veluwe strandbad

Monda Veluwe Strandbad

Elburg, Flevoland (Nederland)

Veluwemeer Strandbad Elburg

Familiecamping aan het water

Veluwe Strandbad is een camping gelegen aan het Veluwemeer. De bungalows zijn sfeervol ingericht en bieden een comfortabel verblijf voor u en uw familie. Daarnaast zijn er ook kampeerplaatsen waar u kunt genieten van het buitenleven. De camping is voorzien van een eigen zandstrand aan het Veluwemeer. Mocht dit water te koud zijn, dan kunt u gebruik maken van het binnenzwembad. Op de camping zijn er vele diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er tijdens elke schoolvakantie wel een animatieteam aanwezig en kunt u fietsen en skelters huren.

Kamperen

De ruime kampeerplaatsen beschikken over een eigen waterkraan met afvoer, stroomaansluiting en ontvangst voor de televisie. Tijdens uw vakantie op een kampeerplaats komt u helemaal tot rust en kunt u genieten van het buitenleven. Een kampeerplaats kunt u voor maximaal 6 personen huren en honden zijn niet toegestaan. Met wie komt u genieten van een vakantie op een kampeerplaats?

Accommodaties

Naast kampeerplaatsen beschikt Veluwe Strandbad ook over verschillende bungalows. U kunt een bungalow huren voor maximaal 10 personen en ook hier zijn honden niet toegestaan. Vanuit uw bungalow kijkt u uit over het water. Kom helemaal tot rust in één van de bungalows van Veluwe Strandbad. U kunt ook een bungalow huren die voorzien is van een sauna. De bungalows zijn luxe ingericht en daarnaast beschikken ze over een terras.

Ontdek onze faciliteiten

Uw vakantie wordt pas helemaal compleet met de diverse faciliteiten! Jong en oud zullen zich geen moment vervelen op Veluwe Strandbad. Ook in de buurt van de camping zijn er verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kunt u naar Walibi Holland, het Dolfinarium, Aviodrome en zijn er diverse wandel- en fietsroutes.

✅ Zandstrand aan het Veluwemeer
✅ Bowling
✅ Skatebaan
✅ Recreatieteam (tijdens schoolvakanties)
✅ Diverse kinderspeelplaatsen
✅ Basketbal- en volleybalveld
✅ Sportsbar
✅ Tennisbaan
✅ Wifi
✅ Fiets- en skelterverhuur
✅ Sportveld

✅ Recreatiezaal
✅ Kano- en surfplankenverhuur
✅ Surf- en zeillessen
✅ Zwembad (geschikt voor astmatische patiënten)
✅ Viswater
✅ Jeu-de-boules baan
✅ Aanlegplaatsen
✅ Winkeltje
✅ Boothelling
✅ Wasserettes
✅ Lokomondy Express

Lees meer
  • Watersportmogelijkheden
  • Gelegen aan het Veluwemeer
  • Voor natuurliefhebbers
  • Unieke accommodaties
  • Eigen zandstrand

Monda Veluwe Strandbad

Flevoweg 5
8081 PA Elburg
Flevoland (Nederland)