• Blog
  • Toplijstjes

4x natuurrijk overnachten in Drenthe

Geplaatst op 20 september 2023

De veelzijdige en ongerepte natuur van Drenthe is een schitterende bestemming voor een heerlijke vakantie. Uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en authentieke landgoederen nodigen uit om ontdekt te worden. In deze blog lichten wij een aantal van de mooiste vakantieparken in Drenthe uit.

1

Camping de Berenkuil

Landgoed De Berenkuil is een natuurrijke 5-sterren kindercamping met een prachtige ligging in het hart van Drenthe. De hele dag door worden door het recreatieteam de leukste activiteiten voor kinderen georganiseerd. Bovendien beschikt het park over uitstekende faciliteiten zoals een zwembad, speelvijver, uitdagende binnen- en buitenspeeltuinen en een multifunctioneel sportveld.

Bekijken
2

Witterzomer

Witterzomer is een gezellige camping in de buurt van Assen. Dankzij de ligging in een oeroud natuurgebied heb je de rust van de natuur in combinatie met het bruisende centrum van Assen. Deze camping beschikt over kindvriendelijke faciliteiten zoals een zwembad, speelvijver met zandstrand en een speeltuin met een springkussen. Ook worden in de schoolvakanties toffe activiteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Bekijken
3

De Norgerberg

De Norgerberg is een bosrijke camping vlak bij het gemoedelijke dorpje Norg. Hier kun je kamperen in de natuur of overnachten in een gezellige accommodatie. Dit park beschikt over faciliteiten voor alle leeftijden zoals een zwembad, een spetterpoel, wellness faciliteiten en een uniek belevingspad. De Norgerberg ligt in de Kop van Drenthe waar je nog oerbossen, zandvlaktes en moerassen tegenkomt.

Bekijken
4

TinyParks: The Forest Cabins

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold vind je het unieke park The Forest Cabins van TinyParks. Hier kun je overnachten in een knusse tiny house in een rustgevende omgeving. Dit park biedt een heerlijke sauna, een verfrissend buitenzwembad en fietsverhuur. Dwaal door de bossen en de heides van Drenthe en kom volledig tot rust op dit idyllische park.

Bekijken

Vakantie vieren in de natuur van Drenthe

Wanneer je kiest voor een vakantie in Drenthe, kies je voor rust, ruimte en onaangetaste natuur. Schitterende bossen, heidevelden, zandvlaktes en moerassen nodigen uit om ontdekt te worden tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht. Naast de uitgelichte vakantieparken in deze blog zijn er natuurlijk nog veel meer mooie parken in Drenthe. Klik hier voor het volledige aanbod vakantieparken in het bosrijke Drenthe!