• Blog

Weg in de herfstvakantie

Geplaatst op 23 september 2021

De herfstvakantie is de mooiste periode om weg te gaan. De prachtige natuur met alle kleurrijke bladeren is elk jaar weer verbazingwekkend. Ontdek een paar van de leukste vakantieparken en beleef een onvergetelijke herfstvakantie tijdens jouw week, midweek of weekend weg!

1

Vakantiepark Ackersate

Op vakantie in de herfstvakantie op de Veluwe. Beter kan het niet worden! Geniet van de kleurrijke bossen en de Veluwse natuur. Op de camping in Voorthuizen kun je ervoor kiezen om te kamperen of om te verblijven in één van de luxe accommodaties. Beleef urenlang waterpret in het binnenzwembad of vermaak je de hele dag in de verschillende binnen- en buitenspeeltuinen. Ga een dagje uit naar Dierenpark Amersfoort, het klimbos of ga naar de Julianatoren, het perfecte uitje voor het hele gezin. Plezier voor jong en oud bij Vakantiepark Ackersate!

✔ Watervallei ✔ Outdoor trampolinepark ✔ Dierenweide ✔ Sport-en speefaciliteiten ✔ Binnenzwembad met glijbanen ✔ Diverse horecagelegenheden

Bekijken
2

Vakantiepark Beerze Bulten

Bij Beerze Bulten ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke herfstvakantie midden in de bossen van Overijssel. Ga samen met jouw gezelschap kamperen op de ruime kampeerplaatsen of verblijf in één van de stijlvolle accommodaties. Wil je met de hele familie komen? Dat kan in de groepsaccommodaties, deze zijn geschikt voor 12 en 16 personen. Met alle topfaciliteiten op de camping hoef je je geen moment te vervelen. Het zwemparadijs heeft niet alleen prachtige zwembaden, maar ook een adventure island, glijbanen, watersproeiers en massagestralen. Dus dat betekent plezier voor de kids en de ouders! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in het indoor speelparadijs, het Giga Konijnenhol. Op Vakantiepark Beerze Bulten kun je glow in the dark bowlen, gezellig met het hele gezin. Zin in een actief dagje? Deze camping heeft een hoop wandel- en fietsroutes beschikbaar. Kortom een heerlijke herfstvakantie in de natuur gaat bij Vakantiepark Beerze Bulten helemaal goed komen!

✔ Gelegen langs rivier de Vecht ✔ Wellness ✔ Supermarkt ✔ Fietsverhuur ✔ Binnen- en buitenzwembad ✔ Fitness op de camping

Bekijken
3

Recreatiepark Duinhoeve

Bij Recreatiepark Duinhoeve in Noord-Brabant zijn verschillende accommodaties te huren in de herfstvakantie, geschikt voor maximaal 10 personen en je kunt kamperen op de ruime kampeerplaatsen. Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen tent, camper of caravan? Dan kun je bij deze camping luxe kamperen in een volledig ingerichte tent. De camping is omringd door prachtige natuur. Het is een ideale omgeving om te fietsen of te wandelen, huur een fiets op de camping en ga op ontdekking! Op de camping zijn genoeg speelfaciliteiten, zo heb je uitgebreide speeltuinen met verschillende glijbanen en airtrampolines. Ook is er een natuurbelevingstuin waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. In de omgeving zijn er leuke steden in de buurt, zoals Tilburg en ‘s-Hertogenbosch waar je heerlijk een dagje kunt gaan shoppen. Ben je op zoek naar een leuke campingsfeer, maar ook naar luxe en comfort? Dan ben je bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres!

✔ Glamping accommodaties ✔ Op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen ✔ Huisdiervriendelijk ✔ Wasserette ✔ Fiets- en skelterverhuur ✔ Speelvoorzieningen

 

Bekijken
4

Vakantiepark Sallandshoeve

Een huisje huren in de herfstvakantie is de perfecte uitvalbasis om even lekker tot rust te komen in een prachtige omgeving. Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten biedt verschillende accommodaties, zoals een safaricottage, een ingerichte tent en bungalows. Zin om nog even te gaan kamperen voordat de winter in gaat? Dit kan ook bij Vakantiepark Sallandshoeve. Ga heerlijk kamperen in Overijssel, middenin de prachtige natuur. Op de camping is voor urenlang waterplezier een binnenzwembad aanwezig. Ook bevindt zich op de camping Boerderij Sallandshoeve, hier kun je niet alleen een hapje eten, maar ook met het hele gezelschap gaan bowlen, hoe leuk is dat! Wil je een dagje de natuur ontdekken? Dan kun je bij de receptie een fiets huren of kies voor een mountainbike en ga crossen door de bossen. Na een actief dagje kun je tot rust komen door een ontspannende massage in de massagesalon. Voor een herfstvakantie vol pret ga je naar Vakantiepark Sallandshoeve!

✔ Uitgebreide speeltuin ✔ Horecagelegenheid ✔ E-chopper- en fietsverhuur ✔ Massagesalon op de camping ✔ In de buurt van Deventer en Zwolle

 

Bekijken
5

Vakantiepark Witterzomer

Voor een leuke herfstvakantie bestemming in Drenthe ben je bij Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres! Wil je in de herfstvakantie een huisje huren, dan heb je bij Witterzomer veel keus. Kies uit een chalet, vakantiehuis, lodge of zelfs een hotelkamer. Ook kamperen is mogelijk bij deze camping, er zijn verschillende kampeermogelijkheden. Er zijn zelfs kampeerplekken met privé sanitair! Wil je goedkoop overnachten zonder al te veel moeite? Kies dan voor de trekkershutten. Of wil je iets meer luxe? Kies dan voor een safaritent! Op de camping kun je genieten van alle faciliteiten, zoals de vele speeltuinen en de sportvelden waar je kunt voetballen, tennissen, basketballen, volleyballen of ga lekker freegamen of midgetgolfen! Gezellig een familie activiteit doen? Ga dan bowlen, geheid plezier voor iedereen! Er is zelfs een super gave fietscrossbaan op de camping aangelegd, een fiets kun je huren bij de receptie. Daarnaast kun je in de omgeving van Drenthe zeker cultuur snuiven en fiets- en wandelroutes afleggen in de schitterende natuur. Oftewel op Vakantiepark Witterzomer zul je je geen moment vervelen tijdens de herfstvakantie!

✔ Indoor speeltuin ✔ Brasserie en snackbar op de camping ✔ In de Drentse natuur ✔ 10 aut0minuten vanaf Assen

Bekijken
6

Wilsumer Berge

Breng de herfstvakantie door in een natuurrijke omgeving op Wilsumer Berge. Deze camping ligt vlak over de Duitse grens in het Duitse Grafschaft Bentheim. Een huisje huren in Duitsland in de herfstvakantie betekent helemaal tot rust komen midden in de natuur. Ook kun je kamperen bij deze camping, de natuurcamping ligt aan een recreatieplas met zandstrand. Word wakker van de vogeltjes en geniet! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met de sport- en spelactiviteiten, zoals klimmen, crossen, boomhutten maken, voetballen enzovoort. Er zijn zelfs alpaca’s op deze camping, dus als altijd al jouw wens was om alpaca’s te knuffelen, grijp dan nu jouw kans! Maak gebruik van alle wandel- en fietsroutes in de mooie omgeving of breng een bezoekje aan het mooie stadje Bad Bentheim. Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming in de herfstvakantie voor plezier voor jong en oud is Wilsumer Berge dé camping voor jou!

✔ In- en outdoor speelplaatsen ✔ Campingwinkel op de camping ✔ Bosrijke omgeving ✔ Meerdere horecagelegenheden op de camping ✔ Groepskamperen

Bekijken
7

Succes Holidayparcs

Succes Holidayparcs heeft campings in Gelderland, Utrecht, Drenthe en Duitsland! Wil je kamperen of een huisje huren in de herfstvakantie, bij Succes Holidayparcs kan het allemaal. Recreatiepark De Scherpenhof biedt vele faciliteiten, zoals een bowlingbaan voor een gezellig familie uitje. Recreatiepark Rhederlaagse Meren is super gaaf gelegen tussen een watersportgebied en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Vakantiepark Bonte Vlucht is centraal in Utrecht gelegen, dus voor veel leuke uitstapjes is dit vakantiepark zeker een aanrader. Vakantiepark Hambachtal in Duitsland beschikt over een subtropisch zwemparadijs waar je je urenlang kunt vermaken. Recreatiepark de Tien Heugten is uniek gelegen, namelijk direct aan een recreatieplas met zandstrand. Recreatiedorp De Ossenberg ligt midden in de bossen op de Utrechtste Heuvelrug, de perfecte vakantiebestemming om tot rust te komen en de natuur te ontdekken op de fiets of te voet. Bij vier van de zes campings kun je heerlijk komen kamperen en bij alle campings is er de mogelijkheid om een luxe en comfortabel huisje te huren in de herfstvakantie! Voor een actieve of rustige herfstvakantie bij Succes HolidayParcs ben je in ieder geval de juiste plek!

✔ In Nederland en Duitsland ✔ Unieke campings ✔ Voordelig kamperen ✔ Geschikt voor jong én oud

 

Bekijken