5 sterren camping De Krim Texel

De Krim Texel

De Cocksdorp, Noord-Holland (Nederland)

Vakantiepark op Texel

5 sterren camping de Krim op Texel

Op zoek naar een 5 sterren camping op Texel? Camping de Krim is een prachtige ANWB 5 sterren top camping, dat ligt in De Cocksdorp op Texel. De familiecamping is voorzien van erg veel faciliteiten, waardoor jong en oud zich kunnen vermaken. Dankzij de vele indoor faciliteiten hoeft men zich ook bij slecht weer niet te vervelen!

Kamperen bij camping de Krim

Op camping de Krim kunt u kamperen en een accommodatie huren. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Er zijn verschillende kampeervelden, de ene wat groter de andere wat kleiner. Zo is er voor iedereen een geschikt kampeerveld, met altijd een speeltoestel op steenworp afstand. Het goede verwarmde sanitair biedt plaats om lekker te douchen en is ruim op gezet. Zo voorkomt deze camping wachtrijen!

Chalet huren camping de Krim

Naast kamperen is het ook mogelijk om een chalet te huren bij camping de Krim. De luxe chalets zijn erg mooi aangelegd en voorzien van alle gemakken. Zo hoeft u de bedden niet op te maken en een compleet ingerichte keuken. Naast een chalet kunt u ook een hotelchalet, appartement of trekkershut huren op camping de Krim.

Faciliteiten

Camping de Krim is een trotse ANWB 5 sterren top camping. Dit heeft men mede te danken aan de vele faciliteiten. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, een groot kinderspeelparadijs (deels overdekt), een restaurant en een zeer uitgebreid recreatieprogramma. Echt: 5 sterren camping waardig!

Lees meer
  • Camping op Texel
  • Luxe sanitair
  • Dichtbij de duinen
  • Binnen- & buitenzwembad
  • Indoor kinderspeelparadijs

De Krim Texel

Roggeslootweg 59
1795 JX De Cocksdorp
Noord-Holland (Nederland)