• Blog

Bijzonder overnachten: 9 unieke parken

Geplaatst op 5 januari 2024

Safaritenten, boomhutten en yurts; bijzonder overnachten is een ervaring om nooit meer te vergeten! Ga een keer voor iets anders dan anders, boek een unieke accommodatie in de natuur en laat je verwonderen. Wij lichten een aantal parken uit waar je op een bijzondere manier kunt verblijven.

1

Beerze Bulten

Bij de kindercamping Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze kun je bijzonder overnachten in een unieke Wikkelhouse. Deze milieuvriendelijke vakantiewoningen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De constructie is supersterk en de huisjes zijn optimaal geïsoleerd waardoor het huisje lekker warm blijft. Ook leuk: de Wikkelhouses van Beerze Bulten zijn in 2023 genomineerd als meest bijzondere huuraccommodatie!

Bekijken
2

't Rheezerwold

Waan je een echte royalty tijdens een verblijf in Kasteel de Vijverpoort bij ’t Rheezerwold in Hardenberg! Deze koninklijke accommodatie is geschikt voor 10 personen. Liever iets kleinschaliger overnachten? Verblijf hier dan in een unieke Anthropod midden in de natuur van het Vechtdal, ideaal voor een avontuurlijk verblijf!

Bekijken
3

Zomerlicht

Bij Zomerlicht in het Overijsselse Balkbrug overnacht je nét iets anders dan normaal. Zo kun je verblijven in een unieke schrijvershut, een Mongoolse Yurt of zelfs in een old school brandweerwagen die is omgetoverd tot bijzondere accommodatie! Het park is dé ultieme bestemming voor avonturiers, vrijdenkers en levenskunstenaars.

Bekijken
4

Breebronne

Bij Breebronne in Limburg kun je uniek overnachten in een Bos Cube of een Water Cube. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze accommodaties strak en modern ontworpen in de vorm van een kubus. Je vindt hier ook unieke glampingtenten en lodges met een directe ligging aan het water of in het bos. Dit vakantiepark beschikt over een prachtig strandmeer, waar je vanuit je bijzondere accommodatie zo het strand oploopt.

Bekijken
5

Sandberghe

Dit unieke vakantiepark ligt in het Brabantse Uden. Hier kun je bijzonder overnachten in een boomhut met gaaf uitzicht, een authentiek houten Heydehuis of een one of a kind Koningslodge waar je royaal kunt glamperen. Een aantal accommodaties beschikt over een privé jacuzzi of hottub vanuit waar je een prachtig uitzicht hebt op de bosrijke omgeving. Een unieke glamping ervaring beleef je hier!

Bekijken
6

Warredal

Ga even helemaal back-to-nature in de Belgische natuur bij Warredal! Hier kun je overnachten in een sprookjesachtige accommodatie zoals een cozy house, boomhut, cabin en zelfs een unieke hobbit house! Deze bijzondere accommodaties beschikken optioneel over eigen wellness zoals een privé sauna of hottub voor ultieme ontspanning. Ontdek de magie, gezelligheid en rustige levensstijl van dit bijzondere en natuurrijke vakantiepark!

Bekijken
7

Brinckerduyn

Ontdek de bijzondere Unbrick One woningen bij Brinckerduyn in het Drentse Appelscha. Deze duurzame en super-de-luxe vakantiewoningen beschikken allemaal over privé wellness faciliteiten zoals een sauna, jacuzzi en/of zwembad en zijn prachtig gelegen in de Drentse natuur. De Unbricks zijn voorzien van een stijlvolle inrichting, goedgevulde wijnkast en een luxe BBQ.

Bekijken
8

Waterrijk Oesterdam

Uniek overnachten aan het water doe je bij Waterrijk Oesterdam in het Zeeuwse Tholen. Hier verblijf je in een luxe en duurzame villa met een directe ligging aan het water. Deze villa’s zijn geschikt voor een gezelschap van maximaal 16 personen en zijn te boeken met een heerlijke sauna voor optimaal genot. Geniet van de unieke en waterrijke omgeving tijdens je bijzondere overnachting.

Bekijken
9

Klepperstee

Verblijf in een unieke accommodatie aan de Nederlandse kust bij de Klepperstee in Ouddorp! Hier overnacht je in een bijzonder vakantiehuis gemaakt van duurzame materialen. De wikkelhouses zijn gemaakt van golfkarton en de voor de overige accommodaties is gebruikgemaakt van hout. Vanuit je vlonderterras geniet je van de prachtige natuur en de zilte zeelucht. Kinderen vermaken zich in de uitdagende speeltuin en in de natuurlijke zwemvijver beleeft jong en oud waterpret.

Bekijken

Genieten van een bijzondere overnachting op een toplocatie

Wanneer je bent uitgekeken op bungalows en chalets kan een bijzondere accommodatie ook een fantastische vakantie ervaring zijn! Unieke boomhutten, cabins en glamping tenten nodigen uit om ontdekt te worden. Waar breng jij jouw bijzondere overnachting door?