• Blog

Vakantieplezier in Limburg!

Geplaatst op 8 februari 2024

Geniet van een welverdiende vakantie in het zuiden van Nederland! Limburg biedt een rijke geschiedenis en unieke cultuur waardoor je een onvergetelijke vakantie-ervaring zult beleven. Hieronder lichten wij een aantal van onze favoriete vakantieparken uit in deze veelzijdige provincie!

1

Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark in het zuiden van Limburg. Rustig gelegen in het dorpje Bemelen biedt dit park een heerlijke vakantie-ervaring. Verblijf in één van de comfortabele vakantiewoningen of -villa’s en maak gebruik van de vele faciliteiten. Plons bijvoorbeeld in het buitenzwembad of huur een fiets om Zuid-Limburg mee te verkennen. De mogelijkheden op dit park zijn eindeloos!

Bekijken
2

Vakantie & Resort Leukermeer

Op dit 5-sterren vakantiepark in het Limburgse Well kun je kamperen of overnachten in een unieke accommodatie. Jong en oud zal zich hier urenlang vermaken dankzij de uitstekende faciliteiten. Het park ligt aan het Leukermeer en heeft eigen zandstranden. Daarnaast kun je ook zwemmen in de binnen- en buitenzwembaden, padellen, tennissen en midgetgolfen. Ga je op vakantie met eigen boot? Deze kun je aanmeren in de jachthaven van dit vakantiepark. Geniet van een hapje en een drankje in de gezellige Beachclub of bij Restaurant Mio Mucho.

Bekijken
3

Warredal

Niet in Nederland, maar net iets over de grens in Belgisch-Limburg ligt het sprookjesachtige Warredal. Hier ga je back to basic en overnacht je in een unieke boomhut of een authentiek natuurhuisje midden in het bos. Deze is optioneel te boeken met een luxe hottub. In het park vind je Klimpark Warredal waar je je bevindt tussen de boomtoppen. Kom helemaal tot rust in een oase van rust en inspiratie.

Bekijken
4

BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne heeft een unieke ligging aan een grote recreatieplas in het Limburgse Maasbree. Hier kun je kamperen of overnachten in een sfeervolle (glamping)accommodatie. Jong en oud vermaakt zich bij het strandbad of in het binnenzwembad. Verder beschikt het park over een uitdagende binnenspeeltuin, een minigolfbaan en er worden toffe activiteiten georganiseerd door het enthousiaste recreatieteam.

Bekijken

Limburg is een prachtige vakantiebestemming dankzij haar veelzijdige natuur, rijke cultuur en geschiedenis en de lokale gastvrijheid. Maak mooie fietstochten en stop onderweg in de gemoedelijke dorpjes waar je heerlijke Limburgse vlaai kunt proeven. In deze omgeving zul je een onvergetelijke vakantie beleven!