcome in

Welcome in biedt luxe en authentieke vakantiehuizen in onder andere Zeeland en Friesland. Hier verblijf je in een comfortabel vakantiehuis vlak bij de Zeeuwse kust of het strand van de Waddenzee. Urenlang wandelen over het strand, watersport beoefenen of een bezoekje brengen aan een badplaats in de buurt; hier kan het allemaal!

Bekijken

Geniet op een park aan de Nederlandse kust

Of je nu op zoek bent naar rust en reflectie of naar actieve ontspanning; een vakantie aan het Nederlandse strand belooft onvergetelijke momenten van sereniteit en plezier. Laat de zilte lucht je zorgen wegspoelen en omarm de unieke schoonheid van een Nederlandse strandvakantie. De schilderachtige badplaatsen langs de kustlijn nodigen uit tot het ontdekken van charmante winkeltjes, gezellige restaurants en levendige markten. Proef lokale lekkernijen, van verse visgerechten tot ambachtelijk ijs, en laat je betoveren door de warme gastvrijheid van de kustgemeenschappen.