• Blog
  • Toplijstjes

Top 12 Campings met privé sanitair

Geplaatst op 9 januari 2022

Wil je wel graag kamperen maar vind je het vervelend om elke keer met de toilettas en handdoek over de camping te lopen naar het sanitairgebouw? Wanneer je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair profiteer je van veel voordelen: altijd schoon, beschikbaar en veel privacy. Je hoeft dus niet meer wachten op een beschikbare douche of het tegoed op te waarderen. Een eigen sanitair unit is voorzien van douche, toilet en wastafel en biedt daarmee privacy en gemak. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie. Bekijk onderstaand overzicht van Nederlandse topcampings waar je kunt kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair.

1

Camping De Witte Berg

In het pittoreske plaatsje Ootmarsum vind je vakantiepark De Witte Berg. Naast de basic- en comfortplaats heb je hier de keuze uit de comfortplaats met privé sanitair. De ruime comfortplaatsen met privé sanitair hebben een oppervlak van 160 m2. Zo heb je in ieder geval genoeg ruimte om je tent, caravan of camper neer te zetten. De eigen sanitair unit is voorzien van een douche, wastafel en toilet, stal je eigen spulletjes uit en ervaar het gemak van kamperen met privé sanitair. De kampeerplaats beschikt over gratis wifi, een watertappunt en waterafvoer en 10 ampère elektriciteitsvoorziening. Geniet van een luxe kampeervakantie in Ootmarsum. Een bezoekje aan dit authentieke stadje van koning Othmar mag natuurlijk niet ontbreken. In de omgeving zijn genoeg actieve uitstapjes te maken, ga klimmen in het klimbos Avatarz, maak een ritje in de achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn of bezoek de sterrenwacht in Lattrop. Bij terugkomst op de camping kun je nog snel een plons maken in het gloednieuwe binnen- en buitenzwembad in één of in de zwemvijver. Op het terras van de horecagelegenheid proost je op een heerlijke vakantie in Twente.

Bekijken
2

Camping Ackersate

Op de Veluwe in het plaatsje Voorthuizen ligt Vakantiepark Ackersate. De kampeerplaats Comfort XL + beschikt over een eigen sanitair unit met inloopdouche, toilet en wastafel. Deze ruime kampeerplaats heeft een oppervlak van 130 m2 en is naast het privé sanitair voorzien van een CAI-aansluiting, 10 ampère elektriciteitsaansluiting, eigen watertappunt en waterafvoer. Wel zo gezellig is dat je trouwe viervoeter ook welkom is op de kampeerplaatsen van Ackersate. Zo kunnen jij en je hond genieten van wandelingen door de natuur van de Veluwe. Deze familiecamping is een ontzettend leuke plek voor gezinnen met kinderen. Het binnen- en buitenzwembad met spectaculaire glijbanen, de sportvelden, het animatieteam en het outdoor trampolinepark bieden eindeloos vermaak. Door de centrale ligging kun je vele uitstapjes maken; breng een bezoekje aan attractiepark Julianatoren, de Apenheul of het Kröller-Möller museum. Uiteraard mag een wandeling of fietstocht door het Nationaal Park De Hoge Veluwe niet ontbreken, wie weet spot je wel een edelhert, wild zwijn of een bever. Kom naar deze camping met privé sanitair en beleef een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Bekijken
3

Vakantiepark Mölke

Aan rivier de Regge en tussen de Overijsselse plaatsen Rijssen, Nijverdal en Wierden ligt het prachtige Vakantiepark Mölke. Wanneer je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair op deze 5-sterren ANWB camping is lopen naar een sanitairgebouw verleden tijd. De privé sanitair unit is praktisch ingericht met een douche, toilet en wastafel. De kampeerplaats met privé sanitair is ongeveer 125 m2 groot en beschikt over 10 ampère stroom, een CAI-aansluiting, eigen watertappunt en waterafvoer. Tegen betaling is wifi op de kampeerplaats mogelijk. Wanneer je verblijft op deze camping met privé sanitair valt er dankzij de uitstekende faciliteiten genoeg te beleven! Komt tot rust in de sauna, plons in het verwarmde binnenzwembad, gooi een hengeltje uit bij het viswater of geniet van een zonnige dag bij het strandje aan de Regge. Ook kun je bij Mölke fietsen huren en een van de dorpjes bezoeken of fietsen door het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De kinderen worden dolenthousiast van een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn of het kinderspeelbospad in Nijverdal. Sluit de dag af in het kindvriendelijke Diner & Pannenkoekenrestaurant. Beleef een echte luxe vakantie op een kampeerplaats met privé sanitair bij Vakantiepark Mölke!

Bekijken
4

De Boshoek

Ook op de Veluwe én in Voorthuizen ligt Recreatiepark De Boshoek. Deze camping is door de ANWB gewaardeerd met 5 sterren, een echte topcamping dus! De kampeerplaats met privé sanitair beschikt over een houten unit met douche, toilet en wastafel. Deze eigen sanitair unit biedt veel gemak, comfort en privacy. De toiletspulletjes, handdoeken en wc rollen kan je gewoon in je eigen unit laten staan. De kampeerplaatsen van De Boshoek hebben een oppervlak van 100 tot 120 m2, 10 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt, en TV-aansluiting (coax) met uitgebreid aanbod aan HD zenders. Ook is het mogelijk om, tegen betaling, gebruik te maken van wifi op de kampeerplaats. Voor jong en oud zijn er verschillende faciliteiten op het vakantiepark. Van wellness, midgetgolfen of zwemmen tot een uitgebreid entertainmentprogramma. Iedereen zal zich opperbest vermaken op deze camping op de Veluwe. Het veelzijdige landschap van de Veluwe, met ruige bossen, zandverstuivingen en heidevelden zijn prachtig voor een wandeling en steden als Harderwijk, Amersfoort en Apeldoorn zijn zeer geschikt voor een dagje winkelen of een terrasje pakken. Kom kamperen bij Recreatiepark De Boshoek in het centraal gelegen Voorthuizen.

Bekijken
5

Vakantiepark Witterzomer

Bij Vakantiepark Witterzomer kun je kiezen om te kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair. Wanneer je komt kamperen op dit prachtige kampeerterrein geniet je van rust en de groene natuur. Gooi een hengeltje uit bij de visvijver, spreid een handdoekje op het zandstrand en zie de kinderen genieten in de speelvijver met speeltoestellen. Dankzij het gemak van een eigen sanitair unit met douche, wastafel en toilet, hoef je niet lang te wachten om het zand van je af te spoelen. De kampeerplaats met privé sanitair beschikt over een 10 ampère stroomvoorziening, kabel TV aansluiting en een eigen watertappunt en waterafvoer. Vakantiepark Witterzomer ligt op slechts 3 km afstand van Assen. Op het vakantiepark kun je fietsen huren om Assen te bezoeken en een terrasje te pakken. Duik terug in de tijd met een bezoekje aan het Hunebedcentrum, Kamp Westerbork of het Veenpark. Bij terugkomst op Vakantiepark Witterzomer kunnen de kinderen nog even spelen in de binnen- of buitenspeeltuin of geniet je van een heerlijke maaltijd bij Brasserie De Bosuil. Beleef een luxe kampeervakantie bij Vakantiepark Witterzomer in Assen.

Bekijken
6

Kampeerdorp De Zandstuve

In het Overijsselse Hardenberg ligt Kampeerdorp de Zandstuve – een écht kindvriendelijke camping. Wanneer je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair hoef je het sanitair niet te delen met andere gasten. Stal je toiletspulletjes uit en leg de handdoeken bij je eigen douche. De privé sanitair units bij de Zandstuve zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel en verwarmingselement waar de handdoeken goed kunnen drogen. Neem je eigen tent, caravan of camper mee en zet deze op een van onze ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 100 m2. De kampeerplaatsen met privé sanitair unit beschikken over 8 tot 16 ampère elektriciteitsaansluiting, CAI-aansluiting, eigen watertappunt en waterafvoer en een eigen afwasplek. De kampeerplekken met eigen sanitairgebouw hebben tevens uitzicht op een speelveldje, zo kun je goed toezicht houden op de spelende kinderen. Geniet samen met de kinderen van de uitstekende faciliteiten op deze camping in Overijssel. Beleef samen waterpret in het zwemparadijs, laat de kinderen uitrazen in de indoor speeltuin Cobus Speelkasteel en trakteer ze nadien op een schepijsje bij de Stuuf To Go. De activiteiten van het animatieteam zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Bekijken
7

Vakantiepark 't Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een 5-sterren camping in Heemserveen en ligt op zeer korte afstand van Hardenberg. Deze huisdiervriendelijke camping biedt naast gewone kampeerplaatsen de mogelijkheid om je tent, caravan of camper op te zetten op een kampeerplaats met privé sanitair. Deze kampeerplaats heeft een zeer ruim oppervlak van 150 m2 en beschikt over een 10 ampère elektra aansluiting, digitale televisie aansluiting, eigen watertappunt, waterafvoer en over gratis wifi. Ook is er de mogelijkheid om de auto bij de kampeerplaats te parkeren. Deze camping is gelegen in het mooie Vechtdal en biedt volop mogelijkheden tot vermaak en uitstapjes. Bezoek een attractiepark, museum, een van de pittoreske dorpen of huur een boot en maak een vaartocht over de Vecht. Maar de uitstekende faciliteiten op het park zorgen ervoor dat je het park niet hoeft te verlaten. Beleef waterpret in het buitenzwembad en bij minder goed weer in het verwarmde binnenbad, beleef avonturen met het animatieteam en Wollie de eekhoorn. De interactieve speeltoestellen en sportvelden zorgen urenlang voor vermaak bij kinderen, tieners en pubers. Bij de cafetaria kun je terecht voor een lekkere snack en ook in de brasserie geniet je van een culinaire maaltijd. Geniet van een kindvriendelijke vakantie bij Vakantiepark ’t Rheezerwold.

Bekijken
8

Camping De Berenkuil

Nog zo’n leuk plekje met je eigen sanitair is Camping de Berenkuil in Drenthe. Deze leuke camping heeft een groot kampeerveld met eigen sanitair units, waar je dus gemakkelijk gebruik van kunt maken. Wat ook erg leuk is, is dat op deze camping kamperen centraal staat. Dat is dus ideaal voor de echte kampeerliefhebbers!  De kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, een watertappunt en waterafvoer. Ook krijg je elektra en wifi er gewoon altijd bij. Ben jij een eigenaar van een hond? Dan hoeft je trouwe vriend niet achter te blijven, want die is gewoon welkom op de camping! Ben je nu toch op zoek naar een vakantiehuisje met je eigen privé sanitair, dan hebben ze ook nog een groot scala aan leuke accommodaties. Voor vermaak hoef je ook niet ver als je verblijft op camping de Berenkuil. Zo kun je heerlijk vertoeven naast het buitenzwembad, eindeloos plezier ervaren bij de speelvijver of avontuurlijk de waterspeeltuin betreden. Of je nu op zoek bent naar vermaak voor jong of oud, op deze leuke camping vind je het allemaal!

Bekijken
9

Recreatiepark de Leistert

Ook in Limburg kun je zonder zorgen heerlijk overnachten op een kampeerplaats met eigen sanitair. Bij Recreatiepark De Leistert vind je het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en wordt je in je eigen sanitair unit verrast met een vaatwasser! Ook worden deze sanitair units verwarmd en zorgen ze samen voor een kleurrijk, modern en sfeervol kampeerveld. Bij de kampeerplaatsen wordt je ook voorzien van CAI- aansluiting, 16 ampère en een water aan- en afvoerpunt. Daarnaast is deze camping met eigen sanitair ook nog eens vol leuke faciliteiten en een levendig recreatieprogramma voor de jonge kinderen. Naast dat je hier heerlijk kunt eten in een van de restaurants, vind je ook een gaaf sportveld, een adventure golfbaan, een beachvolleybal plek, een verwarmd buitengolfslagbad, hyperbowling en nog veel meer! Op camping de Leistert hoef je je absoluut niet te vervelen!

Bekijken
10

Beerze Bulten

Luxe kamperen met privé sanitair? Dat kan perfect bij Beerze Bulten! Op jouw comfortplaats met privé sanitair geniet je van een luxe kampeervakantie in het Overijsselse Beerze. Het privé sanitair heeft een eigen douche, toilet en een wastafel. De kampeerplek biedt 8 ampère elektra en het kamperen is inclusief gratis WiFi. Naast dat het kamperen op Beerze Bulten veel luxe met zich meebrengt is het een leuke camping voor kinderen. Zo is er indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol, animatie en theater, Beerze Bowling en een zwemparadijs. Kinderen zullen zich hier geen moment vervelen! Naast de vele faciliteiten kun je ook een fiets of kano huren bij het park om zo de omgeving op een actieve manier te ontdekken.

Bekijken
11

Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg in Drenthe beschikt over kampeerplaatsen met een eigen privé sanitair, voorzien van toilet, wastafel en regendouche. In het privé sanitair zit ook vloerverwarming en je kunt er ook voor kiezen een kampeerplaats met privé sanitair en buitenkeuken te boeken. Hierdoor hoef je niet meer je eigen pannen, borden en glazen mee te nemen, dit staat namelijk voor je klaar in de overdekte buitenkeuken. Alles voor een luxe kampeervakantie met privé sanitair!

Bekijken
12

Camping Vreehorst

Op zoek naar een leuke camping om te kamperen maar geen behoefte om ver te moeten lopen voor het sanitair of deze ook nog to moeten delen met andere gasten? Dan is een staanplaats op Camping Vreehorst ideaal voor jou! Het park beschikt over meerdere comfortplaatsen met privé sanitair. Door de extra ruime plek van 140 m2, met standaard 10 ampère stroom, kun je heerlijk genieten van jouw luxe kampeervakantie. Ook zal je je op Camping Vreehorst geen moment vervelen. Door de vele faciliteiten is er elke dag wel wat te beleven. Zo is er een binnen- en buitenzwembad waar kinderen zich de hele dag zullen vermaken. Op het park is ook een winkeltje aanwezig waar je ’s ochtends ovenverse broodjes kunt halen voor bij het ontbijt.

Bekijken
13

Camping de Noetselerberg

Kamperen, maar dan met de luxe van een huisje? Kom kamperen bij Camping De Noetselerberg en beleef een luxe kampeervakantie met privé sanitair! De camping ligt in de omgeving van de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurrijk gebied en heeft één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van West-Europa. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Ook kun je vanaf de camping in een kwartiertje naar Nijverdal lopen, dit is een gezellig plaatsje waar je kunt winkelen of een terrasje pakken. Tijdens jouw kampeervakantie met privé sanitair verveel je je geen moment!

Bekijken
14

Camping Zonneweelde

Extra genieten van luxe en comfort tijdens jouw kampeervakantie bij Camping Zonneweelde? Je kan hier kamperen met privé sanitair! Ervaar zelf het gemak van eigen sanitair, kamperen maar met de luxe van thuis. De ruime kampeerplaatsen zijn 130m² en beschikken over elektra, water- en een CAI-aansluiting. In het privé sanitair zit een ruime douche, toilet, wasbak, vaatwasmachine en een koelkast. Alles dus voor een luxe vakantie met privé sanitair! Camping Zonneweelde ligt minder dan een kilometer van het strand waardoor je heerlijk kunt wandelen langs de Zeeuwse kust.

Bekijken

Kamperen met privé sanitair

Wil je wel graag kamperen maar vind je het vervelend om elke keer met de toilettas en handdoek over de camping te lopen naar het sanitairgebouw? Wanneer je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair profiteer je van veel voordelen: altijd schoon, beschikbaar en veel privacy. Je hoeft dus niet meer wachten op een beschikbare douche of het tegoed op te waarderen. Een eigen sanitair unit is voorzien van douche, toilet en wastafel en biedt daarmee privacy en gemak. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie. Bekijk onderstaand overzicht van Nederlandse topcampings waar je kunt kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair.