Vakantiepark ’t Rheezerwold

Heemserveen, Overijssel (Nederland)

Een vakantie voor de sportieveling

5 sterren camping ’t Rheezerwold

Nabij het stadje Hardenberg ligt ANWB 5-sterren top camping ’t Rheezerwold. Hardenberg ligt aan de Vecht in Overijssel. ’t Rheezerwold is een kleinschalige kindercamping en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een compleet onbezorgde vakantie met het gezin. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en het zwembad biedt waterpret met goed én slecht weer. Daarnaast kunt u ook genieten van de horecafaciliteiten.

Kamperen bij ’t Rheezerwold 

U heeft keuze uit drie mogelijkheden om te kamperen. Wilt u op een gezellig veldje met zicht op kleine speelplekken staan? Kies dan voor een Comfortplaats. Hier kunt u verblijven met maximaal 6 personen. De Comfortplaatsen XL bevinden zich achter op het park. Deze plaatsen zijn extra ruim. Wilt u een eigen privé sanitair voorzien van toilet, douche en wasbak? Dan is de luxe Comfortplaats XL iets voor u. U bent voorzien van 8 tot 10 ampère elektra, televisie aansluiting, gratis WiFi en u beschikt over een eigen parkeerplaats.

Huren bij ’t Rheezerwold

Accommodaties huren bij Ardoer camping ’t Rheezerwold is mogelijk tot maximaal 10 personen. De accommodaties variëren van een trekkershut, chalet en stacaravan tot een lodge en een kasteel. Alle accommodaties zijn voorzien van comfortabele gemakken zoals een compleet ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, slaapkamers met heerlijke bedden en een moderne badkamer. De aankomstdata zijn flexibel, bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid van deze 5 sterren camping.

Faciliteiten

Camping ’t Rheerzerwold kent vele goede faciliteiten. Voetballen, basketballen en tennissen kan op het multifunctionele sportveld met interactives. Zwemmen kan altijd in het binnen- en buitenzwembad met glijbaan. De kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam of maken vriendjes in de speeltuinen. Wilt u heerlijk tot rust komen? Kom dan optimaal ontspannen in de sauna. Eten en drinken kan ’s avonds in de horeca; een modern restaurant met heerlijke gerechten.

Lees meer
  • Beschikt over veel faciliteiten
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  • Vlakbij Hardenberg
  • Natuurrijke omgeving
  • Overdekt zwembad met sauna

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Larixweg 7
7796 HT Heemserveen
Overijssel (Nederland)