topcamping-wijde-blick-zeeland-5

Park Wijde Blick

Renesse, Zeeland (Nederland)

5-sterren Camping Wijde Blick in Zeeland

Park Wijde Blick ligt op de prachtige Zeeuwse stranden bij Renesse. Op dit park vind je kampeervelden, luxe chalets en een binnenzwembad. Buiten zwemmen kan lekker in de zee. Het park is het hele jaar geopend geschikt voor jong & oud. Heerlijk aan het strand, een wandeling maken in de natuur of lekker relaxten in je luxe accommodatie. Goed om te weten is dat huisdieren ook mee mogen op vakantie!

Kamperen bij Wijde Blick

Bij camping Wijde Blick kun je met je eigen caravan, tent of camper komen kamperen. Er zijn drie soorten plaatsen; comfortplaats A, comfortplaats B en comfortplusplaats. Het verschil tussen A en B is het aantal ampère (A heeft 6 ampère, B heeft 10 ampère). Daarnaast heeft de comfortplusplaats een privé sanitair unit met douche, toilet en wastafel op de plaats. Naast een weekje kamperen kun je ook een kampeerarrangement boeken bij Park Wijde Blick en kun je genieten van de meest voordelige lange kampeerarrangementen voor het voor- en najaar.

Huren bij Wijde Blick

Naast de kampeerplekken op deze topcamping in Zeeland kun je ook verschillende chalets huren voor een wat luxere overnachting. Er zijn chalets beschikbaar van 4 tot 6 personen met elk hun charme. Zo zijn er chalets aan zee en chalets wat meer in de natuur en chalets voor het hele gezin. Een perfecte optie voor een wat luxere overnachting op een 5-sterren camping in Zeeland!

Faciliteiten

Naast de fijne kampeerplekken en luxe chalets zijn er veel faciliteiten te vinden op het park. Voor de kinderen is er een speeltuin met airtrampoline, voor ouderen een jeu de boules-baan. In de supermarkt kun je verse broodjes, groente en fruit. Daarnaast is er een brasserie te vinden met terras waar heerlijk wat gegeten of gedronken kan worden. Vele speeltuintjes vermaken de kids en wil je een fiets, skelter of bolderkar huren? Dit kan bij de receptie!

Lees meer
  • Voor jong & oud
  • Aan zee
  • Met binnenzwembad

Park Wijde Blick

Lagezoom 23
4325 CP Renesse
Zeeland (Nederland)