camping aan het water Witterzomer
  • Blog
  • Toplijstjes

Top 7 campings aan of bij het water

Geplaatst op 1 maart 2022

Camping aan of bij het water

 

Ben je op zoek naar de perfecte camping gelegen aan het water? Wanneer je kiest voor een camping bij het water heb je vele mogelijkheden om bijvoorbeeld te varen, zwemmen of andere watersport mogelijkheden te beoefenen. Leuk voor een actieve maar ook rustgevende vakantie bij het water! Bekijk het onderstaande overzicht waar je kunt kiezen voor campings aan of bij het water.

1

Camping Wilsumer Berge

Vlak over de grens bij Coevorden in Duitsland bevindt zich camping Wilsumer Berge. De camping ligt aan een recreatieplas wat perfect is voor kamperen naast het water. Deze natuurcamping beschikt over ruime kampeerplekken. Ook kun je kiezen voor een van de accommodaties waar je geniet van iets meer comfort en luxe. Na een dag aan de recreatieplas kan je aanschuiven in ons restaurant op het park. Door de leuke visvijver, de recreatieplas met zandstrand en het animatieteam is er genoeg te doen voor jong en oud! Op deze camping zal je je niet snel vervelen.

Bekijken
2

Camping Mölke

Met de ligging aan de Regge is vakantiepark Mölke de perfecte locatie voor een vakantie aan het water. Met een bootje kan je een leuke tocht maken over de Regge. Op het park is een bootverhuur waar je een fluisterbootje of een Reggesloep kunt huren waar groepen tot maximaal 10 personen aan boord kunnen. Leuk voor een vakantie met het hele gezin! Sluit de boottocht af met een bezoek aan het pannenkoekenrestaurant op het park. Beleef de leukste vakantie aan het water bij camping Mölke!

Bekijken
3

Camping Rhederlaagse Meren

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte watersport vakantie ben je bij camping Rhederlaagse Meren aan het goede adres. Doordat het park aan de Rhederlaag en IJssel ligt, zijn er vele mogelijkheden voor wateractiviteiten. Zo kun je hier zwemmen, surfen, waterskiën of bootje varen. Omdat het park een eigen jachthaven heeft is het ideaal om ook een eigen bootje mee te nemen en aan te meren bij de camping. Het park beschikt over een privéstrand waar je fijn kunt uitrusten. Alles voor de ideale vakantie om te relaxen en tegelijkertijd wateractiviteiten te ondernemen.

Bekijken
4

Camping De Scherpenhof

Camping De Scherpenhof ligt aan de IJssel, nabij de steden Zwolle, Deventer en Apeldoorn. De perfecte combinatie om leuke uitstapjes en wateractiviteiten te combineren. Op het vakantiepark aan de IJssel zijn zelfs plekken direct aan het water. De camping heeft een eigen jachthaven waar je jouw eigen bootje aan kunt leggen. Leuk om over de IJssel te varen. Ook heeft het park een recreatieplas en een binnen- en buitenzwembad wat leuk is voor wateractiviteiten. Een vakantie op camping De Scherpenhof staat gelijk aan een perfecte vakantie aan het water!

Bekijken
5

Camping Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is centraal gelegen in Drenthe en beschikt over een leuke zwemvijver tussen de bomen. De zwemvijver heeft een zandstrand welke geleidelijk afloopt wat veilig is voor kinderen. In de plas staan ook speeltoestellen waar kinderen veel plezier zullen beleven. De plas is groot genoeg waardoor het niet alleen leuk is voor kinderen maar ook voor volwassenen welke houden van een strandvakantie in Nederland. Ook kan er een hengel uitgegooid worden in de visvijver. Op het park kun je ook fietsen huren om bijvoorbeeld een dagje naar het centrum van Assen te gaan en hier de stad te ontdekken. Eenmaal terug op de camping kan er gegeten worden bij brasserie De Bosuil. Beleef een heerlijke vakantie op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe!

Bekijken
6

Camping De Witte Berg

Op zoek naar een watervakantie in het prachtige stadje Ootmarsum? Dan bent je bij Camping De Witte Berg helemaal op de juiste plek. De camping beschikt over een natuurlijke zwemvijver met een zandstrand. In het water staat een trampoline wat voor veel plezier zorgt bij kinderen. Ook is er een waterspeeltuin waar jongere kinderen fijn kunnen spelen. Voor volwassenen is het ook een ideale plek om te vissen op kleine en grote vissen vanaf onze steiger bij de vijver! Wanneer je een dag op pad gaat is het leuk om de watertoren bij Ootmarsum te bezoeken. De watertoren is 9 meter hoog en een belangrijk deel van de stadsgeschiedenis. Je zal je geen moment vervelen in de mooie omgeving van Ootmarsum!

Bekijken
7

Camping 't Veld

Camping ’t Veld in Hardenberg is een kleinschalige familiecamping aan het Vechtdal. Je kunt op deze camping kiezen om te kamperen of te verblijven in een van de chalets of safaritenten. Op camping ’t Veld ligt een meer waar je kan roeien, kanoën of vissen. Het strandmeer de Oldemeijer ligt op ongeveer 250 meter van de camping waar je een verfrissende duik kunt nemen op jouw vakantie bij het water! De Oldemeijer is een plas met een zandstrand gelegen in de prachtige natuur van Rheeze. Het is een rolstoelvriendelijke omgeving en er zijn toiletten aanwezig. Vanaf de Oldemeijer starten ook verschillende wandel- en fietsroutes.

Bekijken