Camping international

Camping International

Nieuwvliet, Zeeland (Nederland)

Genieten van je vakantie in Zeeland!

Camping International is een 4-sterren ANWB camping in het Zeeuwse Nieuwvliet. Het is een rustige familiecamping waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Voor jong en oud is er van alles te beleven. De kinderen kunnen lekker buiten spelen, skelteren, knutselen op de techniek zolder of spetteren in het kleuterbad. Daarnaast kun je een fietstocht maken door de duinen of een lange strandwandeling.

Kamperen bij Camping International

Op deze camping in Zeeland kun je op verschillende plaatsen kamperen. Zo is een basisplaats ongeveer 100m2, een comfortplaats met 6 Ampère stroom, een luxe comfortplaats met een ruimte van 140 m2. Daarnaast kun je ook met je camper komen kamperen op een normale camperplaats of luxe camperplaats. Op elke plaats mag je met 6 personen kamperen.

Huren bij Camping International

Naast een kampeerplek kun je ook kiezen voor een overnachting in een comfortabele chalets voor 4 personen, een chalet voor 6 personen of een luxe chalet. Wil je net even iets anders? Dan is de tenthut een leuke overnachting! Deze bijzondere plek is een houtenhuisje met een tentzeil als dak! Kom je met meer dan 6 personen? Dan is het sfeervolle vakantiehuis voor 8 personen erg geschikt.

Faciliteiten

Op deze camping in Zeeland is veel te beleven. Naast een heerlijke wandeling op het strand, een verfrissend duikje in de zee is er ook voor kinderen genoeg te doen. In de schoolvakanties is er animatie op de camping voor kinderen tot maximaal 10 jaar. Daarnaast heeft de camping een leuke waterspeeltuin met kleuterbad en kunnen de kinderen zich vermaken op de kinderboerderij, in de pannakooi of in het kindertheater. Voor een lekker hapje kun je terecht op Terras Pierewiet of in de snackbar. Verse broodjes kun je afhalen in bakkerij ’t Bakhuys.

Lees meer
  • Kleuterbad en kinderboerderij
  • In Zeeland
  • Vlakbij het strand

Camping International

Sint Bavodijk 2d
4504 AA Nieuwvliet
Zeeland (Nederland)