aqua centrum

Monda Aqua Centrum Bremerbergsehoek

Biddinghuizen, Flevoland (Nederland)

Aqua centrum Bremerbergse hoek

Vakantie aan het Veluwemeer

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een camping gelegen in Biddinghuizen direct aan het Veluwemeer. Wilt u wakker worden aan het water? Hiervoor biedt Aqua Centrum verschillende strandhuisjes aan. Vanuit het strandhuisje heeft u uitzicht over het Veluwemeer. Naast strandhuisjes biedt het park ook trekkershutten, stacaravans en ruime kampeerplaatsen aan. Vanwege de unieke locatie aan het Veluwemeer en de bosrijke omgeving zijn er diverse activiteiten te ondernemen. Zo kunt u hier wandelen, fietsen, surfen, zeilen, waterskiën of lekker ontspannen op het zandstrand. Genoeg te doen voor jong en oud dus!

Kamperen

Op de camping van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het geluid van de vogels en het water. Vanaf uw kampeerplaats kijkt u uit over het Veluwemeer. Op de ruime kampeerplaatsen kunnen maximaal zes personen staan en is er één hond toegestaan. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van water, aan- en afvoer, en 6 ampère elektra. Er is een gezamenlijke afwasplaats met warm en koud water, toiletten, douches en een chemisch toilet.

Accommodaties

Het vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt verschillende accommodaties aan, namelijk lodges, safaritenten, strandhuisjes, stacaravans en trekkershutten. De accommodaties zijn te boeken tot maximaal 7 personen en huisdieren zijn hier niet toegestaan. De lodges, safaritenten, strandhuisjes en stacaravans beschikken over een ruimte badkamer en een complete keuken. De trekkershutten zijn alleen voorzien van een keuken, maar kunt u hierbij gebruik maken van de openbare douches en toiletten. Daarnaast zijn de accommodaties voorzien van een heerlijk terras en zijn ze op twee minuten loopafstand van het strand.

Faciliteiten

Het vakantiepark biedt diverse faciliteiten voor zowel jong als oud! Hieronder worden de diverse faciliteiten voor u opgenoemd. Geen tijd om u te vervelen dus! Wanneer de kinderen aan het spelen zijn kunt u genieten van een hapje en een drankje op het terras.

✅ Sanitaire gebouwen met wasserette

✅ Speeltuin met diverse speeltoestellen en springkussen

✅ Kinder-/jeugdspeelzaal

✅ Fietsverhuur

✅ Surf- en zeilschool

✅ Restaurant en cafetaria

✅ BBQ-hoekje

✅ Wifi (voucher bij de receptie ophalen)

✅ Animatieteam

✅ Strand met speeleiland

✅ Strandpaviljoen

✅ Bootverhuur

Aquacentrum is onderdeel van Monda Vakantieparken

Lees meer
  • Uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Animatieteam aanwezig

Monda Aqua Centrum Bremerbergsehoek

Bremerbergdijk 35
8256 RD Biddinghuizen
Flevoland (Nederland)