• Blog
  • Toplijstjes

Top 10 campings met binnenzwembad

Geplaatst op 11 september 2020

Top 10 campings met binnenzwembad

Kamperen in het najaar is vaak heerlijk, maar helaas staat het niet altijd garant voor goed weer. Hierom is een binnenzwembad op de camping echt onmisbaar. Weer of geen weer met een binnenzwembad kunt u altijd een verfrissende duik nemen. Ideaal voor de echte waterratten onder ons! Bekijk hieronder een overzicht van de top 10 campings met binnenzwembad.

1

Vakantiepark 't Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een 5-sterren camping gelegen in Heemserveen, Overijssel. Dit plaatsje ligt in de prachtig rustige omgeving van Hardenberg, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Toch hoef je je tijdens je verblijf niet te vervelen. Op het park bevindt zich een sfeervol en verwarmd binnenzwembad met een kinderbadje voor de allerkleinsten. Klappertanden is in dit zwembad niet aan de orde, het water heeft namelijk een temperatuur van 29 ºC en in de hal ligt de temperatuur rond de 30ºC. Zo kunnen gasten het hele jaar door zwemmen met zomerse temperaturen. Voor de allerkleinsten is er ook voldoende waterpret te beleven. Er is een peuterbadje van 15 cm diep en een iets dieper kleuterbadje van 30 cm diep. In het kleuterbadje kunnen de kindjes zich vermaken met verschillende waterspuiten en een leuke glijbaan.

Naast een leuk binnenzwembad beschikt het park ook over vele andere faciliteiten zoals: een buitenzwembad, wellness, animatieteam, sportveldjes, verschillende horeca en een fietsverhuur. Ook buiten het park valt genoeg te beleven. Dierentuin Wildlands Adventure Zoo, de Apenheul en Attractiepark Slagharen liggen binnen een uur rijden van de camping. Kortom, genoeg voor een onvergetelijke vakantie!

Bekijken
2

Landal Sluftervallei

Op Vakantiepark Sluftervallei kun je optimaal tot rust komen. Het park is gelegen op Texel en biedt dus de ideale uitvalsbasis voor verschillende outdoor activiteiten. Maar ook indoor kun je je goed vermaken. Op dagen wanneer het weer minder goed is kun je heerlijk ontspannen bij het overdekte zwembad. Het zwembad heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Er is een glijbaan aanwezig in het grote bad evenals een bubbelbad. Ook de kleintjes kunnen lekker spetteren in het kleuterbadje met glijbaan. Door de rechthoekige vorm van het bassin kun je prima je dagelijkse baantjes trekken. Ben je even uitgezwommen, dan kun je heerlijk uitrusten in de zithoek.

Het park beschikt ook over verschillende andere faciliteiten zoals een beauty en wellness, (elektrische) fietsverhuur, animatieteam en verschillende speeltuinen. Zin om een balletje te slaan? Dat kan! Vlak bij het park ligt golfbaan de Texelse. Hier vind je een 18-holes golfbaan met waterhindernissen, grote greens en duinen. Je kunt hier zelf een golfarrangement nemen, maar ook een les of clinic volgen. Daarnaast is het nabijgelegen strand de ideale plek om heerlijk uit te waaien in de duinen, wad te lopen, of een mooie fietstocht te maken. Voor ieder wat wils dus!

Bekijken
3

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is gelegen in Zuna, hartje Twente. Het park is voorzien van verschillende faciliteiten. Op het park is een overdekt zwembad aanwezig. Het zwembadwater is er lekker warm met een temperatuur van minimaal 28 graden. Het zwembad heeft een groot bad en een peuterbadje. Het peuterbadje is voorzien van verschillende waterspuiten en een leuke glijbaan. Er is ook aan de fanatieke senioren gedacht. Elke ochtend is er een senioren uurtje, waar men in alle rust baantjes kan trekken.

Naast het zwembad zijn er nog vele andere faciliteiten zoals een bowlingbaan, binnenspeeltuin, sauna, mini strand en een all weather sportveld. Ook buiten het park is het goed vertoeven. Het vakantiepark is gelegen aan het riviertje ‘De Regge’ , dit riviertje is voor recreanten de ideale plek om te ontspannen. Zo kun je bijvoorbeeld een fluisterbootje huren en in alle rust van de mooie omgeving genieten. Ook kun je ervoor kiezen om een stad in de buurt te verkennen. Met steden als Deventer, Zwolle en Enschede in de buurt kun je er heerlijk een dagje op uit. Hou je meer van wandelen of fietsen? Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is hier de uitgelezen plek voor. De Sallandse Heuvelrug kent een rijke flora en fauna met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden, perfect voor een mooie wandel- of fietsroute. De Sallandse Heuvelrug ligt op fietsafstand van het park. Genoeg ingrediënten dus voor een topvakantie!

 

Bekijken
4

Camping De Noetselerberg

Camping de Noetselerberg is een 5-sterren camping gelegen in Nijverdal. De mooie Twentse omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten. Voor vermaak hoef je de camping echter niet te verlaten, op het park bevindt zich namelijk een subtropisch binnenzwembad met glijbaan. Er kunnen baantjes getrokken worden en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen zich uren vermaken in het peuterbadje met verschillende waterspuiten, glijbaan en een heus piratenschip. Naast het zwembad bevinden zich op de camping nog vele andere faciliteiten zoals: sportvelden, een indoor speeltuin, fiets- en mountainbike verhuur, horeca en speeltuinen.

Wil je er een keer een dagje op uit? Dan heb je voldoende keuze uit de verschillende musea in de omgeving zoals het IJsmuseum Hellendoorn. Behoefte aan meer avontuur? Breng dan een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn, dit pretpark telt ruim 30 attracties en shows voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ook kun je een middagje gaan karten bij Kartplaza in Nijverdal, naast karten kun je hier ook lasergamen, een escaperoom boeken of paintballen. Breng ook een bezoekje aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en geniet van de rijke natuur. Dit natuurgebied is perfect voor mooie wandel- en fiets tochten. Heb je behoefte aan iets meer uitdaging? Ga dan voor een van de sportieve mountainbike routes in de buurt van de camping.

Bekijken
5

Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark de Boshoek is gelegen in Voorthuizen aan het begin van de Veluwe. De Veluwe staat bekend als het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa en biedt daarnaast vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Wist je dat de Veluwe de hoogste attractie dichtheid van Nederland heeft? Naast de vele attracties in de omgeving valt er ook op de camping voldoende te beleven. Zo kun je heerlijk vertoeven in het overdekte zwembad. Het zwembad is verwarmd en heeft naast een groot bad ook een kleuterbadje met glijbaan, een sauna en een Turks stoombad. Voor de kids is er een animatieteam en een KidsClub waar kinderen zich dagelijks kunnen vermaken. Ook voor de fanatiekelingen is er voldoende te doen. Op de camping kun je bijvoorbeeld bowlen en midgetgolfen, leuk om te doen met het hele gezin! Daarnaast zijn er verschillende speeltuintjes en sportvelden zoals een tennisbaan en beachvolleybal veld. Verder is er op het park een fietsverhuur aanwezig zodat je per fiets de Veluwe kunt verkennen. Door de centrale ligging van recreatiepark de Boshoek zijn parken als de Hoge Veluwe en kinderpretpark Julianatoren makkelijk bereikbaar. Zo kun je er gemakkelijk een keer een dagje op uit. Kortom genoeg te beleven voor jong en oud!

Bekijken
6

Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate is gelegen in Voorthuizen vlak bij de Veluwe. De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland en staat bekend om de vele attracties, bloeiende heidevelden, vele bossen en wilde dieren. De camping is zeer centraal gelegen en heeft dierentuinen als de Apenheul en Dierenpark Amersfoort en attractieparken als Julianatoren in de nabije omgeving. Op het park zijn echter ook voldoende faciliteiten te vinden, zo heeft het park een overdekt zwembad met maar liefst vier baden en twee superwaterglijbanen. Kleine kinderen kunnen zich goed vermaken in het kinderbad. Het kinderbadje heeft twee glijbanen en leuke fonteintjes voor extra waterpret. Voor de allerkleinsten is er een mediterraans spartelbad aanwezig. Kom tot rust in het bubbelbad of neem een ritje van de Super Glider. Naast het zwembad zijn er op het park genoeg andere faciliteiten aanwezig. Zo is er een trampolinepark en een dierenweide te vinden, evenals een animatieteam. Verder kun je op het park midgetgolfen en tennissen en is er een fietsverhuur. Ook is er op het park gratis wifi, zo hoef je niets te missen van je favoriete series. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Bekijken
7

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindvriendelijke 5- sterren Topcamping in Hardenberg, Overijssel. Met veel leuke dorpjes en mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving is er genoeg te doen buiten de camping. Ook op de camping hoef je je niet te vervelen, het park beschikt namelijk over een subtropisch zwembad. In het zwembad beleef je urenlang zwemplezier dankzij de supersnelle 50 meter lange glijbaan met plonsbassin. Naast een groot bad is er ook een peuter- en kleuterbad met leuke glijbaan. Op de camping bevindt zich een grote binnenspeeltuin en verschillende buitenspeeltuinen. Verder zijn er wekelijks leuke activiteiten te vinden op het animatieprogramma zoals Bootcamp, boerengolf, escaperoom, pylonvoetbal en nog veel meer. Daarnaast is er een fiets- en skelterverhuur en gratis wifi op het park. Zin in een dagje uit met de kinderen? Ga een dagje achtbanen testen in attractieparken Hellendoorn of Slagharen. Beide parken liggen op 30 minuten afstand van de camping. Voor ieder wat wils dus!

Bekijken
8

Vakantiepark de Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen ligt in het Achterhoekse Winterswijk. In de Acherhoek valt genoeg te beleven, trek de mooie natuur in of bezoek een van de leuke omliggende dorpjes. Je hoeft natuurlijk niet gelijk het park te verlaten om een leuke dag te beleven. Op het park bevindt zich een overdekt zwembad met disco glijbaan. Het zwembad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en het bad is maximaal 1,40 meter diep. Je kunt er baantjes trekken of een ritje nemen van de glijbaan. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbadje, deze is maximaal 30 centimeter diep. Naast zwemmen zijn er verschillende andere activiteiten die je kunt ondernemen op het park. Zo is er een animatieteam en een leuke speeltuin aanwezig voor de kids en kun je bowlen op een van de 4 bowlingbanen. Houd je conditie op peil in de fitnessruimte of huur een kano of fiets, zo kun je op een sportieve manier de mooie omgeving verkennen. Wil je er een keer een dagje op uit? Ga dan naar het klimbos, shoppen of breng een bezoek aan Moviepark Germany.

Bekijken
9

Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve bevindt zich in Renesse, Zeeland. Voor een heerlijke duik kun je op dit park terecht bij het overdekte zwembad. Dit verwarmde zwemparadijs heeft verschillende glijbanen waaronder een duo-racer en een turbo glijbaan van 77 meter lang. Voor de kleintjes is er een peuter- en kleuterbad met een peuterglijbaan. Ook zijn er babydobbers en verschillende babyvoorzieningen beschikbaar. Naast een binnenzwembad heeft de camping ook een buitenbad met spraypark, hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden zich vermaken met de vele waterfonteinen en waterkanonnen. Naast zwemmen valt er op deze camping nog veel meer te beleven, zo kun je je uitleven op een van de sportvelden of de outdoorfitness. Voor de kinderen is er een animatieprogramma, verschillende buitenspeeltuinen en een indoor speeltuin. Buiten de camping kun je mooie fiets- en wandeltochten maken of maak een strandrit bij Manege Grol. Wanneer je toe bent aan ontspanning kun je tot rust komen in de wellness op het park, zo kun je bubbelen in de whirlpool of stoom afblazen in de warme infrarood sauna.

Renesse is een gezellig plaatsje aan de kust dat veel te bieden heeft. In de zomer heeft het vele gezellige terrasjes en een bruisend uitgaansleven en in het voor- en najaar kun je er optimaal tot rust komen en genieten van mooie wandel- en fietstochten door de duinen. Het centrum is 20 minuten lopen en met 5 minuten lopen sta je op het strand.

Bekijken
10

Park wijde Blick

Park Wijde Blick ligt in het Zeelandse Renesse en ligt dicht bij verschillende natuurgebieden, duinen en natuurlijk het strand. In de omgeving bevinden zich talloze leuke dorpen om te bezoeken evenals het bruisende centrum van Renesse zelf. Op de camping is er een zwembad aanwezig met kinderbadje en een glijbaan van 25 meter. Bij mooi weer kan de zijkant van het zwembad worden geopend en kun je heerlijk zonnen op de ligweide. Wanneer je uitgezwommen bent kun je je uitleven op een van de vele sportvelden, zo kun je er voetballen, basketballen, volleyballen en jeu-de boulen. Daarnaast is er een animatieteam en een leuke speeltuin met airtrampoline voor de kinderen. Op het park zijn er fietsen, skelters en bolderkarren te huur zodat je op elk moment heerlijk de natuur in kunt trekken. Met de auto ben je snel in Middelburg, Goes, Antwerpen, Vlissingen, Knokke of Rotterdam dus je kunt gemakkelijk een leuke stad bezoeken. Verder zijn er een handvol leuke musea in de omgeving zoals het Watersnoodmuseum of het Zeeuws museum. Een heerlijke plek om uit te waaien voor jong en oud!

Bekijken