Weekendje weg met Pinksteren
  • Toplijstjes

Top 5 kleine & fijne 5-sterren campings in Overijssel

Geplaatst op 15 februari 2021

Overijssel biedt vele kleinschalige 5-sterren campings aan die perfect zijn voor een vakantie samen met jouw gezin, familie of partner. Ontdek de kindvriendelijke 5-sterren campings die allen over een ruim aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen beschikken. Ze bieden veel luxe en comfort en zijn geschikt voor zowel jong als oud. Van ontspannen en rustige vakanties tot gezellige en vermakelijke vakanties, kom er zelf achter welke camping het beste bij je past!

 

1

Vakantiepark Mölke

Op zoek naar een kleinschalige camping waar rust, ontspanning en vrijheid voorop staan? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Vakantiepark Mölke! Hier vier je elke dag opnieuw weekend. Vakantiepark Mölke is een kleine camping gelegen in Zuna, op de grens van Salland en Twente. De 5-sterren camping biedt ruime kampeerplaatsen waar je kunt verblijven in je eigen caravan, camper of tent. Maar ook het boeken van een vakantiehuisje is mogelijk dankzij het enorm veelzijdige accommodatieaanbod.  Verwen jezelf en verblijf heerlijk in een wellness vakantiehuis of verblijf in een van de comfortabele glamping accommodaties. Ga je met het gezin op pad? Kies dan voor een kinderbungalow of boek een uniek verblijf in een boomhut aan het water.

Tijdens je vakantie word je dagelijks zoet gehouden door de vele topfaciliteiten die de kleinschalige camping biedt. Huur een fluisterbootje of buggy en ontdek de prachtige Reggestreek, bezoek de schattige alpaca’s of ga gezellig samen een avondje bowlen. Ervaar zelf de Slow Living Experience van Vakantiepark Mölke!

Bekijken
2

Vakantiepark 't Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een kleinschalige camping gelegen in Heemserveen, in het Overijsselse Vechtdal. Gezelligheid en vermaak staan bij deze 5-sterren camping centraal! Samen met je gezin, partner of vrienden kunnen jullie je hier eindeloos vermaken. Je hebt de mogelijkheid om zelf een ruime en luxe kampeerplaats te boeken. Het verblijven in een lodge, chalet, trekkershut of stacaravan is daarnaast ook mogelijk. Samen met de hele familie op pad? Kies dan voor een bijzonder verblijf in een kasteel! Deze koninklijke accommodatie is geschikt tot wel 10 personen.

Op dit vakantiepark kun je optimaal ontspannen door de aangeboden wellnessfaciliteiten en zwembaden. De kinderen vervelen zich ondertussen geen moment door het gevarieerde animatieprogramma, de vele sportmogelijkheden en de speeltuinen. Een ruim aanbod aan horecafaciliteiten mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens je vakantie. Bij Vakantiepark ’t Rheezerwold is er altijd wat te beleven!

 

Bekijken
3

Camping de Noetselerberg

Een andere prachtige 5-sterren camping is Camping de Noetselerberg. De camping ligt aan het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug in Twente. Deze comfortabele en kleinschalige 5-sterren camping in Overijssel is niet alleen geschikt voor families en gezinnen, maar ook voor de 50-plussers onder ons. Voor fiets- en wandelliefhebbers is Camping de Noetselerberg ideaal om te verblijven. De camping ligt aan een fietsknooppuntensysteem, vanaf nummer 58 kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. Prachtige wandelroutes zijn daarnaast ook gemarkeerd in het nationaal park.

De camping beschikt over een divers aanbod aan accommodaties, er is voor ieder wat wils. Boek een kampeerplaats of verblijf in een huurcaravan, lodge, jachthuis, (luxe) trekkershut of chalet. Aan faciliteiten geen gebrek, je vermaakt je eindeloos door de vele activiteiten die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Neem een duik in het subtropisch overdekt zwemparadijs, doe mee aan de vele sport- en speelfaciliteiten en geniet volop van de vele horecamogelijkheden.

Bekijken
4

Camping de Witte Berg

Bij 5-sterren camping de Witte Berg ervaar je tijdens je vakantie de echte Twentse gastvrijheid! Deze camping ligt in Ootmarsum, gelegen aan de Duitse grens. Plezier en ontspanning staan tijdens je vakantie bij de Witte Berg voorop. Boek voor je verblijf een kampeerplaats of huur juist een chalet, bungalow, tentvilla, trekkershut of boslodge. Wanneer je gezellig met de hele familie op vakantie gaat, dan biedt de Witte Berg de ideale groepsaccommodatie, geschikt voor maar liefst 20 personen.

Vakantiepark de Witte Berg is dé perfecte uitvalbasis om een heerlijke ontspannende vakantie te vieren. Reserveer een trekker en toer door het prachtige Twentse landschap, neem een frisse duik in de natuurlijke zwemvijver of ga lekker borrelen bij restaurant Bie Heintje. Ervaar zelf de gezellige sfeer bij deze kleinschalige camping tijdens je vakantie in de Twentse natuur.

Bekijken
5

Camping ’t Veld

Camping ’t Veld is dé kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland. De camping is gelegen in Hardenberg en is zeer geschikt voor zowel gezinnen en families als voor de 50-plussers onder ons. Camping ’t Veld is een ideale camping voor een fijne, ontspannen en onbezorgde vakantie. Boek een kampeerplaats of verblijf in een lodge of chalet. Toe aan net iets meer luxe? Bekijk dan de glampingmogelijkheden die de kleinschalige camping biedt.

Ontdek de veelzijdige omgeving van het Vechtdal, ga op de fiets of wandel en bezichtig de prachtige landschappen van Rheeze. Op het park zelf hoef verveel je je geen moment, je kunt onbeperkt gebruik maken de van de uitstekende parkfaciliteiten. Gezellig vissen of kanoën in het strandmeer? Of een hapje eten in restaurant Bi’j Koers? Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke vakantie in Rheeze!

Bekijken