safari-resort-beekse-bergen-noord-brabant-10

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant (Nederland)

Word één met de natuur en beleef een bijzondere overnachting in Afrikaanse sferen!

Slaap tussen de wilde dieren op het Safari Resort Beekse Bergen in Noord-Brabant! Ga op avontuur in het Safaripark, ontspan in de Maji Springs of doe lekker even helemaal niets. Een bijzondere overnachting op het Safari Resort ervaar je in een safaritent, gethematiseerde lodge of een boomhut. De accommodaties liggen verspreid tussen twee savannes en een leeuwenvlakte. Bij een overnachting op het Safari Resort heb je onbeperkt toegang tot het Safaripark en nog 5 andere attractieparken. Word een met de natuur en beleef een bijzondere overnachting. In het Safaripark kom je meer dan 150 soorten dieren tegen, waaronder leeuwen, giraffen, olifanten en apen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten en activiteiten voor jong en oud.

Kamperen op Safari Resort Beekse Bergen

Kamperen in het Safari Resort is helaas niet mogelijk. Wat ook te snappen is, tussen de wilde dieren lijkt het met niet het handigst! Wel kun je kamperen op een luxere variant, namelijk in een safaritent. Deze tent geeft een kampeergevoel maar is al volledig ingericht! Handig, hoef je zelf ook niet alles mee te nemen. Er zijn twee soorten safaritenten beschikbaar op het resort, een voor vier personen en een voor maximaal acht personen.

Huren op Safari Resort Beekse Bergen

Het Safari Resort heeft verschillende unieke overnachtingsmogelijkheden en het is allemaal avontuurlijk!  Naast slapen in een safaritent kun je ook slapen in een van leuke gethematiseerde lodges of in een boomhut. De lodges zijn geschikt van 6 tot maximaal 12 personen. Een leuk weekje weg met het gezin of een familieweekend is dus allemaal mogelijk. De lodges zin allemaal vrijstaand en hebben een Afrikaanse uitstraling. Het lijkt net alsof je écht in Afrika bent!

Faciliteiten

  • Gethematiseerde accommodaties
  • Meer dan 150 dieren in het Safaripark
  • Binnen- en buiten zwembad
  • Restaurants
  • Veel speeltuinen
Lees meer
  • Gethematiseerde Lodges
  • Boomhut en Safaritent
  • Onbeperkt toegang tot het Safaripark en meer!
  • Voor een gezinsovernachting als een familieweekend

Safari Resort Beekse Bergen

Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek
Noord-Brabant (Nederland)