• Blog

Weekendje weg met Pasen

Geplaatst op 9 november 2020

Met de natuur die prachtig in bloei staat en het heerlijke voorjaarsweer is Pasen wellicht de vrolijkste periode van het jaar. En hoe vier je deze vrolijke feestdagen nu beter dan op een camping of vakantiepark met de hele familie? Lees in de blog hieronder alles over de leukste campings en vakantieparken tijdens Pasen.

1

Recreatiepark De Boshoek

Voor een weekendje weg met Pasen op de Veluwe is Recreatiepark De Boshoek dé perfecte plek. Het 5-sterren vakantiepark biedt zowel kampeerplekken als accommodaties geschikt voor gezelschappen tot wel 24 personen. Ideaal voor wanneer je Pasen wil vieren met de gehele familie of een grote vriendengroep. Op het park is volop vermaak voor jong en oud, dankzij de vele aanwezige faciliteiten. Een lang weekend kamperen met Pasen doe je al vanaf €170 en voor slechts €355 huur je al een 6-persoons trekkershut in de periode 3 tot 6 april.

 

✔Overdekt zwembad   ✔ animatieteam    ✔Sport- en speelfaciliteiten    ✔Hondvriendelijk vakantiepark   ✔Fietsverhuur

Bekijken
2

Vakantiepark Mölke

Bij 5-sterren Vakantiepark Mölke in het Overijsselse Zuna beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke paasvakantie voor jong en oud. Of je nu kiest voor een huisje huren met Pasen of toch liever wilt kamperen met Pasen, voor allebei ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres. Voor slechts €83 boek je al een plekje op de camping tijdens Pasen van 2 tot 5 april en vanaf €287 verblijf je in een compleet ingerichte lodgehome met eigen veranda. Vervelen is bijna onmogelijk tijdens je paasweekend bij Mölke. De vele aanwezige faciliteiten op het park zullen jouw paasvakantie zeker tot een succes brengen.

 

✔Fluisterbootverhuur   ✔(Show)bowlingbaan   ✔Binnenspeeltuin   ✔Overdekt zwembad   ✔Sauna   ✔Sport- en speelvelden

Bekijken
3

Camping De Witte Berg

Ervaar de Twentse gastvrijheid tijdens een weekendje weg met Pasen bij Camping De Witte Berg in Ootmarsum. Van glamping en kamperen tot aan luxe verhuuraccommodaties, 5-sterren Camping De Witte Berg biedt het allemaal! Wanneer je kiest voor een huisje huren met Pasen heb je de keuze uit comfortabele accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen. Kies je voor kamperen met Pasen dan heb je de keuze uit verschillende kampeerplaatsen waaronder een kampeerplek met privé sanitair of een panorama kampeerplaats met eigen badkamer. Een paasvakantie hoeft niet duur te zijn. Voor slechts €95 bemachtig je namelijk al een kampeerplekje voor een lang weekend weg met Pasen.

 

✔Binnen- en buitenzwembad in één        ✔Indoor speeltuin       ✔Visvijver      ✔Animatieteam     ✔Midgetgolfbaan   ✔Fietsverhuur

Bekijken
4

Camping de Berenkuil

Wat dacht je van Pasen in Drenthe? Bij Camping de Berenkuil in Grolloo beleef je gegarandeerd een onvergetelijk paasweekend. Camping De Berenkuil is een 5-sterren ANWB Topcamping waar je zowel kunt kamperen als een accommodatie kunt huren. Wil je liever iets langer blijven dan alleen de paasdagen? Kies dan voor het Paas-Meivakantie arrangement en profiteer van  voordelig kamperen. Voor een weekend weg met Pasen met kinderen is Camping De Berenkuil de uitgelezen plek.

 

✔Grote speelvijver met speeltoestellen     ✔Binnenspeeltuin    ✔Uitgebreid animatieprogramma      ✔Openlucht theater

Bekijken
5

Camping De Noetselerberg

Wanneer je op zoek bent naar een leuke camping met Pasen in Twente is Camping De Noetselerberg dé camping voor jou. De Noetselerberg is een echte familiecamping en dat is ook goed terug te zien in de faciliteiten op het park. Bij deze 5-sterren camping in Overijssel kun je zowel een accommodatie huren als kamperen. Kamperen met Pasen bij Camping de Noetselerberg is al mogelijk vanaf €105 in de periode 2 tot 6 april. Een huisje huren met Pasen kan al vanaf €197. Hiervoor verblijf je in de periode van 2 tot 6 april in een sfeervol vakantiehuis voor 4 personen.

 

✔Nabij de Sallandse Heuvelrug   ✔Sportvelden    ✔Verschillende speeltuinen   ✔Indoor speeltuin    ✔Overdekt zwembad

 

Bekijken
6

Kampeerdorp De Zandstuve

Dit jaar een paasweekend weg met kleine kinderen? Dan is Kampeerdorp De Zandstuve in het Overijsselse Hardenberg de camping voor jou! Op deze 5-sterren kindercamping weten ze dat vermaak van groot belang is tijdens je paasvakantie. Het park is dan ook voorzien van vele faciliteiten voor alle leeftijden. Heb je een eigen kampeermiddel en wil je graag kamperen met Pasen? Profiteer van het paasweekend arrangement en verblijf in de periode van 2 tot 6 april op een ruime kampeerplek mét uitzicht op een speeltoestel voor slechts €166. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel? Geen zorgen! Bij Kampeerdorp De Zandstuve kun je naast kamperen ook een vakantiehuis huren met Pasen.

 

✔Animatieteam   ✔Zwemparadijs   ✔Binnenspeeltuin   ✔Sport- en speelvelden   ✔Horeca faciliteiten  ✔Gratis wifi   ✔Fietsverhuur

 

Bekijken
7

Vakantiepark Ackersate

Wat is nu een betere plek voor een weekend weg met Pasen dan de Veluwe? Op Vakantiepark Ackersate beleef je een onvergetelijk paasweekend weg met het hele gezin, dankzij de mooie natuur, de verschillende faciliteiten en natuurlijk door de quality time met elkaar. Het park biedt zowel kampeerplaatsen als accommodaties en biedt tijdens de paasdagen speciale paasarrangementen. Dankzij deze arrangementen boek je voordelig een huisje met Pasen of een ruime kampeerplek. Boek bijvoorbeeld al een kampeerplek van 2 tot 6 april voor slechts €225 of een 4-persoons vakantiehuis voor maar €499.

 

✔Binnenzwembad   ✔Trampolinepark   ✔Dierenweide   ✔Sport- en speelvelden   ✔Fietsverhuur    ✔Wifi   ✔Auto oplaadpunt

Bekijken
8

Beerze Bulten

Wanneer je wilt genieten van een lang paasweekend op een 5-sterren familiecamping is Beerze Bulten perfect voor jou. Je kinderen zullen het volledig naar hun zin hebben dankzij de vele faciliteiten én natuurlijk met mascotte Bultje het konijn. Wanneer je kiest voor een weekend weg met Pasen is een paasarrangement een voordelige optie. Hiermee boek je al een lang paasweekend vanaf €125 (voor 2 personen) of een volledige paasweek vanaf €200. Ook leuk om te weten; Beerze Bulten is door de ANWB genomineerd voor Familiecamping van het jaar 2020.

 

✔Giga konijnenhol   ✔Beerze Bowling   ✔Zwemparadijs   ✔Animatie & theater    ✔Giga konijnenveld   ✔Wellness   ✔Fitness

Bekijken
9

Vakantiepark Rheezerwold

Op 5-sterren Vakantiepark Rheezerwold beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke paasvakantie. Dit in Overijssel gelegen vakantiepark heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie met Pasen voor jong en oud. Wanneer je kiest voor het paasarrangement kun je al kamperen met Pasen voor slechts €72. Wil je liever een huisje huren met Pasen? Ook dat is mogelijk. Vakantiepark Rheezerwold biedt vakantiehuizen voor maximaal 10 personen tijdens de paasdagen vanaf €288.

 

✔Uitgebreid animatieprogramma   ✔Huisdiervriendelijk vakantiepark   ✔Wifi   ✔Fietsverhuur   ✔Binnenzwembad   ✔Sauna

Bekijken
10

Rhederlaagse Meren

Op zoek naar een camping met Pasen waar je kunt kamperen, een vakantie huis kan huren en waar zelfs glamping mogelijk is? Dan is Recreatiepark Rhederlaagse Meren in Gelderland dé camping die je zoekt. Op dit vakantiepark aan het water huur je al een huisje met Pasen geschikt voor 6 personen voor slechts €447. Kamperen met Pasen kan al vanaf €113. Voor deze prijs heb je de keuze uit een kampeerplaats direct aan het water of een plek in de binnenring van het park. Naast een mooie kampeerplek profiteer je ook van de vele parkfaciliteiten, hierdoor hoef je je geen moment te vervelen tijdens je weekend weg met Pasen.

 

✔Gelegen aan het water   ✔Wifi   ✔Beachbar   ✔Fietsverhuur   ✔Nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe    ✔Jachthaven

Bekijken
11

Vakantiepark Witterzomer

Behoefte aan een actieve of wellicht een rustgevende paasvakantie? Dan is Vakantiepark Witterzomer hét vakantiepark dat je zoekt. Met een breed scala aan sportfaciliteiten en de rustige natuurrijke omgeving van Drenthe, is het vakantiepark uiterst geschikt voor zowel actievelingen als rustzoekers. Op dit park heb je de mogelijkheid om te kamperen met Pasen met je eigen kampeermiddel en je kan er een sfeervol vakantiehuis huren. De prijzen variëren van €75 voor een kampeerplek in de periode 2 tot 5 april tot €261 voor een 4-persoons chalet. Liever wat langer blijven? Dan is misschien het paasarrangement de juiste keuze voor jou.

✔Indoor speeltuin  ✔Recreatieprogramma  ✔Speeltuinen  ✔Tennis- en bowlingbaan   ✔Midget-putt-golf     ✔Voetbalvelden

Bekijken
12

Recreatiepark De Scherpenhof

Een paasweekend weg naar Gelderland doe je het best bij Recreatiepark De Scherpenhof. Bij dit vakantiepark aan het water kun je heerlijk vertoeven dankzij de veelzijdige parkfaciliteiten en de mooie omgeving. De mogelijkheden voor jouw paasweekend op dit park variëren van kampeerplekken en safaritenten tot sfeervolle vakantiehuizen. Of het nu goed of slecht weer is tijdens jouw weekend weg met Pasen, bij De Scherpenhof vind je gegarandeerd vermaak dankzij de verschillende indoor en outdoor faciliteiten. Tijdens de paasdagen verblijf je al op Recreatiepark De Scherpenhof vanaf €101.

 

✔ Subtropisch zwembad   ✔Wellness center    ✔Jachthaven   ✔Bowlingbanen  ✔Sport- en speelfaciliteiten   ✔Overdekte speeltuin

Bekijken
13

Wilsumer Berge

Voor een actief weekend weg met Pasen in de natuur verblijf je bij Wilsumer Berge vlak over de Duitse grens. De natuurrijke omgeving van het park leent zich perfect voor vele sportactiviteiten en dankzij de fietsverhuur trekt u gemakkelijk de omgeving in om deze te verkennen. Tijdens je weekend weg met Pasen huur je een gezellig vakantiehuis of safaritent of kun je kamperen op een van de kampeerplaatsen in de natuur. Kom al een lang weekend kamperen met Pasen voor slechts €150 of huur een vakantiehuis voor €425.

 

✔Vakantiepark over de Duitse grens   ✔Fietsverhuur   ✔Sportactiviteiten   ✔Indoor adventurehal  ✔Recreatieplas met zandstrand

 

Bekijken