• Blog
  • Toplijstjes

Top 10 kindercampings in Italië

Geplaatst op 29 december 2022

Top 10 kindercampings in Italië

Wil jij naar een zonnig oord tijdens je vakantie met het hele gezin? Dan zit je op een kindercamping in Italië goed. Ga kamperen op een camping met veel faciliteiten waar kinderen én ouders gegarandeerd een ontspannen vakantie tegemoet gaan. Lekker dobberen in het Gardameer, mooie steden bezoeken en genieten van de Italiaanse maaltijden. Dat klinkt goed, toch? Het aanbod campings is groot, dus wij delen in deze blog een top 10 kindercampings in Italië!

1

Camping Altominico Family Park

Deze 4-sterrencamping ligt op een heuvel, waardoor je prachtig uitzicht hebt. Je bent omringt door de natuur en het Gardameer ligt op slechts 10 minuten rijden. Hoewel er in de omgeving genoeg te doen is, hoef je je op het park ook geen moment te vervelen. Er is onder andere een groot zwemparadijs met wildwaterbaan, het animatieteam organiseert dagelijks activiteiten en er zijn maar liefst vijf restaurants op de camping.

Bekijken
2

Camping Bella Italia

Deze veelzijdige 5-sterren kindercamping is perfect voor een familievakantie in Italië. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op dit park! De camping ligt direct aan het Gardameer, er is een groot waterpark, er zijn volop sportmogelijkheden en voor lekkere Italiaanse maaltijd hoef je het park niet af. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam en is er zelfs een winkelcentrum op het park!

Bekijken
3

Camping Park Albatros Village

Camping Park Albatros Village is een topcamping in Toscane en een perfecte uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld naar de steden Siena, Pisa en Florence. Of maak een dagtrip naar het eilandje Elba. Blijf je liever een dagje ontspannen op de camping? Dan zijn er ook genoeg faciliteiten! Duik in het lagunezwembad, ga voetballen of volleyballen en ga relaxen op het nabijgelegen strand. Er is voor ieder wat wils.

Bekijken
4

Camping Orlando in Chianti

Ga op vakantie met de kinderen naar een van de mooiste streken van Italië: Toscane! Camping Orlando beschikt over alle faciliteiten die je maar kunt wensen. In het verwarmde buitenbad beleef je urenlang waterpret. Daarnaast is er een speeltuin en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Slaap je straks in een unieke accommodatie of kies je voor een comfortabele cottage?

Bekijken
5

Adamo ed Eva Resort

4-sterren resort Adamo ed Eva heeft alles voor een ontspannen vakantie in Italië. Er is een zwembad, een multisportterrein en een animatieteam voor urenlang vermaak. Op slechts 600 meter van de camping ligt een prachtig zandstrand waar je lekker kunnen zwemmen en zonnebaden. Over het opzetten van een tent hoef je geen zorgen te maken, het park heeft namelijk comfortabele vakantiehuisjes te huur.

Bekijken
6

Camping Il Poggetto

4-sterren camping Il Poggetto in Toscane beschikt over een ruim aanbod faciliteiten voor jong en oud. Er is onder andere een zwembad, jacuzzi, fitness en er zijn meerdere sportvelden. Vanaf de camping kun je prachtige fietsroutes langs olijfbomen en wijngaarden volgen. Slapen doe je in een ruime en luxe glamping tent met ventilator. Dit wordt een comfortabele familievakantie in Italië!

Bekijken
7

Camping Village Lago Maggiore

Wil je luxe kamperen met kinderen in Italië? Kies dan voor een verblijf met privé sanitair op Camping Village Lago Maggiore. Dit is een ontspannen 4,5-sterren camping aan het Lago Maggiore-meer. Je kunt verkoeling zoeken in het meer of een duik nemen in het zwembad. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam en in de omgeving valt ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Milaan, bezoek kastelen of neem de ferry naar de Borromeo- eilanden.

Bekijken
8

Camping Village Cavallino

Direct aan het strand van Cavallino ligt deze prachtige 5-sterren camping. Er zijn veel faciliteiten aanwezig en er worden volop activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Zo is er een zwembad met apart kinderbad, een grote speeltuin en verschillende eetgelegenheden. Voor een zorgeloze vakantie zijn er luxe stacaravans en glamping tenten te huur.

Bekijken
9

Camping Pra'delle Torri

Dit is de plek voor strandliefhebbers! Deze geweldige kindercamping ligt namelijk direct aan de Adriatische Zee. Ga je lekker luieren op het strand of werk je je in het zweet bij een van de vele sportfaciliteiten? Voor de kinderen is het zwemparadijs een ideale plek om zich de hele dag te vermaken en als je trek hebt gekregen van alle inspanning zijn er genoeg bars en restaurants aanwezig. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat valt er genoeg te doen op het park!

Bekijken
10

Camping Portofelice

Deze 4-sterren camping heeft alles voor een geslaagde familievakantie in Italië. Er worden veel activiteiten georganiseerd en in de directe omgeving zijn allerlei leuke excursies mogelijk. Via een bospad bereik je de zee en op het park zijn meerdere zwembaden voor urenlang waterpret. Je kunt er overnachten in een moderne stacaravan of kamperen in een luxe bungalowtent.

Bekijken