vakantiepark-beekse-bergen-3

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant (Nederland)

Voor een avontuurlijke vakantie met een onvergetelijke ervaring

Vakantiepark Beekse Bergen is een prachtig 5 sterren vakantiepark voor een avontuurlijke vakantie met kinderen. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, lekker klimmen in de speeltoestellen of een bezoekje brengen aan safaripark de Beekse Bergen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. In de bosrijke omgeving vind je zowel kampeerplaatsen als verhuurplaatsen én krijg je bij een overnachting gratis toegang tot 6 dag attracties. Naast al deze leuke activiteiten is er ook animatieteam aanwezig, kun je heerlijk sportief de dag te beginnen of een lekker hapje eten in een van de restaurants. Een fijn vakantiepark in Noord-Brabant!

Kamperen bij de Beekse Bergen

Kamperen bij de op de ANWB 5 sterren camping Beekse Bergen doe je op ruime en grote kampeerplaatsen. Er zijn drie verschillende soorten kampeerplaatsen namelijk: standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats en de luxe kampeerplaats. Alle kampeerplaatsen zijn 100m2 maar verschillen door de tv-aansluiting (alleen bij comfort en luxe) en een watertappunt (alleen bij luxe). Daarnaast zijn op alle kampeerplaatsen honden toegestaan en is er elektra aansluiting beschikbaar. Op loopafstand vind je moderne sanitaire voorzieningen en kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Huren bij de Beekse Bergen

Naast kamperen kun je ook heerlijk overnachten in een van de accommodaties bij de Beekse Bergen. Allen hebben zij de sfeer van ‘safari’en kun je dan ook slapen in de Savanna Lodge waarbij je dichtbij de dieren slaapt. Deze lodge is geschikt voor 6 of 8 personen. Naast de Savanne Lodge kun je ook overnachten in de Jungalow. Deze volledig gethematiseerde accommodatie ligt nabij het water en is geschikt voor 6 personen. Ook is er een accommodatie welke puur gericht is op kinderen; de kidsjungalow. Kom je met een grote groep? Ook daarvoor zijn er accommodaties beschikbaar in gehele jungle stijl. De groepsaccommodaties zijn beschikbaar tot maximaal 16 personen. Naast deze accommodaties kun je slapen in Villa Maji, een safaritent of een blokhut.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Animatie
  • Restaurants
  • Bosrijke omgeving
  • Onbeperkt toegang tot o.a. safaripark
  • Viswater

Boek direct een overnachting op Vakantiepark Beekse Bergen

Lees meer
  • Avontuurlijke vakantie met kinderen
  • Gratis toegang tot 6 parken o.a. Safaripark
  • Grote kampeerplaatsen
  • Luxe verhuuraccommodaties geheel in thema

Vakantiepark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant (Nederland)