• Blog

Weg in de meivakantie

Geplaatst op 16 november 2020

De meivakantie is de perfecte periode om even lekker op vakantie te gaan. De lente is in volle gang en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Dat betekent er even heerlijk tussen uit en genieten van de aangename temperaturen! Maak kennis met een aantal van de gezelligste campings in de meivakantie van Nederland en omstreken en doe wat inspiratie op voor jouw weekend weg in de meivakantie!

1

Recreatiepark De Boshoek

Tijdens een vakantie in de meivakantie op de Veluwe vind je ruimte, rust en natuur voor het hele gezin. Boek een vakantiehuisje of kampeerplek op dit kindvriendelijke en centraal gelegen park in Voorthuizen. Een weekend of week weg in de meivakantie bij De Boshoek betekent optimaal genieten van heerlijke wandelingen en fietstochten door de heidevelden van het Nationaal Park De Hoge Veluwe en eindeloos veel waterpret in het overdekte zwembad. Daarnaast bieden ook de bowlinggrot en de midgetgolfbaan vermaak voor jong en oud. Het zal je tijdens jouw meivakantie aan niets ontbreken!

 

✔ Animatieteam      ✔Binnen- en buitenzwembad     ✔Fietsverhuur    ✔Bowlingbaan    ✔Midgetgolfbaan   ✔Wellness center

Bekijken
2

Vakantiepark Mölke

In de meivakantie met het hele gezin eropuit in het prachtige Twentse Zuna. Dit vakantiepark gelegen aan het riviertje de Regge, biedt vele veelzijdige accommodaties en ruime kampeerplekken. Beleef waanzinnig veel waterplezier in het overdekte zwembad of laat de kids heerlijk uitrazen in de indoor speeltuin. Heerlijk tot rust komen tijdens jouw vakantie in de meivakantie doe je door een hengeltje uit te gooien in de visvijver of tijdens een heerlijk tochtje varen in een fluisterbootje. Een garantie voor een geslaagde meivakantie met het hele gezin.

 

✔5-sterren vakantiepark   ✔Binnenspeeltuin   ✔Overdekt zwembad    ✔Bowlingbaan    ✔Sauna   ✔Fluitsterbootjesverhuur

Bekijken
3

Camping De Witte Berg

Kies voor kamperen in de meivakantie in Twente. Beleef jouw meivakantie op deze 5-sterren camping in het prachtige stadje Ootmarsum in het gastvrije Twente. De camping beschikt over uitstekende voorzieningen en veelzijdige kampeerplekken, waarbij privé sanitair tot een van de mogelijkheden behoort. Liever een huisje huren in de meivakantie? Dat kan! Bij De Witte Berg huur je vakantiehuizen voor maximaal 6 personen of een groepsaccommodatie voor 20 personen. Beleef ontzettend veel spetterplezier in het binnen- en buitenzwembad of de natuurlijke zwemvijver. Voor een onbezorgde meivakantie ben je op deze camping aan het juiste adres.

✔Binnen- en buitenzwembad   Natuurlijke zwemvijver   ✔ Indoor speeltuin   ✔Visvijver   ✔Animatie ✔Waterspeeltuin

Bekijken
4

Camping De Berenkuil

Deze kindvriendelijke en autovrije 5-sterren camping in het prachtige Drentse Grolloo is dé ideale camping voor een meivakantie het hele gezin. Een meivakantie bij De Berenkuil betekent optimaal genieten in het openlucht zwembad, de natuurlijke zwemvijver of urenlang spetterplezier in de waterspeeltuin. Of je nu een huisje wilt huren in de meivakantie of liever wilt kamperen in de meivakantie. Het is allemaal mogelijk! Met ruime kampeerplekken en met mogelijkheid tot privé sanitair, biedt De berenkuil al het kampeercomfort dat je nodig hebt.

Ook aan faciliteiten schiet deze camping niet te kort. Met meer dan 25 grote en kleine speeltuinen, een
binnenspeeltuin, een multifunctioneel sportveld, een pannakooi en het Berenbos is deze camping een
must voor jong én oud.

 

✔ Openluchtzwembad   ✔Speelvijver   ✔Waterspeeltuin   ✔Openluchttheater   ✔Animatie   ✔Binnenspeeltuin   ✔Multifunctioneel sportveld

Bekijken
5

Camping De Noetselerberg

Boek deze meivakantie deze gezellige familiecamping in Overijssel. Camping De Noetselerberg ligt dicht bij het gezellige dorp Nijverdal aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In deze prachtige omgeving zijn volop MTB-, fiets- en wandelmogelijkheden. Met een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen kun je terecht op de vele ruime kampeerplaatsen. En natuurlijk is een huisje huren in de meivakantie hier ook mogelijk. Het hele gezin beleeft hier een onvergetelijke meivakantie dankzij de talloze faciliteiten voor jong én oud.

✔ Binnen- en buitenzwembad   ✔Indoor speeltuin   ✔Speelfaciliteiten   ✔Huisdiervriendelijke camping  ✔Sportfaciliteiten

Bekijken
6

Vakantiepark Ackersate

Op vakantie tijdens de meivakantie en volop genieten van de uitgestrekte Veluwse bossen? Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen biedt mooie ruime kampeerplekken voor jouw eigen tent of caravan en daarnaast vele comfortabele accommodaties om heerlijk tot rust te komen. Beleef gegarandeerd spetterpret in het binnen- en buitenzwembad met glijbanen of spring erop los in het
trampolinepark. Ook de watervallei biedt urenlang speel- en spetterplezier dankzij de verschillende klim- en speeltoestellen in de watervallei. Een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

 

✔ Trampolinepark    ✔ Binnen- en buitenzwembad   ✔Watervallei   ✔Dierenweide    ✔ Sport-en speelfaciliteiten

Bekijken
7

Vakantiepark Beerze Bulten

Boek dit gezellige kindvriendelijke en autovrije 5-sterren vakantiepark midden in de bossen tussen Ommen en Hardenberg en ga er even heerlijk tussen uit in de meivakantie. De gevarieerde ruime kampeerplekken, luxe glampingaccommodaties en vakantiehuizen zijn uitermate geschikt voor een meivakantie voor het hele gezin. Urenlang zwemmen in de verschillende binnen- en buiten zwembaden, tot rust komen in de beautysalon, gezellig bowlen met de hele familie of lekker sportief bezig zijn met de vele in- en outdoor activiteiten. Kortom, dit vakantiepark is een te gekke locatie voor een meivakantie voor het hele gezin.

 

✔ Giga konijnenhol   ✔ Zwemparadijs   ✔Beautysalon   ✔Animatie & theater  ✔ Sport- en speelfaciliteiten  ✔ Supermarkt

Bekijken
8

Vakantiepark 't Rheezerwold

Beleef met het hele gezin een fantastische tijd tijdens de meivakantie. Tijdens een verblijf op deze 5-sterren familiecamping kun je gebruik maken van uitgebreide zwem-, speel-, sport- en wellnessfaciliteiten. De ruim opgezette kampeerplaatsen en de luxe accommodaties bieden ook de gewenste vrijheid en comfort voor jouw vakantie in de meivakantie. Het vakantiepark ligt in de regio Hardenberg aan de Overijsselse Vecht, een ideale uitvalbasis om heerlijk te genieten van prachtige wandel- en fietstochten door het Vechtdal. Een ideale omgeving voor een heerlijke meivakantie!

 

✔ Huisdiervriendelijk   ✔Gratis wifi   ✔Binnen- en buitenzwembad   ✔ Sauna   ✔ Sport – en speelfaciliteiten  ✔ Horeca

Bekijken
9

Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Om heerlijk te recreëren tijdens de meivakantie boek je op recreatiepark Rhederlaagse Meren in het Gelderse Lathum een moment voor jezelf door gebruik te maken van de vele faciliteiten en mogelijkheden op het park. Je voelt je snel thuis in de comfortabele accommodaties of je creëert jouw eigen stukje vrijheid op de ruime kampeerplekken. De bijgelegen jachthaven biedt de mogelijkheid om met je eigen boot de omgeving via het water te verkennen. Voor een onvergetelijke meivakantie aan het water ben je op dit park aan het juiste adres.

✔ Gelegen aan het water   ✔Buitenzwembad    ✔ Jachthaven    ✔Sport- en speelvelden    ✔ Animatie

Bekijken
10

Vakantiepark Witterzomer

Een huisje huren of kamperen in de meivakantie doe je bij deze 5-sterren ANWB camping in Drenthe. Met ruime kampeerplekken en comfortabele accommodaties is het een geweldige plek voor het hele gezin. De indrukwekkende zwembaden, speeltuinen, springkussens, midgetgolfbaan, tennisbanen, fietscrossbaan en het avonturenpad zorgen beslist voor vermaak voor iedereen. De Drentse natuur biedt volop fiets- en wandelmogelijkheden. Een bezoekje aan de historische hunebedden en het Wildlands Adventure Zoo in Emmen is hierbij een absolute must. Absoluut vermaak voor groot en klein, een meivakantie om nooit te vergeten!

 

✔ Animatie   ✔ Indoor speeltuin   ✔ Speeltuinen   ✔ Sportvelden   ✔ Openluchtzwembad  ✔ Recreatievijver

Bekijken
11

Camping Petite Suisse

Geniet van een lang weekend weg in de meivakantie. In het hart van de Belgische Ardennen ligt deze prachtige panorama camping Petite Suisse. De veelzijdige accommodaties en ruime kampeerplekken bieden een buitengewoon schitterend uitzicht over het dal. De kids kunnen heerlijk spetteren in het zwembad of zich uitleven in de speeltuin. Voor sportieve gasten behoort een balletje slaan op de tennisbaan tot de mogelijkheden. Omdat de natuur in de meivakantie op z’n mooist is, zijn de Ardennen uitermate geschikt om heerlijk te wandelen, lekker sportief te toeren met de mountainbike en te kanoën over de vele mooie riviertjes. Kortom, een avontuurlijke meivakantie voor de hele familie.

 

✔ Nederlandse animatie   ✔ Buitenzwembad met kinderbadje   ✔Gratis wifi   ✔ Tennisbaan   ✔ Speeltuin

Bekijken
12

Wilsumer Berge

Kamperen of een huisje huren in de meivakantie doe je bij Wilsumer Berge. Bezoek dit bijzondere vakantiepark gelegen in de natuurrijke omgeving van het Duitse Grafschaft Bentheim. De ruime kampeerplekken en comfortabele accommodaties liggen midden in de natuur aan een recreatieplas met een groot zandstrand. Ontspannen, bewegen, genieten en plezier maken in het unieke waterpark of in de adventurehal of alpaca’s spotten bij de alpacafarm. Wandelaars en fietsliefhebbers kunnen genieten van de vele mogelijke routes door het prachtige uitgestrekte landschap. In de omgeving is een bezoekje aan de dierentuin Nordhorn en het gezellige stadje Bad Bentheim een absolute must. Een bijzondere  meivakantie voor het hele gezin.

 

✔ Natuurrijk vakantiepark   ✔ Animatieteam   ✔ Recreatieplas met zandstrand   ✔ Adventurehal   ✔ Fietsverhuur

Bekijken
13

Baalse Hei

Breng de meivakantie door op camping Baalse Hei in de natuurrijke Antwerpse Kempen van België. Een ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers. Deze natuurcamping met rustige en ruime kampeerplekken en luxe accommodaties biedt voor ieder wat wils. Beleef urenlang waterplezier in de zwemvijver of leef je sportief uit op de diverse sportvelden of petanquebaan. Ook voor de vis- en roeiliefhebbers is er een speciale vis- en roeivijver aanwezig. Niets is hier te gek! Naast de diverse musea en indrukwekkende bezienswaardigheden in het mooie stadje Turnhout mag een bezoekje aan de unieke steden Antwerpen, Brugge en Gent niet ontbreken. Gewoon even optimaal genieten tijdens jouw vakantie in de meivakantie!

 

✔ Zwemvijver   ✔ Animatie   ✔Speeltuin   ✔Sport- en speelveld  ✔Visvijver  ✔ In de Antwerpse Kempen

Bekijken
14

Camping Zonneweelde

Geniet van een heerlijke meivakantie op camping Zonneweelde. Vanaf het park kun je fietsen huren waardoor u een mooie fietstocht kunt maken door de Zeeuwse omgeving. Op het park kan je kiezen om te overnachten in een accommodatie of te kamperen. Op de camping is gratis WiFi aanwezig. Het park beschikt over een zwembad en een binnenspeeltuin met bioscoop. Ook staat er in de meivakantie een animatieteam klaar om jouw kinderen te vermaken. Op het park staat ook restaurant waar je ’s avonds een hapje kunt eten.

✔Zwembad  ✔Animatie  ✔Binnenzwembad met bioscoop ✔Fietsverhuur  ✔950 meter van het zandstrand van Nieuwvliet

Bekijken
15

Camping Vreehorst

Kom heerlijk genieten van jouw meivakantie  op Camping Vreehorst. Door de verschillende kampeerplekken is hier voor ieder wat wils. De kampeerplekken zijn huisdiervriendelijk. Op het park zijn er vele faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad en een sauna waar je tijdens jouw vakantie fijn van kan genieten. Ook is er een visvijver aanwezig waar je een hengel uit kunt gooien. Na een dag genieten op Camping Vreehorst kun je aanschuiven bij de Foodcorner waar je terecht kan voor een drankje, snacks of een lekkere ovengebakken pizza.

✔Visvijver  ✔Binnen- en buitenzwembad  ✔Animatie  ✔ Restaurant op het park  ✔Gratis WiFi

Bekijken
16

Camping de Norgerberg

Kom voor jouw luxe meivakantie in Drenthe naar Camping De Norgerberg. Wanneer je van plan bent te kamperen bij Camping Norgerberg kun je je tent, vouwwagen of caravan op één van de comfort kampeerplaatsen plaatsen. Ook hebben verschillende plekken een privé sanitair! Ook kun je kiezen voor een accommodatie tijdens jouw meivakantie op Camping de Norgerberg. Van chalet, boswachtershut, bungalow tot een hooikiep, alle accomodaties zijn van alle gemakken voorzien. Het park beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, en wellness. je hoeft je geen dag te vervelen!

✔Gratis WiFi   ✔Restaurant op het park  ✔ Buitenzwembad  ✔Broodjes service  ✔ Fietsverhuur  ✔Oplaadpunt elektrische auto

Bekijken