de-leistert

De Leistert

Roggel, Limburg (Nederland)

Vakantie voor jong en oud

ANWB 5 sterren camping de Leistert

Bij Recreatiepark de Leistert gelegen in Limburg kun je overnachten in avontuurlijke accommodaties, luxe glamping accommodaties of kamperen op een kampeerplaats. Op deze 5 sterren camping zijn veel faciliteiten te vinden voor zowel jong als oud te vinden wat dit een goede plek maakt voor een vakantie in eigen land.

Kamperen bij de Leistert:

Bij de Leistert zijn verschillende kampeerplaatsen te boeken. Er zijn standaar kampeerplekken, standaard plus kampeerplekken en comfort kampeerplekken. Het verschil in deze drie keuzes zijn het aantal ampére stroom en het aantal vierkante meters. Naast deze kampeerplekken kun je nog een stukje luxer kamperen, namelijk de kampeerplaatsen met privé sanitair.

Huren bij de Leistert:

Een overnachting bij de Leistert kan op verschillende manieren. Zo kun je overnachten in een glamping tent, een luxe bungalow met privé sauna die de stijl heeft van een vakantieboerderij, safaritenten of een groepsaccommodatie. Huur accommodaties zijn beschikbaar van 2 personen tot 18 personen. De Leistert is een goede locatie voor zowel een overnachting met kinderen als een overnachting zonder kinderen.

Faciliteiten:

Naast de bijzondere accommodaties zijn er vele faciliteiten te vinden. Er is een supermarkt aanwezig waar ’s ochtends lekkere broodjes verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er een winkel met souvenirs, een restaurant en snackbar en een sportcafé. In het hoogseizoen is er voor de kids een recreatieprogramma aanwezig zodat ze zich lekker kunnen uitleven. Voor afkoeling tijdens een warme zomer is er een buitengolfslagbad en waterspeeltuin aanwezig, tijdens de wat koudere dagen kun je terecht in het subtropisch binnenzwembad. Naast de genoemde faciliteiten zijn er verder nog veel faciliteiten voor kinderen wat de Leistert een goede locatie maakt voor een vakantie met kinderen. De omgeving van de leistert kun je ontdekken per fiets die je huurt op het vakantiepark. Naast fietsroutes zijn er ook wandelroutes.

Lees meer
  • Bijzondere accommodaties
  • Subtropisch binnenzwembad
  • Recreatieateam
  • Groepsaccommodaties

De Leistert

Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Limburg (Nederland)