Molecaten Park Van Iterson

Rockanje, Zuid-Holland (Nederland)

De perfecte bestemming voor een strandvakantie in eigen land

Molecaten Park Van Iterson

Op het kleinschalige Molecaten Park Van Iterson kun je genieten van rust, ruimte, zee en duinen. Met een vaste staanplaats op het park, kun je op elk moment van het jaar een vakantie of weekendje weg vieren. Door de ligging aan de kust in Rockanje, kun je heerlijk kamperen in Zuid-Holland. Het vakantiepark is ideaal voor ouderen, families met kinderen en stellen die ontspanning zoeken. De sfeer is gemoedelijk en de groene beplanting zorgt voor een ultiem vakantiegevoel. In de omgeving vind je kilometers aan strand en duinen, mooie wandel- en fietsroutes, en er zijn volop watersport- en duikmogelijkheden.

Kamperen op Molecaten Park Van Iterson

Wie wil kamperen aan zee, zit bij Molecaten Park Van Iterson zeker goed. Boek een vaste staanplaats op de camping en je kunt bijna het hele jaar door, en van alle seizoenen genieten. Plaats een eigen stacaravan, chalet of vakantiehuisje, en geniet van je huis weg van thuis. Zo’n plekje bij zee is altijd een goede vakantiebestemming. Het park is bovendien autovrij, dus bijzonder rustig en ideaal voor (jonge) kinderen. Er is een speeltuin en er worden in de vakantie allerlei kinderactiviteiten georganiseerd.

Vaste staanplaats bij Molecaten Park Van Iterson

Op zoek naar een vaste staanplaats in Zuid-Holland op een mooie camping? Op Molecaten Park Van Iterson kun je met je eigen stacaravan, chalet of huisje op elk moment van een vakantie, of een dagje of weekendje weg genieten. Door de beplanting rondom de staanplaatsen geniet je van veel privacy in je tuin en vakantiewoning. De zee, natuurpark Voornes Duin en het centrum van Rockanje liggen allemaal heel dichtbij. In de kantine kun je andere vaste gasten ontmoeten, wat eten en wat drinken. Er is een jeu de boules-baan en een speeltuin. Wifi is beschikbaar tegen een vergoeding.

Faciliteiten

  • Kantine
  • Jeu de boules-baan

Ontspannen genieten van het strandleven, dat kan bij Molecaten Park Van Iterson. Boek een vaste staanplaats op deze camping in Zuid-Holland en geniet bijna het hele jaar van je eigen huis weg van thuis. Het autovrije park is ideaal voor ouderen en gezinnen met kinderen die een rustige vakantie aan zee willen beleven.

Lees meer
  • Vaste staanplaats
  • Aan het strand
  • Animatie
  • Autovrij

Molecaten Park Van Iterson

C.G. van Kleijburgweg 3
3235 AB Rockanje
Zuid-Holland (Nederland)