5 sterren campings Friesland

De beste ANWB topcampings in Friesland

Friesland is een stukje buitenland in eigen land. Niet alleen omdat er Fries wordt gesproken, officieel de tweede taal van Nederland, maar ook vanwege de prachtige omgeving met de welbekende Friese Meren. In Friesland vind je meerdere 5 sterren campings waar je als gast in de watten wordt gelegd. Breng een heerlijke vakantie door in één van de mooiste provincies van Nederland. Vooral watersporters trekken graag naar Friesland. Op de vele meren en natuurlijk ook op het IJsselmeer kun je heerlijk varen. In vrijwel iedere haven in Friesland kun je een bootje huren om lekker een dagje het water op te gaan. Of je nu een ervaren zeiler bent of er voor het eerst met een kleine motorboot op uit trekt, je zult er vast en zeker van genieten.

Bekijk alle campings in Friesland

Bekijk alle campings in Friesland

De mooiste campings van Friesland zijn Topcampings

Ben je op zoek naar een mooie camping Friesland om je zomervakantie door te brengen, of te genieten van het voorjaar tijdens het voorseizoen? Dan zit je goed op een ANWB topcamping. Deze campings voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om comfort en voorzieningen voor de gasten. Als je kiest voor een topcamping dan weet je zeker dat het je aan niets zal ontbreken. Op een ANWB topcamping vind je alles wat je vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken. Schone toiletten, een zwembad voor de campinggasten en op sommige kampeerplaatsen zelfs privé sanitair zodat je ’s morgens niet in de rij hoeft te staan. Een gezinscamping betekent ook dat er genoeg te doen is voor de jongste bezoekers. Als het weer een beetje tegenzit en ze zich niet in het zwembad kunnen vermaken dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden.

Geniet van het mooie Friesland

Kamperen in Friesland betekent niet alleen genieten van de Friese wateren, je kunt ook lekker een dagje gaan shoppen in Leeuwarden, Sneek of één van de andere steden. Of maak een mooie fietstocht langs romantische Friese dorpjes waar nog veel authentieke Friese boerderijen staan.

5 sterren campings in Nederland

Ben je op zoek naar andere 5 sterren campings in Nederland? Bekijk dan alle 5 sterren campings in Nederland. Ben je op zoek naar luxe campings in Nederland? Kijk dan ook eens bij onze top glampings.

Veelgestelde vragen:

Zijn campings in Friesland kindvriendelijk?

Ja, er zijn een aantal leuke en kindvriendelijk campings in Friesland. Voor kinderen is het vaak erg leuk om lekker actief bezig te zijn en op de meeste campings in Friesland vind je leuk waterpret. Zo heb je leuke watersportactiviteiten of gewoon peuterbadjes voor de wat jongere kids.

Zijn er campings aan Friese meren?

Zeker! Alle campings die wij op het moment op Topcamping.nl staan zijn gevestigd aan Friese meren. Ontdek ze snel op Topcamping.nl.

Waar vind ik een lijst met campings in Friesland?

Op Topcamping.nl vind je een paar hele leuke campings in Friesland op een lijst. Benieuwd naar deze campings? Bekijk ze op Topcamping.nl