Weekendje weg met Pinksteren
  • Blog

Weekendje weg met Pinksteren in Nederland

Geplaatst op 24 februari 2021

Het pinksterweekend is een ideale periode om er even heerlijk tussenuit te gaan samen met je gezin, familie of partner. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan campings en vakantieparken voor je uitgezocht, waar voor zowel jong als oud altijd wel wat te beleven valt. Lees de blog en kom erachter welke camping aan al jouw wensen voldoet voor jouw welverdiende weekendje weg met Pinksteren!

1

Camping ’t Veld

Camping ’t Veld is een gezellige, kleinschalige familiecamping in Rheeze, in de gemeente Hardenberg. De camping is gelegen midden in de bossen, in dit mooie stukje natuur van het Vechtdal zijn vele fiets- en wandelpaden aanwezig. Je boekt bij deze camping een comfort kampeerplaats of comfort plus kampeerplaats. Alle kampeerplaatsen beschikken over autovrije kampeervelden waar je luxe sanitaire voorzieningen tot je beschikking hebt.

Op het park zelf is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud, je hoeft je daarom geen moment te vervelen bij Camping ’t Veld. Van een indoor speelparadijs en een (overdekt) zwembad tot diverse activiteiten die worden georganiseerd door een enthousiast animatieteam. Voor een gezellig weekend weg met Pinksteren ben je bij Camping ’t Veld aan het juiste adres!

✔Animatieteam   ✔Bosrijke omgeving    ✔Ruime en sfeervolle accommodaties  ✔Strandmeer   ✔Comfortabele kampeerplaatsen

Bekijken
2

Vakantiepark Mölke

Voor een rustig en ontspannen pinksterweekend weg moet je zeker bij Vakantiepark Mölke zijn. Deze 5-sterren camping is gelegen aan de Regge op de grens van Salland en Twente, vlak bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hier geniet je op en top van de prachtige omgeving, de rust en natuurlijk van elkaar.

Dit vakantiepark beschikt over ruime kampeerplaatsen en veel voorzieningen. Je hebt de keuze uit een basisplaats, comfortplaats of luxe kampeerplaats met privè sanitair. Voor jouw weekendje weg met Pinksteren kun je ook kiezen uit een divers aanbod aan huiselijke accommodaties. Ontdek zelf de slow living experience van Vakantiepark Mölke!

✔Sallandse Heuvelrug   ✔Fluisterbootjes  ✔Wellness  ✔Ruime en comfortabele kampeerplaatsen  ✔Showbowlen

 

Bekijken
3

Vakantiepark Witterzomer

Breng je weekendje weg met Pinksteren door op Vakantiepark Witterzomer. Dit vakantiepark is gelegen in Drenthe in de prachtige natuurrijke omgeving van Assen.

Vakantiepark Witterzomer biedt een perfecte balans tussen zowel een rustige en ontspannen vakantie als een actieve en avontuurlijke vakantie! Ze beschikken over een ruim aanbod aan kampeerplaatsen met eventueel privé sanitair, zo is er voor ieder wat wils. Ben je tijdens je weekend weg met Pinksteren op pad met een groter gezelschap? Dan biedt Vakantiepark Witterzomer 16- of 20-persoons familiehuizen aan. Deze 5-sterren camping bevat alle ingrediënten voor een gezellige vakantie samen met je gezin of familie!

✔Recreatieprogramma  ✔Fiets- en skelterverhuur   ✔Horecagelegenheden   ✔Visvijver   ✔Natuurrijke omgeving   ✔Bowlingbaan

Bekijken
4

Camping de Berenkuil

Beleef een gezellige en onvergetelijke vakantie bij Kindercamping de Berenkuil in Grolloo in de provincie Drenthe. Deze camping is volledig gericht op kinderen en daarom ideaal voor een weekendje weg met Pinksteren samen met je gezin of familie. Een uitgebreid recreatieprogramma, een openluchttheater en meerdere speeltuinen zorgen ervoor dat het elke dag weer opnieuw een feestje is voor de kids bij Camping de Berenkuil.

Camping de Berenkuil biedt kampeerplaatsen aan met eventueel privè sanitair. Je hebt zelf de keuze uit een kampeerveld met een natuurlijke ligging, een kampeerveld met speeltuinen of een volledig autovrij kampeerveld. Verblijf je liever in een accommodatie? Ga dan voor een sprookjesachtig Hans & Grietje vakantiehuisje, luxe Regenbooglodge of een sfeervolle Berenhut. Optimaal genieten en ontspannen tijdens je pinksterweekend weg doe je bij Camping de Berenkuil!

✔Glampingaccommodaties  ✔Recreatieteam  ✔Kindercamping   ✔Openluchttheater   ✔Waterspeeltuin  ✔Speelvijver

Bekijken
5

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve biedt de ideale mogelijkheid om er even samen tussenuit te gaan in een prachtige bosrijke omgeving. Deze kindercamping is gelegen in Rheeze in de gemeente Hardenberg. Neem een frisse duik in het subtropisch binnenbad of verwarmd buitenzwembad, geniet van een heerlijk versbereide pizza bij Pizzeria de Zandstuve en bezoek indoor speelparadijs Cobus Speelkasteel. Plezier staat bij Kampeerdorp de Zandstuve voorop!

Met bijna 300 kampeerplaatsen vind je gegarandeerd een kampeerplaats die aan al jouw wensen voldoet. De ruime kampeerplaatsen hebben allemaal een gemiddelde oppervlakte van 120 m². Daarnaast beschikt Kampeerdorp de Zandstuve over een divers aanbod aan accommodaties. Ontdek zelf deze 5-sterren kindercamping in Hardenberg tijdens jouw weekend weg met Pinksteren!

✔Zwemparadijs ✔Musical & theater  ✔Diverse horecagelegenheden ✔Kindvriendelijke camping  ✔Glampingaccommodaties

Bekijken
6

Recreatiepark de Boshoek

Voor een weekendje weg met Pinksteren vol plezier en activiteiten zit je in Voorthuizen bij Recreatiepark de Boshoek goed! Deze 5-sterren camping op de Veluwe biedt ruime camperplaatsen en kampeerplaatsen met eventueel privé sanitair aan. Een verblijf in een vakantiehuis, hotelkamer of in een glampingaccommodatie is daarnaast ook mogelijk.

Geniet volop van de wellnessfaciliteiten en ontdek het veelzijdige landschap van de Veluwe. De kids leven zich ondertussen helemaal uit met de vele sport- en spelactiviteiten, een uitgebreid animatieprogramma en de diverse zwembaden. Kortom, bij Recreatiepark de Boshoek beleef je samen met je gezin of familie een vakantie om nooit meer te vergeten!

✔Wellnessfaciliteiten  ✔Fietsverhuur   ✔Kidsclub & animatieprogramma  ✔Midgetgolfen  ✔Ontdek de Veluwe  ✔Bowlingbaan

Bekijken
7

Camping de Noetselerberg

Spreekt een weekendje weg met Pinksteren op een camping aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug je wel aan? Bezoek dan 5-sterren Camping de Noetselerberg in Nijverdal gelegen in de regio Twente. Ontdek het prachtige wandel- en fietsparadijs en de vele faciliteiten die de camping zelf te bieden heeft.

Bij Camping de Noetselerberg heb je aan kampeerplaatsen en accommodaties een gevarieerde keuzemogelijkheid. Op de vele ruime kampeerplaatsen kun je terecht met je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Hieronder vallen ook huisdiervriendelijke kampeervelden. Verblijf je liever in een gezellige woodlodge of in een knusse safarilodge? Dan is dat bij Camping de Noetselerberg ook mogelijk! Je beleeft hier zeker een gezellig pinksterweekend weg samen met je gezin, familie of partner!

✔Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug  ✔Ruime kampeerplaatsen   ✔Sportfaciliteiten   ✔Animatieprogramma   ✔Kindercamping

Bekijken
8

Vakantiepark Ackersate

Neem voor je weekend weg met Pinksteren eens een kijkje bij… Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen! Dit unieke vakantiepark is gelegen op de Veluwe en biedt de ideale uitvalbasis om er even heerlijk tussenuit te gaan samen met je gezin of familie. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven en willen na een bezoek aan Vakantiepark Ackersate nooit meer naar huis! Ze beleven urenlang speelplezier in het trampolinepark, kunnen klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen en een frisse duik nemen in de verschillende zwembaden met fantastische glijbanen die Vakantiepark Ackersate biedt!

Je hebt de keuze uit drie types kampeerplaatsen; Comfort, Comfort XL en Comfort XL +, waarbij de laatst genoemde kampeerplaats over privé sanitair beschikt. Alle kampeervelden beschikken daarnaast ook stuk voor stuk over een leuke speelgelegenheid voor de kinderen.

✔Outdoor trampolinepark   ✔Dierenweide   ✔Watervallei  ✔Kampeerplaatsen én accommodaties  ✔Fietsverhuur

Bekijken
9

Vakantiepark Beerze Bulten

Ontdek tijdens je weekend weg met Pinksteren 5-sterren Vakantiepark en Familiecamping Beerze Bulten. Dit vakantiepark is gelegen in Beerze en biedt faciliteiten aan voor jong en oud. Vakantiepark Beerze Bulten beschikt over ruime kampeerplaatsen met alle luxe en comfort binnen handbereik. Daarnaast is een verblijf in een accommodatie hier ook mogelijk.

Neem wat tijd voor jezelf en ontspan heerlijk door de wellnessfaciliteiten, bezoek de beautysalon, ga een lekker hapje eten bij Brasserie de Hagehorst en huur een fiets of kano en ontdek de mooie omgeving van het Vechtdal. Vakantiepark Beerze Bulten is een speelparadijs voor kinderen. Zo hebben ze speeltuin van ruim 10.000 vierkante meter, een divers animatieprogramma, leuke theatervoorstellingen en bowlingbanen. Bij Vakantiepark Beerze Bulten is er voor verveling geen plek!

✔Natuurlijk & bosrijk gelegen   ✔Zwemparadijs   ✔Beautysalon & wellnessfaciliteiten ✔Kampeerplaatsen én accommodaties

Bekijken
10

Camping de Witte Berg

Tijdens je pinksterweekend weg geniet je optimaal van de Twentse gastvrijheid bij Camping de Witte Berg in Oud Ootmarsum. Wanneer je gaat kamperen bij Camping de Witte Berg dan kun je kiezen voor een basisplaats, comfortplaats, comfortplaats met privé sanitair of een panoramaplaats met privé sanitair deluxe. Ook biedt deze camping accommodaties aan voor 2 tot 20 personen.

Ontdek samen het avontuurlijke wandelpad langs het natuurlijk beekdal, toer op een oldtimer trekker door het Twentse landschap en ga heerlijk borrelen op het terras van Restaurant Bie Heintje. Gezinnen en families worden met activiteiten goed zoet gehouden tijdens hun vakantie bij Camping de Witte Berg. Gezelligheid en plezier staan tijdens je weekend weg met Pinksteren hier zeker voorop!

✔Natuurlijke zwemvijver  ✔Waterspeeltuin   ✔Natuurlijke omgeving  ✔Indoor speeltuin  ✔Animatieteam  ✔Kleinschalige camping

Bekijken
11

Camping Zonneweelde

Voor jouw pinksterweekend weg ben je op Camping Zonneweelde helemaal op de goede plek. Op de camping zijn verschillende faciliteiten zoals het restaurant, de supermarkt en de binnenspeeltuin. Vanaf het park kun je ook een leuk uitstapje maken naar de steden Vlissingen en Middelburg. Vlissingen ligt ongeveer 15 kilometer van de camping. Toch moet je wel het water oversteken om hier te komen. Een leuke tip hiervoor is om de veerboot van Breskens naar Vlissingen te nemen. Op de Camping kun je ook fietsen huren om vervolgens een mooie tocht te maken langs de kust van Zeeland.

Alles voor jouw perfecte pinksterweekendje!

 

✔Binnenspeeltuin met bioscoop   ✔Restaurant op het park  ✔Winkel op het park   ✔Fietsverhuur   ✔Aan het strand

Bekijken
12

Camping Vreehorst

Wanneer je op zoek bent naar een leuk weekendje weg tijdens pinksteren is dit de perfecte kans om naar Camping Vreehorst te gaan. Met de vele faciliteiten en de mooie omgeving zal het weekend zo voorbij vliegen! Zo beschikt de camping over een binnen- en buitenzwembad, een visvijver en een sauna. Niemand zal zich vervelen op Camping Vreehorst! Je kan op het park kiezen om één van de unieke accommodaties te huren of te kamperen op één van de comfortplaatsen. Beleef de leukste pinkstervakantie op Camping Vreehorst!

 

✔Sauna  ✔Wasserette   ✔Binnen- en Buitenzwembad  ✔Visvijver  ✔Huisdiervriendelijk  ✔Recreatieteam tijdens Pinksteren

Bekijken
13

Camping de Norgerberg

Even een lang weekend weg tijdens Pinksteren? Bij Camping Norgerberg kom je helemaal tot rust en kun je volop genieten van jouw huisje midden in Drenthe. Ook kan je op Camping Norgerberg kiezen voor een kampeerplek. Er is hier keuze uit een schaduw plek of een zonnige plek en alle staanplaatsen zijn ComfortPlus. Op het park is ook een luxe sanitairgebouw aanwezig waar u tot rust kunt komen in de sauna of in het bubbelbad. Helemaal genieten dus tijdens jouw pinksterweekend op Camping Norgerberg!

 

✔Wellness  ✔Zwembad  ✔Speeltuinen   ✔Broodjesservice   ✔Fietsverhuur   ✔Restaurant op het park

Bekijken