• Blog

Weg in de voorjaarsvakantie

Geplaatst op 4 januari 2022

De voorjaarsvakantie is een ideale periode om er even lekker tussenuit te gaan. Geniet van een weekend, midweekje of weekje weg op één van de leuke vakantieparken in Nederland. Beleef een heerlijke overnachting in de voorjaarsvakantie, ontdek de prachtige omgeving en maak gebruik van de kindvriendelijke faciliteiten. Bekijk hier onze top 5 van een paar van de leukste vakantieparken in Nederland.

1

Beerze Bulten

Bij Beerze Bulten, een 5-sterren vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal, is het heerlijk overnachten. Verblijf in een luxe accommodatie, zoals een duurzame lodge, bungalow of trek-in. Op dit vakantiepark hoef je je geen moment te vervelen door de leuke faciliteiten. Beleef urenlang waterpret in het zwemparadijs en glij van de gave glijbanen of ga samen met je familie glow in the dark bowlen. Ervaar een geweldige voorjaarsvakantie op dit kindvriendelijke vakantiepark!

✔ Indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol ✔ Bowlingbanen ✔ Zwemparadijs met glijbanen ✔ Horeca mogelijkheden ✔ Beautysalon ✔ Gave speeltuinen ✔ Fitness ✔ Kano- en fietsverhuur ✔ Supermarkt

Bekijken
2

Vakantiepark Witterzomer

Geniet van de voorjaarsvakantie in Drenthe op Vakantiepark Witterzomer. Je hebt de keuze uit verschillende verblijfsmogelijkheden. Ga je kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen of huur je een comfortabele accommodatie? De faciliteiten voor jong en oud zorgen voor veel plezier. De kinderen kunnen spelen in de indoor speeltuin, terwijl de ouders een lekkere kop koffie in de brasserie drinken. Ook in de omgeving is van alles te doen. Ontdek de prachtige natuur door middel van een leuke fietstocht of ga een dagje shoppen in Assen. Beleef het allemaal tijdens de voorjaarsvakantie op deze 5-sterren camping in Drenthe!

✔ Indoor speeltuin Skik ✔ Avonturenpad ✔ Speeltuinen ✔ Bowlingbaan ✔ Tennisbaan ✔ Sportvelden ✔ Horeca mogelijkheden ✔ Supermarkt

Bekijken
3

De IJsvogel

Ontdek de IJsvogel, een sfeervol vakantiepark op de Veluwe. Verblijf in de voorjaarsvakantie in één van de luxe accommodaties. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en je kunt zelfs genieten van privé wellness. De IJsvogel biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Neem een duik in het binnenzwembad of beleef veel speelplezier in de binnenspeeltuin. Na een dagje de Veluwe ontdekt te hebben kun je heerlijk bijkomen door middel van een fijne massage in de wellness studio. Tijdens de voorjaarsvakantie bij de IJsvogel hoef je je geen moment te vervelen!

✔ Verse broodjesservice ✔ Wellness Studio ✔ Veluwse huiskamer ✔ Restaurant op het park ✔ Binnenzwembad ✔ Bowlingbaan ✔ Binnen- en buitenspeeltuin ✔ Voetbalkooi ✔ Fietsverhuur

Bekijken
4

Camping Zonneweelde

Ervaar een geweldige tijd op deze kindercamping in de voorjaarsvakantie in Zeeland. Camping Zonneweelde biedt verschillende verblijfsmogelijkheden, zo kun je er kamperen of een accommodatie huren. De camping ligt maar liefst 800 meter van het zandstrand van Nieuwvliet, ideaal om even lekker uit te waaien. Maak gebruik van de faciliteiten voor alle leeftijden. Speel urenlang in de binnenspeeltuin en eet ’s avonds samen met de familie een hapje in het restaurant. Ontdek het allemaal in de voorjaarsvakantie op deze 5-sterren camping!

✔ Restaurant ✔ Binnenspeeltuin met bioscoop ✔ Sport- en spelvoorzieningen ✔ Fietsverhuur ✔ Supermarkt

Bekijken
5

De Klepperstee

Vier jouw voorjaarsvakantie vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Op Vakantiepark De Klepperstee verblijf je in een uniek vakantiehuis op slechts 900 meter afstand van het strand. Zo kun je elke dag weer genieten van een lekkere strandwandeling. Maak gebruik van de leuke faciliteiten, zoals de binnenspeeltuin of eet een hapje in de Bistro op het park. Ervaar een geweldige tijd in de voorjaarsvakantie bij dit vakantiepark op de grens van Zeeland en Zuid-Holland!

✔ Binnen(speel)tuin ✔ Bistro Skål ✔ Sport- en spelvoorzieningen ✔ Vlak bij de zee

Bekijken