Camping ’t Veld

Rheeze, Overijssel (Nederland)

Kleinschalige ANWB 5-sterren Topcamping met overdekt zwembad

Camping ’t Veld

Camping ’t Veld in Hardenberg  is een van de kleinste ANWB 5-sterren campings in Nederland. De camping is gelegen in het Overijsselse Vechtdal. In dit mooie natuurgebied vind je talloze fiets- en wandelpaden. De camping staat bekend als de kleinste 5-sterren camping van Nederland maar beschikt ondanks haar kleinschaligheid over vele parkfaciliteiten die jouw vakantie tot een succes zullen brengen. Bij Camping ’t Veld huur je een vakantiehuisje of kampeerplek en profiteer je van de vele leuke faciliteiten op het park.

Kamperen bij Camping ’t Veld

Camping ’t Veld is een kleinschalige camping met zo’n 100 kampeerplekken. Je kunt er kamperen met een tent, caravan, vouwwagen en een camper. Bij Camping ’t Veld heb je de keuze uit comfort kampeerplaatsen, comfort plus kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. De comfort kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ca.  90 m2 en hebben een 10 ampère elektra aansluiting. Bij de comfortplus kampeerplaats heb je iets meer ruimte met ongeveer 100 m2. Een kampeerplaats met privé sanitair is prettig zodat je de douche en toiletten niet hoeft te delen met andere campinggasten en er dus altijd plek is. Bij Camping ’t Veld is ook je trouwe viervoeter van harte welkom op de kampeervelden. Wel wordt er van je gevraagd je hond aangelijnd te houden en buiten de camping uit te laten. Voor mensen die liever zonder hond op vakantie willen hebben we speciale hondvrije kampeerplaatsen.

Huren bij Camping ’t Veld

Naast kamperen kun je bij Camping ’t Veld ook een comfortabele accommodatie huren. Zo ervaar je het echte campinggevoel vanuit een comfortabel vakantiehuisje. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 7 personen en bestaan uit safaritenten, verandachalets, terraslodges en trekkershutten. Alle accommodaties zijn huisdiervrij en beschikken over een veranda of terras. De accommodaties staan op een veld met speeltuintje of hebben een speeltuintje in de buurt zodat je altijd een oogje in het zeil kan houden bij je kinderen. De accommodaties zijn sfeervol ingericht en beschikken over 1 tot 3 slaapkamers, een aantal accommodaties beschikken daarnaast ook over een vaatwasser.

Faciliteiten

Camping ’t Veld biedt vele parkfaciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Beleef bijvoorbeeld urenlang waterplezier in het strandmeer en het overdekte zwembad, waarvan het dak open kan. Het zwembad heeft daarnaast ook nog eens een super gave glijbaan, perfect voor een vakantie met kinderen. Verspreid over de camping vind je verschillende kleine speeltuintjes op of dicht bij de kampeervelden. Vanaf je kampeerplek kun je goed een oogje in het zeil houden op je spelende kinderen. Naast de verschillende buitenspeeltuinen beschikt de camping ook over een binnenspeeltuin, zo kunnen je kinderen ook met slecht weer blijven klimmen en klauteren. Daarnaast zijn er verschillende sportfaciliteiten te vinden zoals een jeu-de-boulesbaan of een multifunctioneel sportveld en staat het animatieteam in het hoogseizoen, de schoolvakanties en in de weekenden klaar voor kinderen van alle leeftijden.

  • Gratis wifi
  • Restaurant
  • Overdekt zwembad & binnenspeeltuin
  • Vergunningvrij vissen in het strandmeer
  • Sportveld
  • Animatieteam
Lees meer
  • Overdekt zwembad met glijbaan
  • Camping met visvijver en zandstrand
  • Animatie & binnenspeeltuin
  • Kleinschalige camping in Overijssel

Camping ’t Veld

Grote Beltenweg 15
7794 RA Rheeze
Overijssel (Nederland)