Capfun-vakantiepark-fredland
  • Blog
  • Toplijstjes

Top 10 kindercampings in Frankrijk

Geplaatst op 29 december 2022

Kindercampings in Frankrijk

Frankrijk is een van de populairste bestemmingen voor een zomervakantie met het hele gezin. Ga kamperen aan de kust of slaap in een luxe glamping tent in het binnenland? Ben jij van plan om met de familie op vakantie naar Frankrijk te gaan? Dan wil je natuurlijk een camping die geschikt is voor jong en oud. Waar je onder andere een zwembad, speeltuin en animatie binnen handbereik hebt. Wij maken deze zoektocht iets gemakkelijker voor je: in deze blog delen we een top 10 kindercampings in Frankrijk!

1

Capfun vakantiepark Le saint laurent

Vier je vakantie in de natuur in Bretagne. Er valt op en rondom het park zoveel te beleven, dat je je hier wekenlang kunt vermaken. Plons in een van de zwembaden, werk je in het zweet op het multisportterrein en beoefen een watersport in de omgeving. Ook organiseert het animatieteam allerlei activiteiten en shows voor alle leeftijden. Ga jij voor comfort in een luxe stacaravan of neem je je eigen kampeerspullen mee?

Bekijken
2

Capfun vakantiepark Fredland

Een droom van ieder kind: een vakantie naar Disneyland Parijs. Dit 4-sterren vakantiepark ligt op slechts 19 kilometer van het attractiepark, zodat je er gemakkelijk een dagje naartoe kunt. Daarnaast heeft het vakantiepark ook een ruim aanbod faciliteiten en beschikt het over unieke accommodaties. Dit wordt een onvergetelijke familievakantie in Frankrijk.

Bekijken
3

Camping Le Castellas

4-sterren camping Le Castellas is een geweldige camping aan de Middellandse Zee. Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Ga relaxen op het privé strand, duik in het zwembad of wees lekker sportief op een van de vele sportvelden. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd en hoef je voor een hapje en een drankje het park niet af.

Bekijken
4

Camping Domaine des Naiades

Een zomervakantie aan de Côte d’Azur, dan ben je zeker van een zonnige vakantie in Frankrijk! Deze 4-sterren camping ligt in de baai van Saint Tropez, op loopafstand van het strand. De camping beschikt over een groot aanbod aan activiteiten en faciliteiten en ook in de omgeving kan jong en oud zich vermaken.

Bekijken
5

Camping Les Bouleaux

Wil je geen lange autorit maken met kleine kinderen op de achterbank? Camping Les Bouleaux ligt op slechts 2,5 uur rijden van Maastricht en de Nederlandse eigenaren laten je direct thuis voelen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het opzetten van een tent, er staat namelijk al een volledig ingerichte safaritent voor je klaar. Tijdens je vakantie op deze 3-sterren camping komen natuur en cultuur perfect samen.

Bekijken
6

Camping Les Lacs du Verdon

Ga een actieve vakantie tegemoet tijdens je verblijf op deze 4-sterren camping in hét buitensportgebied van Frankrijk. Je kunt er in de omgeving raften, zeilen en wandelen over een van de meest beroemde wandelpaden van Europa. Het park beschikt over onder andere een groot waterpark, thema speeltuin en diverse eetgelegenheden. Na een avontuurlijke dag zal je heerlijk in slaap vallen in je tent, caravan of luxe glamping accommodatie.

Bekijken
7

Camping St. Avit Loisirs

Op en rondom 5-sterren Camping St. Avit Loisirs valt ongelooflijk veel te beleven en is daarom perfect voor een vakantie met kinderen in Frankrijk. Alleen al bij het geweldige 800m2 grote waterpark kan je je de hele dag vermaken. Daarnaast beschikt het park over veel sportmogelijkheden en zorgt het animatieteam voor bomvol activiteitenprogramma. Je kunt er zowel kamperen als overnachten in een comfortabele accommodatie.

Bekijken
8

Camping Les Sablons

Overnacht in een luxe lodgetent, stacaravan of chalet en ga een zorgeloze vakantie tegemoet. Deze 5-sterren kindercamping ligt direct aan een zandstrand, heeft meerdere zwembaden met glijbanen, animatie voor jong en oud én een goed restaurant. Wat wil je nog meer tijdens je familievakantie in Frankrijk?

Bekijken
9

Camping Le Fréjus

Op deze camping in het zuiden van Frankrijk ben je omgeven door bomen en heuvels. De Middellandse Zee en mooie steden liggen in de buurt. Met verschillende waterglijbanen en zwembaden is dit de favoriete camping van ieder kind. Ook organiseert het animatieteam iedere dag weer leuke activiteiten. Deze kindvriendelijke camping biedt alle comfort die jullie nodig hebben en zal jullie het echte vakantiegevoel laten beleven!

Bekijken
10

Camping le Moulin de la Pique

Ridders en prinsesjes opgelet! Ga een sprookjesachtige vakantie tegemoet op een historisch landgoed met kasteelachtige gebouwen. Er heerst een romantische sfeer, maar door de vele faciliteiten is dit ook heel geschikt voor een vakantie met kinderen. Op dit vakantiepark in Frankrijk kun je zowel kamperen als een accommodatie huren.

Bekijken