Friesland-Camping-it-Wiid-8

Friesland Camping it Wiid

Earnewald, Friesland (Nederland)

Vakantiepark aan viswater in Friesland

5 sterren camping It Wiid

Middenin Friesland ligt een camping aan het water, genaamd ANWB 5 sterren Top camping It Wiid. Friesland is mooi, maar extra bijzonder is nog dat deze 5 sterren camping midden in het nationaal park De Alde Feanen ligt. Het terrein van camping It Wiid is 28 hectare groot en kent ruim 270 ruime kampeerplaatsen, waaronder vele direct aan het water gelegen.

Kamperen op camping It Wiid

Wanneer je direct wilt kamperen op een kampeerplaats aan het water, dan zit je goed bij deze camping middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Geniet van de bootjes die langskomen, ga lekker vissen of droom heerijk weg langs het water. Kamperen kan op verschillende plaatsen. Van standaard plaatsen, tot luxe comforplaatsen met 16 ampère stroom, water, riool en Cai. Ook biedt camping It Wiid camperplaatsen aan.

Huren op camping It Wiid

Naast het traditionele kamperen kan er ook een vakantiehuis aan het water worden gehuurd op deze camping middenin Friesland. Camping It Wiid biedt vakantiehuizen aan voor 6 of 8 personen. Iets verderop, op de andere camping van It Wiid, zijn ook 4 persoons vakantiehuizen te boeken. Wanneer je van vissen of varen houdt is een vakantiehuis  helemaal ideaal, nagenoeg ieder vakantiehuis heeft een eigen aanlegsteiger!

Camping in Friesland

Wanneer u op zoek bent naar een camping in Friesland, dan is 5 sterren ANWB Top Camping een echte aanrader. Middenin een prachtig natuurgebied, direct aan het water liggen vele kampeerplaatsen. Bovendien is er in de buurt van alles te beleven en verhuurt het park zelf sloepen, valken, motorboten en kanos’! Veel plezier alvast.

  • Boek nu deze 5 sterren ANWB Top Camping in Friesland

 

 

Lees meer
  • Gelegen hartje friesland
  • Direct aan het water
  • Zwembad
  • Vissteiger
  • Campingsupermarkt

Friesland Camping it Wiid

Koaidyk 10
9264 TP Earnewald
Friesland (Nederland)

Te boeken via