• Blog

Weg in de kerstvakantie

Geplaatst op 25 november 2021

Ontdek de mooiste winterse landschappen tijdens de kerstvakantie. Sneeuw of niet, Nederland is prachtig. Verblijf in een luxe wellness huisje of kampeer in gezellige winterse sferen. Bekijk hier de leukste vakantieparken en geniet van een weekend, midweek of weekje weg tijdens de kerstvakantie!

1

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is een 5-sterren camping in Drenthe waar je heerlijk kunt winterkamperen tijdens de kerstvakantie. Deze camping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen, zoals een Comfortplaats met watertappunt of een Comfortplaats met privé sanitair. Ook heeft Witterzomer een ruim aanbod aan (groeps)accommodaties. Je hebt de keuze uit een vakantiehuis, chalet, hotelkamer of lodge. Er is in ieder geval genoeg te doen in de kerstvakantie bij Witterzomer. Ze bieden verschillende faciliteiten, zoals een indoor speeltuin, bowlingbaan en snackbar. Ook in de omgeving van Drenthe is veel te doen. Diverse wandel- en fietstochten zorgen ervoor dat je de prachtige natuur op een leuke wijze kunt ontdekken. Daarnaast heeft Drenthe een rijke geschiedenis en zijn er veel culturele uitstapjes te ondernemen. Oftewel, een leuke kerstvakantie bij Witterzomer gaat zeker goed komen!

✔ Indoor – en uitdoorspeeltuin ✔ Bowlingbaan ✔ Fietscrossbaan ✔ Sportvelden ✔ Snackbar en brasserie ✔ Visvijver ✔ Supermarkt ✔ Fiets- en skelterverhuur

Bekijken
2

Camping Vreehorst

Beleef een onvergetelijke kerstvakantie op Camping Vreehorst! Ga gezellig samen met gezin winterkamperen op deze 4,5-sterren camping in de Achterhoek. Kies uit een Standaard Comfortplaats of een Comfortplaats met privé sanitair. Kies je voor een plek zonder privé sanitair, maak dan gebruik van de ruime en luxe sanitairgebouwen. Ook hoeft jouw hond zeker niet achter te blijven deze kerstvakantie, honden zijn namelijk van harte welkom op de kampeerplaatsen. Is winterkamperen toch niets voor jou? Kies dan uit één van de unieke accommodaties. Profiteer van de vele faciliteiten op Camping Vreehorst en ontdek het prachtige coulissenlandschap. Geniet van een kerstvakantie in Winterswijk samen met jouw gezelschap!

✔ Buitenzwembad ✔ Sauna ✔ Inspiratiepunt ✔ Foodcorner ✔ Fietsverhuur ✔ Shop op het park ✔ Vijver ✔ Sport- en spelvoorzieningen

Bekijken
3

Vakantiepark Ackersate

Kampeer deze kerstvakantie op Vakantiepark Ackersate en geniet van het buitenleven. Je hebt de keuze uit een Comfort XL plaats of Comfort XL plaats met privé sanitair. Je kunt gebruik maken van de winterharde en verwarmde sanitairgebouwen. Beschik je niet over een tent, camper of caravan? Kies dan uit één van de comfortabele accommodaties, deze zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ackersate heeft een ruim aanbod aan chalets, bungalow, stacaravans en safaritenten. Beleef urenlang speelplezier in één van de leuke speeltuinen. Huur een fiets en ontdek het prachtige winterse landschap op de Veluwe. Verblijf op deze 5-sterren familiecamping op de Veluwe en geniet van een kerstvakantie vol vreugde!

✔ Camping op de Veluwe ✔ Speelfaciliteiten ✔ Dierenweide ✔ Fiets- en scooterverhuur ✔ Tennisbaan ✔ Dicht bij de Apenheul en de Julianatoren

Bekijken
4

Vakantiepark Hof van Salland

Voorkom een winterdip en verblijf tijdens de kerstvakantie in een luxe wellness villa op vakantiepark Hof van Salland. Geniet van pure ontspanning in een vrijstaande villa met eigen sauna en whirlpool. De luxe villa’s zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Naast de heerlijke faciliteiten in jouw eigen villa biedt Hof van Salland ook diverse faciliteiten. Eet een hapje in het overheerlijke restaurant, beoefen een sport of speel in de gave speeltuin. Hof van Salland is centraal gelegen in Overijssel en daar is altijd wat te doen. Bewonder de prachtige natuur of ga op stap en ontdek de rijke geschiedenis van Overijssel. Beleef het allemaal tijdens de kerstvakantie bij Hof van Salland!

✔ Restaurant de Hazelaer ✔ Sport – en speelgelegenheden ✔ Tennisbaan ✔ Fietsverhuur ✔ Wellness faciliteiten

Bekijken
5

Vakantiepark Mölke

Ontspannen en even helemaal tot je zelf komen tijdens de kerstvakantie is zeker mogelijk bij Vakantiepark Mölke. Geniet van de rustige Twentse natuur in een luxe wellness vakantiehuis met eigen sauna en/of hottub. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 14 personen. Maak gebruik van de tijd met elkaar en geniet van de privacy. Toe aan iets actiefs? Ga bowlen samen met de familie of neem een duik in het overdekte zwembad. Deze 5-sterren camping is gelegen in Salland, ontdek de schitterende natuur door middel van het huren van een bootje in de winter. Ervaar de Slow Living Experience aan de Regge in de kerstvakantie en geniet van de rust!

✔ Binnen- en buitenspeeltuinen ✔ Sportveld ✔ Wellness faciliteiten ✔ Restaurant en snackbar ✔ Streekwinkel ✔ Scooter-, buggy-, skelter- en fietsverhuur ✔ Schaatsvijver ✔ Bowlingbaan ✔ Overdekt zwembad

Bekijken
6

Resort Waterrijk Oesterdam

Breng jouw kerstvakantie door met luxe en comfort op Resort Waterrijk Oesterdam. Verblijf in een luxe vakantiehuis met sauna, bruisbad en sunshower. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 16 personen, perfect voor een vakantie met de familie! Het luxe resort is gelegen aan het water in Tholen, Zeeland. Tijdens kerst en oud en nieuw zijn er speciale arrangementen in de Marina Beachclub, geniet van een heerlijk diner of ontbijt. Op het park is er genoeg te doen, speel een potje paintball of probeer te ontsnappen uit de escape room. Ontdek de prachtige natuur rondom het resort en beleef een onvergetelijke kerstvakantie in Zeeland!

✔ Restaurant Marina Beachclub ✔ Fietsverhuur ✔ Archerytag ✔ Paintball ✔ Escape room ✔ Wellness faciliteiten

Bekijken
7

Vakantiepark de IJsvogel

Er even tussen uit gaan en genieten van luxe in de kerstvakantie op Vakantiepark de IJsvogel, dát klinkt wel erg goed in de oren! Huur een wellness huisje met sauna, jacuzzi, sunshower of ligbad. De wellness huisjes zijn geschikt van 2 t/m 8 personen. De IJsvogel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Naast jouw eigen wellness faciliteiten kun je ook nog eens genieten van een massage in de Wellness Studio. Zin om een avond niet te koken? Ga een hapje eten bij het restaurant op het park. Wil je de omgeving verkennen? Huur een fiets en ontdek de Veluwe. Een actieve of rustige kerstvakantie op de Veluwe, bij de IJsvogel kan het allemaal!

✔ Verse broodjesservice ✔ Wellness Studio by LOOM ✔ De Huiskamer ✔ Restaurant de Gasterij ✔ Binnenzwembad ✔ Fietsverhuur ✔ Bowlingbaan ✔ Voetbal kooi ✔ Binnen- en buitenspeeltuin ✔ Visvijver ✔ Snackbar ✔ Wasserette

Bekijken