• Blog

Genieten op de Veluwe: 5 prachtige vakantieparken

Geplaatst op 6 oktober 2023

De Veluwe is een prachtige bestemming voor een heerlijke vakantie in de natuur. Dankzij de centrale ligging in Nederland en de veelzijdige natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe zul je een onvergetelijke vakantie beleven! Wij lichten hieronder 5 prachtige vakantieparken voor je uit:

1

Monda Veluwe Strandbad Elburg

Veluwe Strandbad is een gezellige camping met een directe ligging aan het Veluwemeer. Je kunt hier overnachten op een ruime kampeerplaats of in een sfeervolle accommodatie. Op de camping kun je ontspannen aan het zandstrand en zijn er diverse mogelijkheden voor sport en spel. Dankzij de unieke ligging aan het Veluwemeer zijn er volop mogelijkheden voor watersport, bovendien kun je prachtig wandelen en fietsen in de natuurrijke omgeving.

Bekijken
2

De Boshoek

Deze prachtige camping op de Veluwe is door de ANWB bekroond met 5 sterren! Je kunt hier kamperen of een huisje huren in een bosrijke omgeving. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de uitstekende faciliteiten zoals de escaperoom en de racelounge. Vanaf deze camping kun je prachtig wandelen door de veelzijdige natuur van de Veluwe vol bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Bekijken
3

Camping Ackersate

Vakantiepark Ackersate is een 5-sterren camping op de Veluwe. Dit park beschikt over kampeerplaatsen van diverse afmetingen, comfortabele huisjes en unieke glamping tenten. Tijdens je verblijf kun je plonzen in het binnen- en buitenzwembad, springen in het trampolinepark of de dieren aaien op de dierenweide. De prachtige natuur van de Veluwe ligt hier eveneens om de hoek en nodigt uit om ontdekt te worden tijdens een wandeling of een fietstocht.

Bekijken
4

Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Deze prachtige locatie ligt op een steenworp afstand van het Veluwemeer en dankzij de centrale ligging ben je zo in mooie steden als Apeldoorn of Amersfoort. Op het park verblijf je in een comfortabele bungalow of chalet in een groene omgeving. Je kunt gebruikmaken van het buitenzwembad, de tennisbaan of genieten van een Italiaans gerecht bij Restaurant La Famiglia.

Bekijken
5

De IJsvogel

De IJsvogel is een ruim en sfeervol vakantiepark in Voorthuizen. Hier kun je overnachten in een chalet, lodge, luxe villa of safaritent. Je kunt hier genieten van de uitstekende parkfaciliteiten zoals diverse zwembaden met waterspraypark, uitdagende speeltuinen, tennis-, bowling- en padelbanen, een voetbalkooi en een luxe massagesalon. De IJsvogel ligt aan de rand van de Veluwe en is omgeven door prachtige en veelzijdige natuur.

Bekijken

Een heerlijke vakantie op de Veluwe

Een vakantie op de Veluwe staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol natuur en cultuur. Dankzij de unieke combinatie van veelzijdige natuur en de centrale ligging in Nederland zul je je geen moment vervelen! Ontdek de vele bossen en heidevelden of breng een bezoekje aan mooie bezienswaardigheden zoals het Kröller-Müller Museum of een nabij gelegen stad zoals Ede of Arnhem. Naast de uitgelichte parken in deze blog zijn er nog veel meer mooie vakantieparken in de omgeving van de Veluwe. Klik hier voor het volledige aanbod vakantieparken op de Veluwe!